reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie w końcu mi się udało napisać na bb, bo co włączam forum to mój małżonek chciał coś sprawdzać na necie a teraz pojechał naprawiać samochód. Chciałam się dzisiaj zapisać do gina ale sobie uświadomiłam że dziś wolne. Małżonkowi wczoraj wieczorem powiedziałam o ciąży i test mu pokazałam a on: co oznaczają dwie kreski? to mu powiedziałam: ciąża ,a on chyba żartujesz a ja mu na to: no pewnie sama je narysowałam.:-D
Trzymam mocno kciuki za Norbercika:tak::tak:

Madzienka oby Karlitki wyszli jutro i bylo wszystko dobrze!:-)
Motylla to Ci M powiedzial....;-)

Slyszalyscie moze jakies opinie o przedszkolu Martynka????

Dzień dobry;-) mimo że dziś wolne, to za długo nie pospaliśmy, bo do 6:30:eek: no ale szkoda czasu na spanie:-) my już po kościółku, pogoda śliczna, troszkę mroźno ale na spacerek super.
Aluśka super, że już jesteście w domku, musiało to być dla Ciebie traumatyczne przeżycie, no cóż, te nasze szpitale...Dużo, dużo zdrówka Wam życzę:tak:
Szykuję się na jutrzejsze spotkanie "ofkors":tak: mam nadzieję, że nic mi planów nie pokrzyżuje, mogę się troszkę spoźnić:-p? Maltanka pw:tak:

heloł

na dworze ładne słoneczko, ale zimno, wyszliśmy na górkę trochę i chłopaki tak jeździli, aż raz młody rąbnął, ale otrzepał się i dalej na góre ciągnie sanki

do domu oczywiście jak wracaliśmy też był płacz:sorry:

Maltanka a nie będziecie chodzić później na basen???

oj wybacz:dry::dry::dry::dry::dry:mam P w domu więc mniej czasu na BB:-p:-p:-p

1. jak później? będziemy chodzić normalnie na swoje zajęcia w środy, ale do tego mamy 4 zajęcia do odebrania i w poniedziałki:sorry:

2. spoko, spoko;-)

No właśnie, ja przy Neli miałam taką chcicę na świeży sok z pomarańczy że M. też kupił mi wyciskarkę... soki robiłam codziennie :-D więc może tym razem panienka się uda... :-D

madziarka ja też miałam tak na owoce i sok szczególnie brzoskwinie, pamiętam jak jeszcze pracowałam wychodziłam specjalnie do sklepu po brzoskwienie i nie czaiłam jeszcze o co chodzi wtedy:-D:-D:-D

a MCa natomiast nie lubię:no:

Witamy sie i my, ja juz na nogach po sniadanku ale jeszcze w pizamce, Maksio dzisiaj jak uslyszlam ze jestem w kuchni to przylepcial otworzyl szafke wzial nutelle i mowi chce kanapke z futellą :-D:-D:-D

Monika u mnie to samo dosłowinie każde słowo już powtarza;-)

Mam pytanko do mam które mają dzieci w żłobku lub przedszkolu. Chodzi o kartę zgłoszeniową dziecka. Tam jest miejsce na pieczątkę zakładu pracy. Mój M ma pracę na pełny etat. Ale za dużo nie zarabia i dlatego dorabia na czarno w weekendy, a czasami po pierwszej pracy idzie do drugiej. zastanawia się nad rzuceniem tej pierwszej. Tam gdzie pracuje na czarno gościu powiedział, że może zatrudnić go na 1/4 etatu :wściekła/y:, ale dużo większe pieniądze (i pracuje się po 12- 14 godzin dziennie) . A nawiązując do pytania. Czy to jest jakoś sprawdzane na ile etatu ma się umowę, czy wystarczy że się pracuje??

Emilka jeśli chodzi ci o państwowe żłobki to oboje rodzice muszą pracować:sorry: ja kiedyś dzwoniłam i tak mi pani powiedziała:sorry:

Ja t już nie wiem co robić. Chciałam iść do pracy. Żeby ją znaleźć, muszę mieć gdzie oddać dzieci, żeby oddać je do państwowej placówki muszę mieć pracę. Paranoja.

no właśnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam z rana
my dzis do 9 spalismy:tak::tak::tak::tak: a teraz mam powrót do rzeczywistości,musze napisać wykład:-:)-:)-:)-:)-( a zgubiłmisię jedem ważny papier :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

powodzenia w pisaniu:tak:

madzienka przestan chodzic do Plazy, boznow wszystkowykupisz i nic dla mnie nie zostanie :p

:-D:-D:-D miałam to samo napisać, od czasu do czasu jak zajdę do H&M to nic nie ma, a to pewnie oo nasza Madzieńka była:-D

Trzymamy kciuki za jutrzejsze badania Norbercika.....żeby wypuścili ich już do domku:tak:

trzymamy, trzymamy:tak:

Slyszalyscie moze jakies opinie o przedszkolu Martynka????

:no::no::no:

Szykuję się na jutrzejsze spotkanie "ofkors":tak: mam nadzieję, że nic mi planów nie pokrzyżuje, mogę się troszkę spoźnić:-p? Maltanka pw:tak:

;-)super

Witam,
Czy mogę do Was dołączyć?
Mój synek Tymuś ma 21 miesięcy.

witaj pewnie, napisz nam coś więcej o sobie, jesteś z Lublina, z której części?

heloł

na dworze ładne słoneczko, ale zimno, wyszliśmy na górkę trochę i chłopaki tak jeździli, aż raz młody rąbnął, ale otrzepał się i dalej na góre ciągnie sanki

do domu oczywiście jak wracaliśmy też był płacz:sorry:

witaj pewnie, napisz nam coś więcej o sobie, jesteś z Lublina, z której części?

My dzisiaj też na dworku byliśmy. Najpierw kościół a potem przez półtorej godziny na mroziku.

My mieszkamy na Węglinie - już prawie Konopnica. Brakuje nam kontaktu z innymi dziećmi bo do placu mamy daleko. Ale chodzimy na zajęcia raz w tygodniu. Dobre i to :).
Narazie siedzę w domu na wychowawczym. Jednak zmieniam "profil" na nauczycielski.

P.S. Sunday, pozdrowionka dla Was.

reklama
madzieńka moze jeszcze coś mi sie uda upolowac :p
motylla hihih to Ci małżon powiedzial :D:D:D
sunday ja niestety nie slyszalam, a co chcialas tam Maksia zapisac?

Do góry