reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Panegiryka - Marysia witaj w domu!!! Poryczałam się....

Fogia - pewnie, że pamiętamy! Jak było nad morzem???

Aluśka - to już tylko 3 dni!

Rychelki - ja niestety nie wiem, ale zawsze wrzucam sobie najpierw w google np: "Koła do graco Lublin" i patrzę co tam wyskoczy.

Ja wczoraj wróciłam z fantastycznego weekendu na niesamowitej wyspie Inishmore. Powrzucam fotki jak tylko je pozrzucam. Okazało się, że Sasha zdecydowanie preferuje pobyt w domu. Był koszmarny, nie potrafił zasnąć z nami w łóżku (w domu śpi w swoim łóżku i w swoim pokoju), cały czas krzyczał i marudził:(

reklama
anaklim super jak zawsze. Jak co roku doszłam do wniosku, że powinnam się przeprowadzić nad Bałtyk. :-D Fifi też już złapał morskiego bakcyla, plaża to dla niego wielka piaskownica. :-)

Jak co roku doszłam do wniosku, że powinnam się przeprowadzić nad Bałtyk. :-D

:-D:-D
ja też... jesteśmy Lubelanki z nadmorską duszą... niewierne... :-p:-D;-)

ANA, my zawsze zabieramy turystyczne łóżeczko, bo Milena, też nie umie zasnąć z nami w łóżku, musi mieć swój azyl żeby się wyciszyć.
Jak Sashka, ona też od urodzenia śpi w swoim łóżeczku w pokoju sama. Na szczęście, na wakacjach wystarcza jej tylko własne łóżeczko...i nie musimy rezerwować jej osobnego pokoju ;-):-D:-D:-D

Hej dziewczyny,
Sorry, że tak nic nie pisze, po prostu absorbuje mnie moja córka. Mogłabym się na nią gapić godzinami, trochę to dziwne, ale mnie się podoba :)

Odpoczywajcie kobietki, póki jest pogoda...

Pozdrawiam,
Ja i Marysia :)

A i proszę.. polećcie mi dobrego, państwowego ortopedę.

Ostatnia edycja:
Helooou..
Ja niestety na urlopie bez neta się męczę hehehehhe...teraz dwa dni jestem w domu w celu wykonania badań i załatwienia zwolnienia nqa kolejny miesiąc :D

A teraz tak na szybko co u nas : Fifi przeszczęsliwy, nauczył sie pływac i nurkować:-)
poza tym wszyscy plazowicze wiedzą że Fifi będzie miał brata hahahahah

Ja czuję się rewelacyjnie-jezdżę na rowerze, pływam i grzeje tyłek na słonku:-)
Dwa tygodnie jedzenia bez soli dało efekt-opuchlizna zniknęła całkowicie, waga 5 kg w dół, zero zaparć....zobaczymy co powie lekarz pojutrze...:sorry:

Panegiryka wielkie gratulacje po raz kolejny:-D odpoczywajcie sobie i pokażcie się niebawem:tak:

Anaklim....niestety nie mam tam netu nad czym bardzo boleję....tęsknię:laugh2:

Fogia, Ptasiorek - ja też jestem z tych wodolubnych. Ryba w końcu:-)) Teraz zakochałam się w Atlantyku:-)

Solange - dalej nie napisałaś gdzie jesteś podluchu!

Panegiryka - Twoja nieobecność na BB jest w pełni usprawiedliwiona! Ty myślisz, że co ja robiłam jak się Kajetan urodził. Nawet się nie przespałam w szpitalu tylko się gapiłam jak sroka w gnat. Zaglądaj jednak, zaglądaj:-) Niestety nie znam dobrego ortopedy. Zawsze chodziłam prywatnie:-(

U mnie spokojnie. Czekam na swoje zamówione ciuszki z Happy Mum:

Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.

Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.

Pytanie do mam z Lublina... Gdzie w Lublinie odbiera się PESEL dziecka i czy rodzic musi odbierać PESEL dziecka osobiście?? Mieszkamy w innym mieście, ale zameldowani jesteśmy u swoich rodziców, dziecko będzie zameldowane u babci w Lublinie, stąd moje pytanie.

Anaklim jestem w Janowie Lubelskim nad jeziorem-mamy tutaj działke w lesie :-) Co roku jeździmy a w tym zaszywam się do końca sierpnia a może i dłużej hehehe a co:tak:

Witam Was dziewczyny. Mam do Was małe pytanie - może któraś z Was posiada do sprzedania taką rozkładana sofe z pojemnikiem na pościel? Nie musi być typowo dziecięca ale jeśli któraś z Was by miała to było by super. Szerokość nie więcej niż 1,40.
Wiem, że to nie ten dział ale ze względu na wielkość sofy interesuje mnie tylko Lublin :)). Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
W razie gdyby były jakies propoczycje gg 12160318

reklama
Pytanie do mam z Lublina... Gdzie w Lublinie odbiera się PESEL dziecka i czy rodzic musi odbierać PESEL dziecka osobiście?? Mieszkamy w innym mieście, ale zameldowani jesteśmy u swoich rodziców, dziecko będzie zameldowane u babci w Lublinie, stąd moje pytanie.

Jak rejestrujesz dziecko to dostajesz taką karteczkę, gdzie możesz odebrać PESEL dziecka (najbliżej swojego miejsca zamieszkania). Co do odbioru, to nie wiem, nie odebrałam jeszcze. A skoro dziecko zameldowane jest w Lublinie, to odebrać będziesz musiała w Lublinie.

Dziewczyny, ja mam plaże z Marysią na łóżku (a raczej materacu, łóżka się jeszcze nie dorobiłam ;)))))). Pozdrawiamy Was!

Do góry