reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
aneta,a gdzie wy na ten basen jezdzicie? bo w Piaskach to chyba nie ma....
Fogia,dasz rade jak bedzie trzeba...polezysz odpoczniesz od domowych obowiazkow.....a moze szkrab zechce wczesniej wyjsc?
;-)
Madzienka,pisz co to za przedszkole,bo ja to napewno nie w temacie

A moja Karolcia dzis na wieczor zrobila niespodzianke.....zjadla pol serdelka(wiem ze to nie za duzo,ale na nia to az WIELE!) i poprawila dwoma mandarynkami....obralam jej z tych skórek i zjadala az nie nadazylam obierac...
...moze ktoras sie dziwic ze ciesze sie jak glupia,ale moje dziecko malo zjada ,a owocow to juz prawie wcale :-
sorry:...czasem jablka skubnie troszke,banana ze 3 gryzy i tyle
Ok,uciekam klasc dziewczynki...od jutra maja labe(ferie),wiec dluzej beda mogly siedziec(przynajmniej Gosia)
Dobranoc
:-)
PS.a ...jutro rano mnie nie ma,jade do lekarza po skierowanie nowe
PS,2...Madzienka,a cos wiecej.....

Fogia,dasz rade jak bedzie trzeba...polezysz odpoczniesz od domowych obowiazkow.....a moze szkrab zechce wczesniej wyjsc?

Madzienka,pisz co to za przedszkole,bo ja to napewno nie w temacie

A moja Karolcia dzis na wieczor zrobila niespodzianke.....zjadla pol serdelka(wiem ze to nie za duzo,ale na nia to az WIELE!) i poprawila dwoma mandarynkami....obralam jej z tych skórek i zjadala az nie nadazylam obierac...

Ok,uciekam klasc dziewczynki...od jutra maja labe(ferie),wiec dluzej beda mogly siedziec(przynajmniej Gosia)
Dobranoc

PS.a ...jutro rano mnie nie ma,jade do lekarza po skierowanie nowe
PS,2...Madzienka,a cos wiecej.....
Emilia1983
Fanka BB :)
Znalazłam troszkę czasu wieczorkiem i sobie poczytałam.
Byłam dzisiaj na spacerze z Justysią, nawet fajnie tylko jakaś mżawka padała.
Natalka poszła spać z tatusiem, ale jak się obudziła to wielki krzyk "mamamamam", dobrze, że zaraz przyszłam. I chyba z tych nerwów jak wstała to zsikała się na M
, a a jakieś półgodzinki Justysia zasrała się po pachy, a ja akurat ciasto robiłam i znów musiał przebierać.
A ile gadania było
karlita dobrze że z Norbercikiem OK. Dobrze że pojechałaś do szpitala, przecież w przychodni nie mają takiego przyrządu do mierzenia stężenia bilirubiny
Motylla super że z dzidzią wszystko dobrze
Madzienka haha jak można popsuć pocztę??
maltanka ale masz pomocnika :-). Ja też sama obiadki gotuję, tylko w wyjątkowych sytuacjach słoiczek, ale nie Gerbera
, bo drogie
anaconda27myśmy już dawno choinkę rozebrali, bo mnie tylko wnerwiały spadające igły
Madziara78 dobrze że już lepiej u Was
. U mnie Justysia się nie zaraziła na razie, tylko katarek ma, jak się przedłuży do poniedziałku to pewnie pójdziemy kontrolnie do lekarza. Na razie daje jakiś do noska lek, może będzie lepiej .
iwonka07 i jak egzamin poszedł??
gon1a ja tak samo, raczej deserki kupuję, ale toteż z powodu braku owoców. Teraz to tylko jabłka są. Jak byłam w sklepie po banany to były zielone
Justyna2729 kurcze nie słyszałam z tym mlekiem. Ja piłam syrop z czosnku jak karmiłam obie, bo mi się wydawało, że i one z mlekiem będą to jeść i będą zdrowsze
fogia też bym się pewnie wkurzyła jakby kazali mi tyle leżeć, ale teraz dzidziuś w brzuszku najważniejszy
. Jeszcze kilka dni się przemęczysz.
aneta82 ja też nie wiem jakie przedszkole
Idę czytać Natalce bajkę i idzie spać, bo już późno
Byłam dzisiaj na spacerze z Justysią, nawet fajnie tylko jakaś mżawka padała.
Natalka poszła spać z tatusiem, ale jak się obudziła to wielki krzyk "mamamamam", dobrze, że zaraz przyszłam. I chyba z tych nerwów jak wstała to zsikała się na M

A ile gadania było

karlita dobrze że z Norbercikiem OK. Dobrze że pojechałaś do szpitala, przecież w przychodni nie mają takiego przyrządu do mierzenia stężenia bilirubiny

