reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
anaklim, ja się pisze, tylko podaj wcześniej godzinę i datę, bo muszę poprosić mamę o pomoc z Marysią :))

fogia, u mnie się też tak kończą jak jej porządnie nie nakarmię ;))

Miłej niedzieli dziewoje :)

P/M

Ale się cieszę, że nawet chełmianki chcą przyjechać!!!
Panie moje, czy niedziela też wchodzi w grę??? Bo ja w sobotę mam ślub i wesele w rodzinie i to już o 16.00.
Wiadomo, ponieważ nie piję i długo nie będę siedziała, to w niedzielę będę dyspozycyjna:-)
Co Wy na to???

Hej dziewczynki,
rzadko się pojawiam ponieważ rozpoczęłam szykowanie do wyjazdu. We wtorek wybywamy nad jeziorko Białe, na pewno znacie.
aluśka ta sukienka to na jakąś specjalną okazję?
Fogia a na długo nad jeziorko wybywcie?
Sukienkę na wesele poszukuję:tak::tak: które mam 22 sierpnia w Rzeszowie:-):-)
Hej
Ja tak na szybko na razie:

25.08 przylatuję na tydzień do Lublina. Kto ma ochotę na kawę z multimatką???
Ana i ja się na spotkanko pisze:-):-):-):-)

Hej
Ja tak na szybko na razie:

25.08 przylatuję na tydzień do Lublina. Kto ma ochotę na kawę z multimatką???

A ja mogę???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My w niedzielę wrócilismy znad piaseczna bylo super...teraz Jula przyzwyczaja się do życia w murach tam od rana baraszkowała po trawie:tak::tak::tak:

Przede mna góra prasowania więc pożegnam się:blink:

reklama
Witam,jestem z lubelskiego,mieszkam w okolicy Fajslawic,nie wiem czy ktos kojarzy....
Mam juz coreczke Gosie 6 lat,rodzilam na Lubartowskiej w Lublinie,teraz jestem w drugiej ciazy tez podobno z coreczka
jakos wczesniej tu nie mialam okazji zagladac,a teraz znalazlam ten watek.....wiec postanowilam do was naklikac...
Do szkoly do Lublina chodzilam przez 6 lat( 3 lata zawodowki i 3 lata technikum)...pozniej pracowalam przez jakis czas tez w Lublinie....a obecnie w Swidniku pracuje....
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki z Lublina i okolic!!!

Do góry