reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,jestem z lubelskiego,mieszkam w okolicy Fajslawic,nie wiem czy ktos kojarzy....
Mam juz coreczke Gosie 6 lat,rodzilam na Lubartowskiej w Lublinie,teraz jestem w drugiej ciazy tez podobno z coreczka
jakos wczesniej tu nie mialam okazji zagladac,a teraz znalazlam ten watek.....wiec postanowilam do was naklikac...
Do szkoly do Lublina chodzilam przez 6 lat( 3 lata zawodowki i 3 lata technikum)...pozniej pracowalam przez jakis czas tez w Lublinie....a obecnie w Swidniku pracuje....
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki z Lublina i okolic!!!
Anet witaj:tak::tak: jak się czujesz? widze że już niedługo będziesz tulić swoją drugą dzidzie:tak::tak:

reklama
Aluska,ano tak sobie srednio na jeza sie czuje,zalezy kiedy,nozki puchna...hi,hi....
Ciezko juz te ostatnie tygodnie.....brzuszek juz opadl dzidzia niziutko,ale szyjka jeszcze nie gotowa do porodu....Pierwsza ciaze przenosilam 5 dni,a teraz niby gin. mowila ze nie powinnam,ale to sie dopiero okarze.....:-)

Marta my to chyba odpadniemy Klusek prawdopodobnie będzie po operacji i nie wiem jaką będzie miał kondycję a ze szwami nie chcę go ciągnąć do Lublina bo to problem nakarmić i umyc

Anet - witaj!
Madzieńka - co za pytanie! Chciałabym poznać Was wszystkie!!!
Anihira - kiedy Kubuś będzie miał operację?

Byłam u lekarza na USG - w brzuchu mieszka trzeci muszkieter! Sama widziałam:-)

Witam sie dzis z rana.....
Dzieki dziewczyny za powitanie....:-)
Anaklim,gratuluje dzidziusia.....:tak:
Ja to teraz siedze ciagle w domu,juz bardzo nie podrozuje,czekam na porod...he,he....chociaz Gosie przenosilam....zobaczymy jak teraz pojdzie...
Pozdrawiam....

Anaklim gratuluje kolejnego chlopca:-)
Chetnie bym sie z wami spotkala tylko niestety nie wiem jak bede sie czula bo ostatnio z samopoczuciem u mnie bywa roznie....

reklama
Anet - witaj!
Madzieńka - co za pytanie! Chciałabym poznać Was wszystkie!!!
Anihira - kiedy Kubuś będzie miał operację?

Byłam u lekarza na USG - w brzuchu mieszka trzeci muszkieter! Sama widziałam:-)

Dzieki to czekam na wieści kiedy i gdzie:tak::tak::tak::tak:

Anaklim a może tym razem tez bedzie niespodzianka i zamiast chłopca pojawi się mała księżniczka...twoje bobaski lubia płatac fgle:-D:-D:-D

Do góry