prosimy o przepis!!!!

Tam o przepis... Prosimy o muffinki:-)
Przepraszam, bo się zawiesiłam na chwilę, ale mój Hubert ma urlop i trochę odkrywamy Irlandię. Jutro wyprawa do oceanarium w Bray.
Panegiryka - mam nadzieję, że jeszcze się przyda. Herbatka to BoboVita z kopru włoskiego. Możesz ją pić i Ty i Maryś.
Solange - przylatuję 25.08. Spotykamy się 30.08 tylko jeszcze nie ustaliłyśmy gdzie i o której. Ja proponuję taką wczesną porę południową - nie za rano, żeby chełmianki mogły dotrzeć i nie za późno, żeby miały jak wrócić. Sugeruję 11.00 lub 12.00 może pod Plazą, bo tam stają trolejbusy z dworca no i jest gdzie zaparkować, jeśli Panie samochodami przyjadą. Oczywiście to tylko luźna propozycja, ja jestem flexi jak coś, mogę dojechać nawet do Chełma:-)
Marta - pozdrów proszę Anihirę i koniecznie powiedz, że w dalszym ciągu ściskamy kciuki żeby wszystko było ok po operacji!!!
Mężatkaa - witamy bardzo serdecznie starszą koleżankę:-))) Ja mam 18 niezmiennie od 14 lat, świetną figurę po dwóch porodach i w kolejnej  ciąży, doskonałą kondycję i poczucie humoru:-)))) Nie ma znaczenia ile masz lat - jesteś mamą - tak jak my. Porodem się nie martw. Zmobilizuj koleżanki w razie gdyby trzeba było zostać z młodym, naszykuj mrożonki w zamrażalniku, zostaw telefon do męża, spakuj torbę, a przede wszystkim się nie denerwuj. Ja mam do szpitala 40 km i całą rodzinę w Polsce - dałam radę rok temu, w styczniu będę dawać raz jeszcze, to dlaczego Ty miałabyś nie dać?????