reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam

U nas noc koszmarna. Justysia kwękała od 3 do 6. Chyba ją ząbki polały. Dałam Panadol i śpi sobie.

My z Natalka po śniadanku już.

Marta super, że tak dzidzia Ci rośnie w brzuszku :tak:, moja Natalia też sporawa była 3750 i 58 cm.

mandziula szybkiej obrony życzę :tak: i oby jak najmniej poprawek.

karlita oby Gabi szybko przeszło, no straszna gorączka :szok:

Nie mam siły więcej czytać i pisać, tak mi się spać chce :eek:

jeszcze doczytałam o alusce

aluska dobrze że nie skończyło się szpitalem, mam nadzieje że reszta badań się nie potwierdzi

sunday zdrówka dla Maksia :tak:, co by nie było to nic poważnego

makuc jak słonecznie jak u mnie chmury same :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
witam

Karlita jak sie bidulka Gabrysia czuje?:confused::confused:
Sunday dużo zdróweczka Maksiowi życzę:tak:
Marta dużego synia pod serduszem nosisz;-):-)
jakby Martini miała by mieć 3900g to ja już od samego wejścia do szpitala krzyczała by że chce cc:-p chociaż i tak miała mieć nie cale 3kg a tu mi kolos wyszedł 3,5:eek:
Emilia współczuje nocki:confused::confused:

zmykam na sniadanko i do apteki bo zagęstnika tego do mleka nie było i musiałam zamówić:sorry:

Witam i ja z rana :-):-)
U nas popołudniu dzisiaj zebranie w przedszkolu podsumowujące pierwsze półrocze więc trzeba się wybrać :tak::tak::tak: a poza tym mąż w domu więc dzisiaj nie posiedzę za długo przed komputerem :-D:-D:-D;-);-);-)
Marta no to nieźle w twoim brzuchu dzieci rosną :-D:-D:szok::szok:, super że wszystko w porządku :tak::tak:
Aluśka całe szczęście ze jednak uda się szpital ominąć i trzymam kciuki za dobre wyniki reszty badań :tak::tak::tak:
Sunday oby Maksio ci się na dobre nie rozłożył :tak::tak::tak:
zdrówko podsyłam ;-);-)
Karlita a jak twoja Gabrysia bo też słyszałam że ją gorączka zaatakowała? Mam nadzieję że już lepiej :tak::tak::tak:
Misia to wcale Natalka tak długo w dzień nie śpi :no::no: chyba że z niej taki człowieczek któremu wystarcza 4-6godz. snu na dobę ;-);-) i stąd ta nocna chęć do zabawy :laugh2::laugh2:
Aneta witaj z powrotem, no to niezła aparatka z Oli jak komórkę popsuła, u nas od początku telefony leżały wysoko i Maja nie miała do nich dostępu ale za to na pilotach od tv się wyżywała jak już udało się je dorwać :-D:-D:laugh2::laugh2:
Maltanka poczekaj, poczekaj, już niedługo Hubcio polubi nurkowanie, wtedy wyciągnąć z wody nie będziecie go mogli :-D:-D

anaconda ja to nawet nie wiedziałam że w przedszkolach też takie zebrania są jak w szkole :szok:, ale to raczej milsze niż w szkole :-D.

A moja Natalcia właśnie przyniosła sobie cebulę, obrała ze skórki i je :szok:, co ona jeszcze wymyśli :-D

Witajcie....
nie probuje Was nadrobic bo nie jestem w stanie czego zaluje....nie poszlam dzisiaj do pracy bo od kilku dni zab mi sie odzywa, mialam isc do dentysty po 16tyg ale nie wytrzymam mam wizyte dzisiaj. Pewnie bedzie kanalowe ale tak to jest jak sie nie chcialo zrobic pewnych porzadkow jak byl na to czas. Nie bede robic tylko przeswietlenia...
U nas ok ja oprocz glowy i zeba czuje sie juz lepiej czuje ze wchodze w II trymestr:-)Mateusz od poniedzialku chodzi bez pieluchy, i tylko raz w domu i raz w zlobku byla wpadka a tak to ok. Wogole smieszna z tym sytuacja bo plnowalismy od wiosny puszczac o bez pieluchy ale w piuatek wyszlismy z dpomu na usg juz o 6.30 i do 8 zdarzyl zasikac pieluche wiec M w zlobku powiedzial zeby odrazu zmienily mu ta pieluche a ona chyba zrozumiala zeby zdjely. I tak w piatek popoludniu odebral go bez pieliuchy i prosba od pani aby przyniesc majteczki:-)wiec idziemy twardo do przodu tak jak ze smoczkiem...

Trzymajcie sie zdrowo, niedlugo bede na biezaco i postaram sie Was nie zaniedbywac...

