maltanka
Fanka BB :)
sundey no fakt na jaczewskiego nie mam miejsc. oczywiście dla wybranych się znajdą. ostatnio byłam światkiem takiej sytuacji
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może czekają aż akcja porodowa sama się rozpocznie. Ze mną na sali na oddziale patologii leżała dziewczyna dwa tygodnie po terminie, z dzieckiem było wszystko w porządku i czekali aż sama zacznie rodzić, potem zaczęli jej wywoływać poród i nic. I biedna dziewczyna męczyła się bo bóle miała ale szyjka macicy za nic nie chciała się rozszerzać![]()
hej dziewczyny dostałyście może zaproszenie na bezpłatna cytologię? jak tak to gdzie byłyście? ja dostałam propozycję poza lbn i nie na reke mi tam jechac i chcialabym pojsc tam gdzie jest jakis dobry lekarza, obecnie nie mam swojego gina.
Malutka juz podjadla,witaminki dane.....moze chwile polezy jeszcze
bo ja chcialam wam pokazac pare fotek z chrzcin
Dzisiaj udalo mi sie upolowac w realu jezdzik fishera dla Julci przeceniony z 250 na 99zl![]()
kurczę, a ja się wybieram dziś do reala, jak M wróci z pracy. Mleko nam się skończyło. Może jeszcze będą.
Madzienka a co to za Klub Szczęśliwego Maluszka?
Dzisiaj udalo mi sie upolowac w realu jezdzik fishera dla Julci przeceniony z 250 na 99zl![]()