reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzieńka siedzi z nami... nie chce spać, troszkę chrypi, temp nie ma albo ma lekki stan podgorączkowy... zobaczymy jutro czy się coś wykluwa czy nie...

reklama
Dziewczyny dzięki za spotkanko, ja przyjechalam właczylam filmek i zasnelam, przed chwila wstalam, co ja teraz bede robic?? poczytam posty z dzisiejszego dnia :-) a nalesniki polecam, ledwo co do samochodu doszlam a parkuje maz na prusa przy pzm

Witam sie wieczornie
Fajnie, ze spotkanko Wam sie udalo. Zazdroszcze.
Ja caly dzien przy notatkach. Bleee

Madzienka: Dzieki. Super:-)

Trzymam kciuki za Norbercika. Jutro do domku, zadnych chorób i antybiotykow!!!

Aluska: Mam nadzieje, ze nastepnym razem spotkamy sie na soczku :-)

aneta dzięki!

Karlitka zostaje jeszcze w szpitalu, u Norbercika wyszło podwyższone crp...więc trzymamy mocno kciuki za jutrzejsze wyniki jak wszystko będzie ok to wychodzą ja nie to mały dostanie antybiotyk, oby nie!!!
oczywiście kciuki zaciśnięte. A co to jest to crp?

Fogia mam nadzieję że nastrój szybko Ci się poprawi:tak:
Bardzo żałuje że nie mogłam być na Twoim babyschower :-( wszystko przez ten szpital grrrr....:wściekła/y:
dziękuję Ci niunia i Wiem, że gdyby nie to choróbsko to przyjechałybyście na pewno. Nie przejmuj się, najważniejsze jest zdrówko i to, że z Martynką już wszystko ok.:tak:

Kurcze po tej kawie jakoś mi się spać odechciało... :-) teraz zasnąć nie będę mogła...

a powinnam, bo nie wiem jak Julo w nocy będzie spał...

Tak więc mówię dobranoc!!! pójdę się przytulę, jak nie zasnę to jeszcze książkę poczytam - może ona mnie uśpi :-)

reklama
Aneta widzisz teściowa ci ją odczarowała :-D

Dzień dobry, witamy się i my... niestety z zapaleniem krtani u Jula... od rana sie inhalujemy :-(

Do góry