reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hello...
:
Kupila prostownice, remington PROSTOWNICA REMINGTON S1051 LCD DVD ~ PROMOCJA !!! (1377448299) - Aukcje internetowe Allegro i zaplacilam mniej niz bym zaplacila na allegro (z przesylka), oczywiscie juz wyprobowana i jest ekstra!!!Wlosy mam naprawde jakbym wyszla od fryzjera-tylko szkoda ze zdjaxc glowy nie moge i dokladnie z tylu zrobic:sorry: no ale i tak dalam rade:-) :
agdzie kupiłas tą prostownice? ja kupuje od lipca, kiedy poprzednia mi sie zbila i tez sobie ta remingtona upatrzylam, ale siorka cioteczna dala mi swoja, bo nie uzywa i tak jej oddaje...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a co do zdejmowanej glowy to kurcze tez mi sie by przydala, zawsze o tym mysle jak prostuje:-D:-D:-D:-D

maltanka a no mam wolne, ale takie do d...:-p:sorry2: ostatnio jak mialam wolne zaprowadzilam J do przedszkola a sama udalam sie do Plazy:-):-):-) to bylo prawdziwe wolne:-D:-D:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
agdzie kupiłas tą prostownice? ja kupuje od lipca, kiedy poprzednia mi sie zbila i tez sobie ta remingtona upatrzylam, ale siorka cioteczna dala mi swoja, bo nie uzywa i tak jej oddaje...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a co do zdejmowanej glowy to kurcze tez mi sie by przydala, zawsze o tym mysle jak prostuje:-D:-D:-D:-D

Kasiu kupilam w Media. Mialam kupowac Rowenty Respect( na allegro sa za niecale 200zl, a w sklepie ok 250zl,ale w Media nie bylo i babka mowila ze dopiero beda w styczniu) ale stwierdzialam ze im wiecej bajerow tym drozsza a co nie znaczy lepsza;-) ta co mam to naprawde polecam szybko sie nagrzala kabel sie kreci wiec w ogole nie przeszkadza ni elegancko prostuje- i cena normalna :-)

przeglądam propozycje menu na sylwestra, przychodza do nas znajomi i musze cos wykombinowac zeby na stole bylo w czym wybierac i zeby chlopy sie bardzo nie spili :-p

też się zastanawiam nad menu ;-)

Kupila prostownice, remington PROSTOWNICA REMINGTON S1051 LCD DVD ~ PROMOCJA !!! (1377448299) - Aukcje internetowe Allegro i zaplacilam mniej niz bym zaplacila na allegro (z przesylka), oczywiscie juz wyprobowana i jest ekstra!!!Wlosy mam naprawde jakbym wyszla od fryzjera-tylko szkoda ze zdjaxc glowy nie moge i dokladnie z tylu zrobic:sorry:
miałam Ci mówić że wczoraj byłam z mężem w media wieczorem i właśnie widziałam te prostownice :-)

super że się sprawdza :-)

karlita dasz rade!!! zbieraj siły!! czas leci szybko i zaraz juz Norbercik bedzie biegał a Gabi bedzie powazna starsza siostra:tak::tak::tak:

ja wiem ... co nie zmienia faktu ze czuję mały stresik ;-) bo teraz chwilami mi ciężko z Gabi ale pocieszam się ze jestem w ciąży i moze dlatego mi ciężko ...

ale pamiętam też jak po porodzie z Gabi nie mogłam sobie wszystkiego zorganizować a teraz będzie dwójka dzieciaków!! :-D

Karlitko wiesz na co czekam na pw, zapomniałam dzisiaj wziąc od ciebie pewne;-) dane...

już piszę :-D:-D:-D:-D:-D
ja też zapomniałam :-D:-D:-D

ale mam pyszną zupę jarzynową ... dawno już nie gotowałam zupy ... dla siebie :-) normalnie pyszotka :-) chyba zaraz zjem drugi talerz :tak::tak::tak:

też się zastanawiam nad menu ;-)

ale mam pyszną zupę jarzynową ... dawno już nie gotowałam zupy ... dla siebie :-) normalnie pyszotka :-) chyba zaraz zjem drugi talerz :tak::tak::tak:

1. to czekamy na propozycje!!! ja napewno zrobie ta sałatke z buraczkow!!!JEST PYCHA!!!:-)
2. no to smacznego i Norbercik zadowolony!!!:-)

a może krokiety z kapusta i grzybami albo z mięsem ?? do tego barszczyk na ciepło ??

o grzanki pyyyycha :))))

sunday dla panów proponuję dobry boczuś na zagryzkę ;)

ewentualnie paróweczki z serem zawijane w boczuś ;-) bardzo fajna i szybka przekąska
albo podudzia na ostro ;-) z fryteczkami lub ziemniaczkami zapiekanymi :-)

Ostatnia edycja:
1. napiszę na kulinarnym.
2. a jak robisz te grzanki?

Jak ktos ma jakieś pomysły to czekam... bo nie chce miec standard sledzie, jaja, wedlina...

Sunday później napisze na kulinarnym....dzięki za przepis na sałatke!!

Ale Karlita poszalała z daniami....do tego trzeba dołozyc tańce do samego rana bo inaczej człowiek nic nie zmieści;-)

Ale macie przysmaki ja chetnie bym to juz zjadła a nie robiła...
Do mnie na Sylwka przychodzi brat z zona i moze siotra z M zrobie jedna salatke do tego upioke bagietke wedlinka jajeczko a o reszte niech sie tez goscie zatroszcza:-)
Ja równiez Wam dziewczyny BARDZO DZIEKUJE za spotkanie tylko czas na kazdym spotkaniu BB płynie bardzo szybko wiec przyjdzie nam zankrutowac w KC:-)
Karlia na poczatku na pewno moze byc ciezko bo zanim wpadniecie w swoj wyroiony rytm to czasu potrzeba ale byle do wiosny Norbert edzie juz starszy atrykcyjnieszy dka Gabi i zacznal pomału sie soba zajmowac i sie poznawac no i Gabi edzie coraz starsza byle do 2lat to jest taki przełom...
Sunday zaszalałas swietna prostownica...
Misia oj takie rachunki potrafia skutecznie popsuc humor...no ja tez az sie boje rachunku za wode bo Mateusz ostatnio bardzo duzo jej zuzywa...

Ja zrobiłam oiadek z dwoch dan i Mateusz je sobie teraz jeszcze zupke oczywiscie wrzycajac tam chleb i go konsumujac...oj i jeszcze rozne cuda robiac
zasnal mi w samochodzie ale pospal w domu chwile bo go kaszel meczyl i obudzil...
Jutro do pracy oj jak fajnie ylo na urlopiku no ale wszystko co dobre szyko sie konczy...odrazu zapowiadam ze moze byc mnie mniej bo mam druga i sporo pracy:zawstydzona/y:

reklama
Do góry