reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ja oddalam glosik:) ok uciekam spac bo mnie cos lamie:)

dziękuję bardzo:)

koniecznie, tylko niech już przestanie padać
masz to jak w banku :)

dzięki za głosiki :)

a ja miałam ochotę na piffko z soczkiem malinowym i sobie wzięłam-ostatnie już miałam.
a ja na diecie nie mogę :(

karlita ja też mam ochotę na owoce:no: a tu nie można. A ból głowy może być od tego ze za mało wypiłaś wody w stosunku do jedzenia.
piję min 1,5l wody
a dużo nie jem :zawstydzona/y:
wczoraj na śniadanie plaster białego chudego sera - ale niedobry muszę go jakoś urozmaicić jakimś kefirem albo jogurtem bo na sucho to takie wióry ;) ja zawsze jadałam śmietanowy mmmmm

II śniadanie kilka plasterków polędwicy z indyka

obiad udko kurczaka + 2 duże korniszony (bardzo mi się chciało)

kolacja 1/2 średniej makreli

waga na dzisiaj dokładnie 1,5kg mniej od wagi początkowej!!!!!!!!!:szok::szok: to motywujące :rolleyes2:

już mi się nawet owoców odechciało :-D

dzisiaj zrobię dobie placuszki otrębowe na 2 śniadanie tylko muszę iść do sklepu ogólnie to chyba dzisiaj wieczorem wybierzemy się do reala :)

karlita ja dzis juz glosowalam, ale wczoraj zapomnialam :( przypominaj codziennie :) co do pogody to Twoja prognoza jakas do d.. jest :p:p mam nadzieje, ze sie nie sprawdzi :p

dzięki za głosiki :)
tak ja też nie lubię tej prognozy!!marzy mi się słoneczko .... myślałam zę się trochę opalę przed weselem a tu d***

Bardzo chętnie....dam znać

Gabi spać!!!!!

poszła spać przed samą 23 ... ale ile było marudzenia w łóżku i kombinacji ....

ale suuuper !! ależ JA WAM ZAZDROSZCZĘ!!

Karlita oby pogoda sie nie sprawdziła, ja na klawiaturze nie mam juz G i CapsLocka:-D
zdolne te nasze dzieci co ?? :D

Marzenko Karlita chyba ściągnela wszystko wiec trzeba cierpliwosci, do zobaczenia

i nie ściągaj wszystkiego na raz!! tylko pojedynczo bo inaczej się nie ściągają w całości!!

anaconda nie zamienisz się?? :) Maja już taka fajna :tak:

fornetka jutro sądny dzień może Mały się zdecyduje na wyjście :) mytu wszystkie siedzimy jak na szpilkach:)

reklama
Witajcie mam takie zaległości w udzielaniu się ze hej, najpierw ten długi weekend na wyjeździe potem mój mąż miał służbę a Gabi marudziła i spać w ogóle nie chciała i tak zleciało do dzisiaj .
Madzienka i Antuanet z kupami mamy dalej problem ale pediatra bardzo odradzała mi Lactulosum o powiedziala ze ciężko przewidzieć jak taka mała osóbka zareaguje na niego a czasem kończy się to rozwolnieniem i szpitalem. Więc nie wiem już co poza czopkami mi pozostaje nie wiem jak zmienić swoja dietę aby jej pomóc.
Madzienka super fotki tylko pozazdrościć takich wypadów na basen.
Pogoda taka paskudna aja chciałabym wyjść na spacerek z Gabrysią oby choć godzinkę mi się udało pospacerować.
Ja dziś nareszcie idę do fryzjera bo strasznie zarośnięta już jestem i samopoczucie przez to i pogodę kiepskie.
:-(

CZeść!
Jak prof. Oleszczuk bada to aż migdałki bolą ! - bez znaczenia czy to pierwsza czy ostatnia wizyta.

Ja mam ochotę pójść z Mają na basen, na zorganizowane zajęcia. Możecie pomóc? Wiem, że na UP są zajęcia ale ponoć zakończył się nabór na nową grupę? Gdzie jeszcze można się zapisać?

