reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
gon1a a jak wyglądają te inhalacje?? Bo ja to nie bardzo wiem o co chodzi

A ja już cały obiadek zrobiłam. Tylko odgrzać jak M przyjdzie :tak:. Justysia już zupkę zjadła (kalafiorową), zjadła tyle, że aż dziw że jest chora. Teraz sobie leży na macie i kombinuje, a Natalia układa się do spania, ale coś jej to nie wychodzi bo się kręci po łóżku strasznie.

heloł

znowu szaro buro i ponuro:-(
nie chciało mi się już wczoraj zaglądać bo babcia u nas nocowała:tak:

jutro wybieramy się do Krakowa to muszę póki mały śpi spakować parę rzeczy, bo wieczorem angielski:tak:

a i był u mnie kurier:szok: nie spodziewany, ale myślę pewnie P znowu coś do akwarium zamówił:sorry: zaglądam do środka a tam prostownica do włosów:shocked2:...a to ci niespodzianka:-)

aaa bb mi coś nie działam wam też czy to tylko u mnie coś nie halo:eek::confused:

madzienka
to fajnie, że Julci spodobało się przedszkole
emilia mój też przebierał, do tej pory przebiera:tak: zdrówka dla dziewczynek
karlita:szok: do mnie położna sama zadzwoniła i pytała kiedy może przyjechać, nie czekałam długo na wizytę:no:
anaconda a na którym piętrze mieszka Twoja mama? u moich też jest stary blok ale mieszkają na ostatnim i też nic nie słychać zza ścian:sorry2: a najgorzej jest słychać z góry:sorry2:w starym mieszkaniu miałam za sąsiadów studentów tylko obok, to cisza była jak makiem zasiał, nic nie było słychać ale z góry natomiast różne rzeczy:-p
aneta82 powrotu do zdrówka czymś się podtrułaś:confused:

Witajcie i ja w końcu dotarłam....

Rano zaliczyłyśmy fryzjera, grzywy podcięte, przy okazji plaza i aldik i w końcu jesteśmy w domu:tak::tak::tak:dobrze że zupę wczoraj ugotowałam więc mam chwilkę żeby Was teraz poczytać

Aaaaa i najważniejsze zarezerwowaliśmy wakacje jupi jupi n025.gif

Madziarka dzięki za telefoniki....

Karlitko przyjeżdża pediatra z przychodni w której zgłoszone jest dziecko to jest tzw. wizyta patronażowa, więc bez skrupułów dzwoń po pediatrę i położną....

Anetko tez pomyślałam o ciąży???

Anaconda ale macie dziury na ulicy...trzeba slalomem jechać:-):-):-):-)
Piękna Majeczka w podpisie

czytam dalej....

Monika_M witaj i nie krępuj się, my fajne dziewczyny jesteśmy:-p:-p:-p...pisz częściej to szybko wciągniesz się....

Która była wczoraj w Bugi i nie chwali się???:-p:-p:-p

Maltanka ponownie do Turcjik005.gifzabawa.gif
U mnie BB działa bez problemu
Fajna niespodzianka...ale Ty masz męża;-);-);-)

Madzienka to szkoda ze się nie spotkałyśmy bo ja też w Aldiku byłam tak koło południa bo gołąbki robię a kapusty wczoraj nie kupiłam :tak::tak:
A dziury to u nas okropne, normalnie tylko środkiem jezdni jeździ się jako tako :cool::cool:
Zazdroszczę wakacji, my zapewne jak zwykle we Włoszech wylądujemy :dry::dry:
MonikaM ja polecam na katar mucofluid - u nas tylko to pomogło na przewlekły katar, ale on na receptę tylko
Karlita odpoczywaj ile możesz póki malutki śpi :tak::tak:
Aneta82 idź idź na spacerek, może wtedy samopoczucie się poprawi :tak::tak::tak:
Madziarka a wyzdrowiejcie to jakieś spotkanko się zorganizuje :tak::tak::tak:

anet15 na basen jeżdzę do Lublina do http://www.uks23lublin.pl/plywanie/content,niemowlaki.html
a do rodzinnego w Piaskach idziesz? jak tak to zapraszam na kawkę.
aneta82,tak bylam u rodzinnego,u doktor Kot...ta na kawke powiadasz...to napisz gdzie dokladnie mieszkasz,albo na priva nr.telefonu podaj....to sie wtedy zdzwonimy:tak::-)
We wtorek ide do laboratorium na TSH....wiec znow w Piaskach bede:-D

obawiam się ze w Farmedzie to nawet nie mają sprzętu by pobrać krew noworodkowi bo to się chyba z główki pobiera ...
jutro E jedzie zgłosić Norba i umawiać nas z położną
pewnie znow będą się dziko patrzeć ze chcemy wizyte położnej ... juz przy Gabi położna zadzwoniła do nas z pytanim czy koniecznie musi do nas przyjeżdzać .... kurka przecież to ich obowiązek!!
Karlitka,u mnie np,nie byla polozna ani lekarz...za daleko mieszkam...ehhh....wywiad przeprowadzala ze mna w osrodku zdrowia:confused:...a do Karolci,to stwierdzila ze juz jestem mama po raz 2 wiec wiem jak sie dzieckiem zajac:dry:
i jeszcze musze zamówić te prezenty dla dziadków ... ehhhh losie ....
Wlasnie prezenty dla dziadkow.....musze tez cos poszukac....a co wy zamawiacie?
Ja myslalam o kaledarzach ze zdjeciem wnoczek....bo kubki w zeszlym roku dziadkowie dostali....
Gosia cos tam w szkole robila,laurki i jakies kwiaty w dzbanuszku:happy2:
Emilia1983 ja to zawsze czytam ulotkę od kiedy można stosować, a jak mam wątpliwości to idę z powrotem do lekarza i pytam, albo dzwonię, nie masz zaufanego pediatry do którego możesz w każdej chwili zadzwonić?
Ja tez ,jak czegos nie wiem,to dzwonie do pediatry swojej...zawsze cos doradzi,albo karze na wizyte przyjechac....
aneta,a ty do kogo chodzisz...ja do Kalinowskiej

Witam....:happy2:
Matko,ale dzis dzien mam pokrecony,ledwo na tylek siadlam.....az mnie glowa rozbolala...oby tylko nie migrena:-(
Rano u lekarza bylam po to skierowanie do Kardiologa,no i dostalam jeszcze antybiotyk na moje zatoki...a tydzien temu bralam jeden,ale jeszcze ropa splywa...wrrr
Potem z godzine wisialam na telefonie zeby sie zarejestrowac to tej poradni Kardiologicznej.....matko,wszedzie jakies problemy robili....a to ze nie maja umowy podpisanej z NFZ....w przyszpitalnych przychodniach,bez szans,bo takiego schorzenia ja moje (nadcisnienie tetnicze)to nie lecza,bo ledwo sie wyrabiaja z pacjetami pooperacyjnymi...wrrr...az do NFZ-tu dzwonilam gdzie podpisali umowy,bo nigdzie nie moge sie zarejestrowac.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No wreszcie po wielu probach udalo sie na Krasnickiej na 18 maja:szok::szok::szok:...ale udalo mi sie na Weteranow, na 29 stycznia:happy2:
wiec teraz czekam i juz sie stressuje co mi tam doktorek powie:confused:
Milego dzionka zycze...moze jeszcze zajze...ale teraz Gosia mnie o kompa molestuje:-p

PS.ale wam zazdroszcze wakacji....ja to w polu w tymianku znow wyladuje....buuuuuuuuuuu

reklama
Do góry