Motylla super że z dzidzią wszystko dobrze

Madzienka haha jak można popsuć pocztę??
maltanka ale masz pomocnika :-). Ja też sama obiadki gotuję, tylko w wyjątkowych sytuacjach słoiczek, ale nie Gerbera

anaconda27myśmy już dawno choinkę rozebrali, bo mnie tylko wnerwiały spadające igły
Madziara78 dobrze że już lepiej u Was

iwonka07 i jak egzamin poszedł??
gon1a ja tak samo, raczej deserki kupuję, ale toteż z powodu braku owoców. Teraz to tylko jabłka są. Jak byłam w sklepie po banany to były zielone

Justyna2729 kurcze nie słyszałam z tym mlekiem. Ja piłam syrop z czosnku jak karmiłam obie, bo mi się wydawało, że i one z mlekiem będą to jeść i będą zdrowsze

fogia też bym się pewnie wkurzyła jakby kazali mi tyle leżeć, ale teraz dzidziuś w brzuszku najważniejszy

aneta82 ja też nie wiem jakie przedszkole

Idę czytać Natalce bajkę i idzie spać, bo już późno

aneta82
anet15 na basen jeżdzę do Lublina do http://www.uks23lublin.pl/plywanie/content,niemowlaki.html
a do rodzinnego w Piaskach idziesz? jak tak to zapraszam na kawkę.
a do rodzinnego w Piaskach idziesz? jak tak to zapraszam na kawkę.
sunday_
Emilia to M poczul dzisiaj co to znaczy miec male dzieci!!!:-)
Madzienka fajnie ze podoba sie Wam przedszkole, oby bylo tak dalej dla Julci
Motylla super ze z dzidzia dobrze, to rośnij Wam zdrowo

fogia jak trzeba to trudno-dasz rade,a moze z tych emocji Antek zrobi Ci niespodzianke i bedziesz lezala na polozniczym z synkiem
Bedziesz rodzic w Chelmie?
U nas juz sypialnia w domu, M z Maksem w pokoju ogladaja ksiazeczke o literkach (Maks zna juz prawie ja na pamiec
), chyba mi M pozazroscil zabaw z Maksem w jego "wspanialym pokoju" (tak dzis Maksio powiedzial na swoj pokoj) i poszedl do niego mimo ze juz sam spokojnie lezal
Wiec ja na spokojnie do Was zajrzalam i klikam.

Madzienka fajnie ze podoba sie Wam przedszkole, oby bylo tak dalej dla Julci
Motylla super ze z dzidzia dobrze, to rośnij Wam zdrowo

fogia jak trzeba to trudno-dasz rade,a moze z tych emocji Antek zrobi Ci niespodzianke i bedziesz lezala na polozniczym z synkiem

U nas juz sypialnia w domu, M z Maksem w pokoju ogladaja ksiazeczke o literkach (Maks zna juz prawie ja na pamiec

Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
A my się własnie kąpiemy... dzieciaki wcale nie mają ochoty z wanny wyłazić... :-)
Madzieńka super że przedszkole się spodobało!!! Oby tak dalej
Fogia to faktycznie nie za ciekawie tak lezeć nie wiadomo po co... ale jak trzeba to trzeba... a może w szpitalu zrobią ci niespodziankę? jutro jest twój gin?
Sunday dzielna z Ciebie kobieta, jeszcze jutrzejszy występ i wreszcie odpoczniesz!!! a wiesz że u nas w przedszkolu przełożyli dzień babci na luty z powodu niskiej frekwencji... dzieciaki ponoć się pochorowały...
Emilia a kaszlą twoje dziewczyny??
Bo moje nie kaszlały, teraz temp nie mają za to kaszel im się zaczyna - tak jak by im się odrywało wszystko... nie wiem czy się cieszyć czy płakać
No i popisałam, dzieciaki mi wyłażą więc pora na wycieranie...
Jak mi się uda to zajrzę później....
Madzieńka super że przedszkole się spodobało!!! Oby tak dalej

Fogia to faktycznie nie za ciekawie tak lezeć nie wiadomo po co... ale jak trzeba to trzeba... a może w szpitalu zrobią ci niespodziankę? jutro jest twój gin?
Sunday dzielna z Ciebie kobieta, jeszcze jutrzejszy występ i wreszcie odpoczniesz!!! a wiesz że u nas w przedszkolu przełożyli dzień babci na luty z powodu niskiej frekwencji... dzieciaki ponoć się pochorowały...
Emilia a kaszlą twoje dziewczyny??
Bo moje nie kaszlały, teraz temp nie mają za to kaszel im się zaczyna - tak jak by im się odrywało wszystko... nie wiem czy się cieszyć czy płakać