Witajcie!
karlita to spadek wagi imponujacy !!! Narobilas ochoty :tak: Sorry , ale usmialam sie z Twojej spacji :-D:-D:sorry2:
puszatek madzienka do motycza jezdzi, ale nic wiecej nie wiem.
Ale pogoda...mialam sie wybrac do reala, albo plazy, ale ciagle pada i chyba wybiorę sie tylko na poczte:(

Ja też miałam wybyć z domu choć na chwilkę ale przy tej pogodzie to zapewne będę gniła w domu aż przyjdzie pora po Maję ruszyć :crazy::crazy:

Witam się i ja, dawno nie padało:baffled:

madzienka super basenowy wypad:tak:hehe a instruktor też musiał być uwieczniony na zdjęciu:-p:-p:-p
kainkas tylko jak zaczniesz pracować to nie zapominaj o nas:-) a Hania rzeczywiście coś długo się męczy z tym katarkiem, może to jakieś alergiczne:baffled:
anaconda no to nie zazdroszczę wyjazdu, ja ostatnio w niedziele byłam u teściowej, dwie godziny się gościliśmy:-p.......aż:-p
talia o właśnie mi przypomniałaś, że ja też muszę zadzwonić i umówić się do fryzjera w końcu:huh:

a ja dzisiaj nie wyspana, młody obudził się w nocy. Niby wyspany niby nie wiadomo co chciał, usnęłam gdzieś koło 4 dopiero, a o 7 już był znowu gotowy do zabawy:oo2:
poratowałam się rano kawką, ale pewnie średnio pomoże:unsure:

Witam się południowo.
karlita
gratuluję pierwszych efektów! Ja narazie się nie ważę, bo dzisiaj i tak pewnie zgrzeszę:tak:
madzienka super zdjęcia z baseniku.
talia nam nie odradzał ten gastrolog dziecięcy, Kubuś był w podobnym wieku jak Gabrysia. Ale po miesiącu stosowania zaczął ładnie robić więc co lekarz to opinia. Miłej wizyty u fryzjera.
sienio no pogoda totalna porażka, nic się nie chce.
fornetka3 współczuję "placu budowy' w tych ostatnich dniach. Życzę szybkiego wybycia do szpitala w takim razie;-)
Ja już po spacerze z małym, szybko dzisiaj usnął a ja byłam z siostrą w realu. Boshe ile ludzi:szok: Widać gołym okiem że komunie się zaczęły bo oblężenie na mięsie:tak: Ale też dużo wędrujących starszych pań, które nie mają co w domu robić. Kubuś jeszcze śpi, więc chwila na kompa.A później lecę na spotkanie z koleżankami z pracy;-) Miłego popołudnia.

A ja jednak daruję sobie tego reala bo mi się tyłka na tą pogodę ruszyć nie chce :no::no:
Talia mi też nasza pediatra polecała ten syrop lactulosum, poczytaj zresztą sobie opinie na ten temat nawet tutaj na forum, dużo mam go stosuje nawet u takich maluszków :tak::tak::tak:

reklama
Witajcie my juz po Bugi i zakupach w relu...pampki kupione na zapas, kilka sukieneczek na latow promocji;-);-);-);-)i mnostwo innych spargałów i 4 stówki poszły:szok::szok::szok:

W Bugi jak zwykle było bugi:-D:-D:-D:-D:-Dmaluchy poszalały a my poplotkowałysmy:-)

Zdjęcia tam gdzie zawsze!!!!!

Dziekuje Wam za miłe zdania o fotkach basenowych..

Madzienka i Antuanet z kupami mamy dalej problem ale pediatra bardzo odradzała mi Lactulosum o powiedziala ze ciężko przewidzieć jak taka mała osóbka zareaguje na niego a czasem kończy się to rozwolnieniem i szpitalem. Więc nie wiem już co poza czopkami mi pozostaje nie wiem jak zmienić swoja dietę aby jej pomóc.

Talia
co lekarz to inna opinia...ja ufam mojej bo pracuje na patologii noworodkow w dsk i w szpitalu tez to stosuje...kwestia tylko odpowiedniej dawki...:tak::tak::tak:

CZeść!
Jak prof. Oleszczuk bada to aż migdałki bolą ! - bez znaczenia czy to pierwsza czy ostatnia wizyta.

Ja mam ochotę pójść z Mają na basen, na zorganizowane zajęcia. Możecie pomóc? Wiem, że na UP są zajęcia ale ponoć zakończył się nabór na nową grupę? Gdzie jeszcze można się zapisać?

Mi na sam widok tego lekarza ciarki przechodzą....

My chodzimy do motycza do aqua residence ale na up rusza nowa grupa zajrzyj na stronke w aktualności:tak::tak::tak:

madzienka super basenowy wypad:tak:hehe a instruktor też musiał być uwieczniony na zdjęciu:-p:-p:-p

:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Fornetka
oby sasiedzi skończyli budowę do waszego powrotu do domu

Do góry