reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzia fotka jest po prostu urocza!!! :-) az mnie w serduszku scisnelo-ja mam podobna na lodowce z okazji imien :-)

Załączniki

• DSC08189.jpg
    DSC08189.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
madzienka, sunday ale macie zdolne dzieciaki !!!

sunday i gratki dla meza za pomyslowosc!!!!
madzienka no i dla Ciebie gratulacje, tatus chyba wniebowziety i koniecznie musi jakies winko mamie z tej okazji postawic :D:D:D

sunday PW

Ostatnia edycja:
sunday a dziekuje bardzo Julka uwielbia przedszkole, podobno juz sie zaaklimatyzowala i i jest smielsza w stosunku do dzieci i Pan :) ogolnie obie jestesmy zadowolone :) a jak tobie sie pracuje?

karlita ta kołyska to super sprawa,moja kolezanka z wawki ma takie cudenko pierwsze dziecko spalo na poczatku w niej jak mieszkali z tesciami i sie swietnie sprawdzala w malych pomieszczeniach teraz jest w drugiej ciazy i tez bedzie z niej korzystac mimo ze mieszkaja juz sami i maja spore mieszkanie-bardzo sobie ja chwali i i jest przy tym taka urocza!!!!:-):-):-)

powiedziałam mężowi o kołysce .... trawi tą wiadomość ;-)

Karlitko jaki konkurs???
Ta mata ze zdjęcia wygląda jak zabawki firmy K's Kids...

Kołyska cudna...
Co do kołyski to widzę że dyskutujecie my dla Julci mieliśmy taką( w zestwaie były dodatki różowe i niebieskie)
Zobacz załącznik 292254
I ja jestem bardzo zadowolona....oczywiście jest to dodatkowy koszt ale wg mnie warto było:tak::tak::tak:

Nie wiem co jeszcze miałam Wam napisać...zmykam...

piękna kołyska :-)

ja chcę taką bez bajerów ;-) najprostszą ogólnie koleżanka ma mi jutro podesłać zdjęcia swojej kołyski - drewniana chce ją sprzedać z materacykiem i obiciami - zobaczę co to takiego ;-)

karlita kurcze dziewczyno nie lam sie i tak super, ze macie mieszkanie, moze ciasne ale wlasnie!!! Napewno kiedys przeprowadzicie sie do wiekszego lokum :):) W koncy dopiero zaczynacie sie wszystkiego dorabiac :):):) głowa do góry:):)

ale ja się nie tym załamałam ;-) tylko tym że Gabi mi dzisiaj dała popalić ;-) ogólnie nie mam humoru.... a mała marudzi na maxa ...

Jeszcze na chwilkę...zobaczcie jaką laurkę namalował Jula dla taty(oczywiście z mała pomoca mamy;-))
Zobacz załącznik 292259

ależ słooooooooooooodka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spadam kobitki :sorry2: jutro raczej mnie nie będzie

powiedziałam mężowi o kołysce .... trawi tą wiadomość ;-)
najprostszą ogólnie koleżanka ma mi jutro podesłać zdjęcia swojej kołyski - drewniana chce ją sprzedać z materacykiem i obiciami - zobaczę co to takiego ;-)
tylko tym że Gabi mi dzisiaj dała popalić ;-) ogólnie nie mam humoru.... a mała marudzi na maxa ...

1. To niech trawi trawi ;-) A taka drewnia to ekstra taka stylowa bedzie, pokaz fotki jak dostaniesz;-)
2. na TVNie leci po raz setn Shrek wlacz sobie i czas na relaks-jesli Gabi juz spi i pozwoli ;-)

reklama
piękna kołyska :-)

ja chcę taką bez bajerów ;-) najprostszą ogólnie koleżanka ma mi jutro podesłać zdjęcia swojej kołyski - drewniana chce ją sprzedać z materacykiem i obiciami - zobaczę co to takiego ;-)

Karlita pogadam z P o kołysce nie wiem czy nie obiecał jej swojemu brejdakowi pożyczyć...jesli ma się kurzyć w piwnicy pożyczymy wam...zanim u nas pojawi się maluch Wam już nie będzie potrzebna...co Wy na to???pogadamy we wtorek

Dziękuję za miłe słówka o laurce;-);-);-)
Sunday Wasza też cudna....

Do góry