No i popisałam, dzieciaki mi wyłażą więc pora na wycieranie...
Jak mi się uda to zajrzę później....
anaconda27
styczniówka2006
Fogia a może ten stres długiego leżenia w szpitalu na ciebie podziała i zaczniesz sama jutro rodzić, czego ci życzę z całego serca 

Madzienka super że Juli przedszkole się spodobało, oby tak dalej

U nas też dzień babci i dziadka dopiero po feriach i jak dla mnie bardzo dobrze

A moje dziecko ostatnio zwariowało i jak idę po nią do przedszkola to się pyta czemu tak wcześnie i że ona by jeszcze chciała zostać

Sunday to jeszcze tylko jutro i masz trochę laby

Madzienka super że Juli przedszkole się spodobało, oby tak dalej

U nas też dzień babci i dziadka dopiero po feriach i jak dla mnie bardzo dobrze

A moje dziecko ostatnio zwariowało i jak idę po nią do przedszkola to się pyta czemu tak wcześnie i że ona by jeszcze chciała zostać

Sunday to jeszcze tylko jutro i masz trochę laby

Oby tak dalej....

ciekawe czy spodoba się jej chodzenie do przedszkola bez mamy:-):-):-)
Madzia dzisiaj ta dziewczyna co zajmuje się grupą maluchów mówiła że w grupie Julka było 5 osób

dobrze,że przełożyli święto dziadków, to Juleczek załapie się

Madziarka niech już wykaszlą się bo tęsknimy za Wami

Anaconda ja nie wiem co oni im robią w tym przedszkolu, ale mój brat cioteczny chodzi tez tam gdzie Maja i też nie chce wychodzić

Madzia dzisiaj ta dziewczyna co zajmuje się grupą maluchów mówiła że w grupie Julka było 5 osób

Madziarka niech już wykaszlą się bo tęsknimy za Wami

Anaconda ja nie wiem co oni im robią w tym przedszkolu, ale mój brat cioteczny chodzi tez tam gdzie Maja i też nie chce wychodzić

gon1a
Madzienka rozumiem ze te Wasze czwartkowe wypady do przedszkola maja Julke przygotowac i przekonac do przedszkola
u mnie bylo tak spontanicznie ze Asia miala 4 dni na poznanie zostawala na 2,3 godz przez 4 dni, a potem juz normalnie od 8 tylko dziadkowie ja odbierali po 13, bo byla mala 2,5 roczku, ale byla dzielna, za pirwszym razem tylko płakała, paie sie nia zajely, jak miala gorszy moment to na kolankach u cioci Izy i było ok
Fogia współczuje, ale moze faktycznie jakos szczesliwie mały nie bedzie chcial czekac az 6 dni, tego Ci zycze
sunday u nas w przedszkolu dzien babci i dziadka dopiero 2 lutego, a 20 mamy bal księżniczek na morwowej:-) w jakim przedszkolu pracujesz??
madziara dobrze ze juz Twoje dzieciaczki zdrowsze, oby tak dalej
aneta to masz kawalek na basen z mała, myslalam ze w Piaskach jakis basenik macie, jak remont??
u mnie bylo tak spontanicznie ze Asia miala 4 dni na poznanie zostawala na 2,3 godz przez 4 dni, a potem juz normalnie od 8 tylko dziadkowie ja odbierali po 13, bo byla mala 2,5 roczku, ale byla dzielna, za pirwszym razem tylko płakała, paie sie nia zajely, jak miala gorszy moment to na kolankach u cioci Izy i było ok
Fogia współczuje, ale moze faktycznie jakos szczesliwie mały nie bedzie chcial czekac az 6 dni, tego Ci zycze
sunday u nas w przedszkolu dzien babci i dziadka dopiero 2 lutego, a 20 mamy bal księżniczek na morwowej:-) w jakim przedszkolu pracujesz??
madziara dobrze ze juz Twoje dzieciaczki zdrowsze, oby tak dalej
aneta to masz kawalek na basen z mała, myslalam ze w Piaskach jakis basenik macie, jak remont??
reklama
hejka

ojej, zdróweczka

mam podobnie, do 1-2 w nocy muza

konia

skandal

dobrze, że sama gotuję

dzięki:-):-):-)
2 miesiące
olać lekarzy
ważne, że Norbercik ok

6 dni

no ale jak mus to mus
zaraz wam coś zostawię...jak Natalka pozwoli;-)

Dzień Dobry
Czyżbym była pierwsza. Miałam kiepską noc. Michał od 2 wisiał na cycu
o 6 wstałam bo już nie mogłam zasnąć. Moi panowie jeszcze śpią:-). Może jeszcze zdążę ogarnąć łazienkę zanim wstaną. Pranie prawie dobiega końca i serniczek już się piecze. Mam już 37,8 gorączki
Karlita daj znać jak już będziecie po wizycie
ojej, zdróweczka

