reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda27 a masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę, co "nie ucina" tych rogów?
talia witamy i zapraszamy do udzielania się.
mandziula super że szczęśliwie wróciliście.:tak:
Chyba przestało u nas padać, może wezmę małego na dwór trochę? Bo i tak nic ciekawszego nie mam do roboty, M wróci dopiero po 18:tak:

reklama
anaconda27 a masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę, co "nie ucina" tych rogów?

Wiesz ja bardzo dużo kupuję przez allegro i teraz nie pamiętam u kogo ostatnio robiłam zdjęcia a on właśnie nie ucinał, postaram się odszukać i ci napiszę tylko to dopiero jutro rano mogę zrobić jak Maję oddeleguję do przedszkola bo zaraz zmykam po nią a potem mąż wróci i jak wiadomo ja dostępu do kompa już nie będę miała:no::no::no:

Antuanet już znalazłam :-D:tak::tak::tak: Ostatnio robiłam zdjęcia u "fotokolor" i tam zaznaczasz dopasowanie 10X15. Jak chcesz to w sobotę mogę ci przynieść kilka zdjęć robionych u niego to sobie zobaczysz czy ci odpowiada, wg mnie są spoko :tak::tak::tak:

Witajcie
marz super pomysl z tym tymi lekami, rzeczywiscie prawie zawsze sa tylko na raz:tak: Wracaj do zdrowia Mateuszku:happy:
maltanka tez mam jakis zly dzien:-p
sunday ja nie pomoge niestety jesli chodzi o ciasto:-(
antuanet mam nadzieje, ze to nie dla Kubusia pediatry szukasz:confused:
karlita ja tez sie balam jak to bedzie jak zacznie J chodzic, ale jakos nie bylo zle, wiec sie nie martw na zapas:tak:

Czytam Was i czytam, ale jakos nie mam weny... ale ruch dzis dzieki tej pogodzie:tak:
Co do Botanika to my z P lubimy tam chodzic, bo blisko :tak::tak: Nie wiem czy wiecie teraz od Wllowej jest wejscie i zawsze miejsca na parkingu:happy: Wybieramy sie juz od roku do skansenu:-p:-p moze w tym roku nam cos wyjdzie.

Antuanet już znalazłam :-D:tak::tak::tak: Ostatnio robiłam zdjęcia u "fotokolor" i tam zaznaczasz dopasowanie 10X15. Jak chcesz to w sobotę mogę ci przynieść kilka zdjęć robionych u niego to sobie zobaczysz czy ci odpowiada, wg mnie są spoko :tak::tak::tak:

anaconda weż, weż ja też chętnie zobaczę, bo jestem na etapie poszukiwania:tak:

Co do Botanika to my z P lubimy tam chodzic, bo blisko :tak::tak: Nie wiem czy wiecie teraz od Wllowej jest wejscie i zawsze miejsca na parkingu:happy:

ooo dobrze wiedzieć, bo z drgiej strony z samochodem ciężko, a do Skansenu też misimy się wybrać, byliśmy w tmtym roku, ale w pogodę nie zabardzo trafiliśmy, dożynki były wtedy.

Hubercik przystojniak a Jula rzeczywiście elegancka jak laleczka :)
mamusie też niczego sobie

ja zaraz zwariuję z Gabi powiązałam wszystkie szafki a mała teraz przy nich siedzi i szarpie za uchwyty i płacz :angry: RATUNKU!!

dzięki za miłe słowa skierowane w stronę Gabi ;)

talia witaj :)

Karlita przepiękne masz dziecko i śliczne zrobiłaś zdjęcia! może warto zająć się sesjami profesjonalnie jak się ma taką rękę? :-)
nie przesadzajmy ;) :zawstydzona/y:
chociaż uwielbiam robić fotki dzieciakom zwłaszcza w plenerze :)

reklama
Witam popoludniowo!:-)
maltanka madzienka foty super!!!:tak::tak::tak:
talia witam nową mame,napisz cos wiecej o sobie.:-)
Ja wrocilam do domku i od razu do garow, wstawilam zupe ogorkowa, dusze mieso na spaghetti i wstawilam nozki kurczaka dla M do pracy-a niech ma fajne jedzonko!!! Musze cos wymyslec na kolacje w piatek - maz ma imieniny!!!!:happy::-D

Do góry