Aneta ja o Tobie myślałam wczoraj. Masz dzidzię w wieku mojej Justysi i się zastanawiałam co dajesz jeść :-D

Madziara dziewczyny pisały ostatnio coś że masz bloga, możesz podać adres to bym sobie poczytała, jeśli można :tak:

Witam i ja:-)
Marta super wieści od gina:-D
Sunday zdróweczka Maksowi życzę i jak dzisiejsza noc u Was?
Emilko współczuję nocki:no: moja była taka sama
Marz nie zazdroszczę bólu zęba:no:. Brawa dla Mateuszka za odpieluszkowanie:-)
Anaconda pewnie panie w przedszkolu będą chwalić Maję:-):-D:tak:
Anetko witaj po przerwie:-)
Zmykam do kuchni robić ciasteczka(kocie oczka:-D). Pranie już rozwiesiłam i chyba drugie nastawię:hmm:

witajcie

my dzisiaj w domku jakoś nie chce mi się na spacer na ten mróz wychodzić, ale młody odkrył pudełko zabawek i ile skarbów dawno niewidzianych tam jest to ma parę minut na kawkę

sundey
jak Maksio?
karlita jak tam u was?
misia odpisałam gg mam nadzieję że doszło w razie w pw skrobnęłam:tak: ps. artykuł:szok:
marta no to kawał chłopa ci rośnie;-)
emilia nie zazdroszczę nocki u nas 3 idą ale na razie jest ok
anaconda dzisiaj kontrolę ma:-D
marz to super, że Mateusz oducza się pieluchy, my na razie przestaliśmy bo najgorzej na dworze trzebaby zakładać znowu pampersa bo jak mi zasika spodnie przy takim mrozie to już nie byłoby tak kolorowo... współczuję problemów zębowych też leczyłam w ciąży jednego:eek:

Witam
anaconda Twoja Maja ma 5 lat, dajesz ja wczesniej do szkoły?? moja w grudniu bedzie miala 5 lat ale Asia jest wczesniak i wogole ja nie intersuja liteki, rysuje tak sobie i ja osobiscie nie che jej posylac wczesniej do szkoly bo sobie nie da rady moim zdaniem ale i tak dzieci beda miec testy pzed pojsciem do szkoły

Siadłam wcześniej tylko na sekundę bo mam robotę w kuchni i tylko na FB szybko wrzuciłam.
Potem z Olkiem wiersz o Warszawie poćwiczyć an występ musiałam, ciasta namieszać bo zamówienia ruszyły, młodych z bajką uspać i nim doczytałam Marzec to godzina minęła. Mamy na Marcu małego giganta 4960g - Jasio.:szok::szok:
Chciałam wysłać którejś sms-ka że podczas badania wody mi odeszły i jadę rodzić:-p:tak::-D:-D - ale dałam sobie spokój:tak::biggrin2:.
Pawełek waży prawie 3400g i nadal rośnie - w ciągu 3,5 tygodnia 1200 przybył:szok:. Serducho wali jak szalone, niestety gin wymienił monitor ten co ja patrzyłam zawsze i kabel nie łączył, więc tylko on widział młodego:confused2:. Wszystko jeszcze wysoko, daleko, twardo, nie przygotowane i następną wizytę mam na 17-go marca:szok::confused2:, w razie czego 18-go idę na porodówkę bo akurat ma dyżur.
Ale Was w niepewności potrzymałam;-):tak:.
Karlitko, zdróweczka dla Gabi, oby jej szybko przeszło i Norb się nie zaraził.

witam i ja

anetna miejsca po zastrzykach mozna taką tłuczoną kapustę przyłozyć to się zrosty nie porobią i nie nędzie tak blało:tak::tak::tak:

aneta witaj po przerwie, Mi też Kola telefon załatwił, ale naszczeście był na gwarancji i mi naprawili:tak::tak: a ja sobie o tobie wczoraj na basenie myslałą, że szkoda że cie nie ma:-D:-D

a do mojej obrony jeszcze kawał czasu, bo recenzje troche zajmą, ale myślę że w optymistycznej wersji to jeszcze przed wakacjami sie wyrobię:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

tyle piszecie że już nie pamiętam co jeszcze miałam napisac:-D:-D:-D miłego wieczoru życzę

nie wiem czy kapusta to dobry pomysl bo wszystko jest teraz pryskane zeby sobie biedy nie narobic

Maks leży książeczke ogląda, dałam mu nurofen bo 37,8 ma więc temp wzrośnie jeszcze na noc.:-( pokasłuje suchym kaszel do chwila, i trze nosek, coś rozwija,jutro od rana dzownie do przychodni-wrazie W tata pojdzie z synkiem-niech przynajmniej raz sie napoci w gabinecie. Ale tak poważnie to zaczym sie juz obawiać ze cos przynioslam mu z przedszkola-mi nic nie jest a on maly załapał. Kurcze staram sie myc rece zawsze jak wroce no ale jednak to w 100% nie jest ochrona....
zdrówka dla małego
aneta witaj po przerwie

reklama
Witajcie my dzisiaj rano wstałyśmy bo dzisiaj przed nami przedszkole więc musi wcześnie w dzień pójść spać....:-p:-p:-p

Za chwilkę zmykamy na spacerek...przy okazji auto odśnieżymy:-D:-D:-D

Marz super że czujesz się już lepiej i dolegliwości ciążowe odchodzą w zapomnienie, współczuję bólu zęba...mam nadzieję że lekarz ulży Wam....
A dla Mateuszka gratulacje, ty to masz szczęście u Was wszystko samo z siebie wychodzi, najpierw monio a teraz pielucha...ja też tak chcę:tak::tak::tak:

Sunday, Karlita
jak wasze szkraby???odezwijcie się??

Emilia współczuję nocki....

Miłego dzionka

Do góry