Witam :-):-)
Koło nas za ścianą wprowadziły się chyba dwie studentki i akurat tam jest pokój Mai i te dwie debilki (bo inaczej tego nie nazwę) chichoczą codziennie do godz.1 w nocy i budzą mi Majkę, oj jaka jestem zła, dzisiaj w nocy to już im w ścianę waliłam coby się uspokoiły i jeśli w nocy to się powtórzy to zadzwonię do spółdzielni i na nich naskarżę
Justyna ale masz sąsiadkę, tylko pozazdrościća tak szczerze to zrób coś z tym, żeby się bać z własnego domu wyjść przez jakąś wariatkę
Karlita my też jeszcze nie mamy prezentów na dzień babci i dziadka
No i jak Norbercik? Może przez noc troszkę na żółta skórka zbladła, a swoją drogą to po co wypuszczają dziecko jeśli coś jest nie tak
Co do Gabrysi to dobrze że ci nic nie powiedzieli bo byś się bardziej matwiła a przecież córcia była pod dobrą opieką
A swoja drogą to faktycznie jakieś wirusy szaleją, u Mai w grupie też coś się przerzedza frekwencja
Maltanka chwal się nową fryzurką
Misia to w takim razie życzę szybkiego przebicia się tych ząbków i choroba minie
Aha dziewczyny co do prywatnego przedszkola to dowiedzcie się jak jest z odliczaniem pieniążków gdy dziecko choruje, bo musicie liczyć się z tym że pierwszy rok to będzie pół na pół chodzenie z niechodzeniem i szkoda wtedy tej kasy jeśli ma przepaść![]()
mam podobnie, do 1-2 w nocy muza

Hej, jeszcze się turlam i żyjęale roboty mam pełno w kuchni i w ogóle i nie wyrabiam
. Jeszcze M wpadł na genialny pomysł, że trzeba trochę w przyszłość zainwestować i jedziemy dziś kupować konia
.
Siadłam na chwilkę PW sprawdzić i zmykam do kuchni.
Zdróweczka dla wszystkich :-).
konia

skandal

Misia my zamawialiśmy tutaj....Kalendarz A3, 13 stron, Twoje zdjęcia i opisy. (1398150175) - Aukcje internetowe Allegro
Kalendarze super jakościowo...
Madziarka jak Nelinka??spadła jej temperatura??
Fogia coś ta ciąża na koniec daje Ci w kość...trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę...
A gdzie Marta zaginęła???
i co ja jeszcze miałam napisać
DOBRANOC
dzięki:-):-):-)
witam i ja
zowu daję tylko znac że jeszcze zyję i wracam do papierów
karlita i jak Norbercik???? mam nadzieję że to tylko twoja nadwrażiwośc i nic mu nie jest
anaconda nie zazdroszczę sasiadek,niestety takie czasami uroki mieszkania w bloku
misia zdrówka dla Natalki, oby ząbki szybko wyszły, u as wyłaziły te jedynki ze 2 miesiące
aluśka olej teściową, strasznie mi szkoda Martynki z tymi kolkami a może espunisam pomoże??? ja nie dawałm Mikołajowi ale moja bratowa dawał to swojej ałej i nie miała kolek
emilia dobrze, że choróbska już się was odczepiają
Justyna podsyłam zdrówka
a ja dzisiaj w domku siedzę i pracujęprzynajmniej pospałam do 7 i uciekłam szybko żeby Kolcia nie widział że w domu jestem
ciekawe co u fogii może już dziś Antoś będzie się przytulał do mamusi????
2 miesiące

hehehe teraz się cieszę że gotowałam sama ;-)
bylam w szpitalu na Lubartowskiej
trafiłam na "bardzo miłych" pediatrów
patrzyli na mnie jak na kretynkę - zapytali czy nie mam przychodni.... i swojego pediatry do takich rzeczy
ostatecznie zmierzyli go tym urządzonkiem i na skórce na główce wyszedł poziom 8 a na klatce piersiowej 9 więc mniej niż w dniu wypisu
czyli nie mam się co martwić ;-) zblednie ;-)
olać lekarzy

jestem po wizycie
ciut wnerwiona
tak jak było planowane jutro do szpitala ale weekend przeleżę na pewno, jakiekolwiek decyzje zapadną dopiero po weekendzie. Tylko, że mój gin ma dyżur dopiero 19 więc jak mam leżeć 6 dni to dziękuję bardzo. Próbowałam go jakoś przekonać, że może się wstrzymać z tym szpitalem do poniedziałku ale bezskutecznie, bo cukrzyca, bo puchne, bo czop odchodzi, bo ciśnienie za wysokie.
nie podoba mi się to wszystko, 6 dni!!!!!
Antek wychodź bo ja nie wytrzymam!!!!
6 dni

zaraz wam coś zostawię...jak Natalka pozwoli;-)