reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anetko zdrowia życzę dla męża i oby Oleńka nie zaraziła się:tak:. Udanego pluskania:-)
Madzienka udanego pobytu w przedszkolu:-)
Madziara i ja poproszę o adres bloga:-)
Mandziula fajnie że spacerek saneczkowy udany:-)

Zrobiłam ciastka trochę mi zeszło, bo z dwóch porcji robiłam, a teraz lecę do Michałka bo coś ciężko idzie mu zasypianie:crazy:

reklama
Moja Nela też dziś coś usnąć nie mogła... dopiero teraz padła...

a my z Julem się właśnie inhalujemy... :-) mam nadzieję że te inhalacje mu pomogą... bo dziś coś bardziej mi kaszle... :-(

Mandziula nie ma czego zazdrościć... :-) już niedługo i ty z Kolą będziesz takie wyklejanki robić :-)

Madzieńka muszę koniecznie tą panierkę zakupić... udanego przedszkolakowania!!! :-D

Justyna wysłałam pw... a powiedz mi- co to za ciastka robiłaś? nazwa mnie zaintrygowała, podaj przepis jak dobre :-);-):tak::-) patrząc na nazwę to myślę że jakieś pyszne muszą być i ślicznie wyglądać... ;-):tak::tak:mniam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam,ale wy pedzicie z pisaniem:szok:...nie nadazam przeczytac,bo Karolcia nie daje:-(
Dzis jedziemy na ostatni zastrzyk,jutro do kontroli i sie zobaczy czy jest lepiej,mam nadzieje ze juz wiecej nie dostanie

Wieczorami padam na pyszczek,bo w dzien Karolcia nie daje mi nic zrobic:sorry:,a jak spi w poludnie to obiad robie... a wieczorem znow po zastrzyku maruda i na raczkach tylko....a jak zasnie to jak doprowadze troche do porzadku chate to juz o niczym nie marze jak o lozku:happy:
a jeszcze Gosia jeczaca ze jak ona chora byla to sie tak nia nie zajmowalam...ehhhh...:szok::szok::szok:
Pozdrawiam serdecznie...i zdrowka chorowitkom posylam;-)

Madzienka spokojnie na wszystko przyjdzie czas a nie jest jeszcze tak idealnie jestesmy dopiero w trakcie odpieluchowania jak sie nie nagadam to mam niespodzianke...udanych zajec zycze
Madziarka pisz pisz niech nadchnienie nie znika...
Maltanka wyobrazilam sonie Ciebie dumajaca nad piersia:-D
Anet zdrowka dla malej...ach ta zazdrosc:-)

Wizyta udana bardzo fajna Pani doktor przede wszystkim kazde jej dzialanie czyli dawka znieczulenia rodzaj opatrunku byl podyktowany tym ze jestem w ciazy....niestety leczenie kanalowe dwoch zebow obok:no::no:ale sama jestem sobie winna no i za kare sczysci mnie ze....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Justyna wysłałam pw... a powiedz mi- co to za ciastka robiłaś? nazwa mnie zaintrygowała, podaj przepis jak dobre :-);-):tak::-) patrząc na nazwę to myślę że jakieś pyszne muszą być i ślicznie wyglądać... ;-):tak::tak:mniam...

Witam.
Przeleciałam tylko po postach bardzo pobierznie i nic bardzo nie czytalam :zawstydzona/y:
Maks w nocy znowu zwymiotował,ale to bylo jednorazowe i wnioskuje ze zalega mu chce odkaszlnąc i mu aż się cofa, skropilam mu posciel olbasem i juz nocka dalej była lepsze. Dzisiaj normalnie sie bawi i je, ma katar i ma podwyzszona temp ale nic konkretnego więc nie idziemy do lekarza, popijamy vit C wapno i syropek na kaszel.
Dobrze ze jutro juz piątek i wekend-tylko czemu tylko dwa dni..... powinien miec przynajmniej 3 :tak:
Emilia odpisalam Pw.

Cześć!
Dzień miałam intensywny i dlatego dopiero teraz spojrzałam poczytałam i już szeregu informacj zapomniałam....

Sunday trzymam kciuki ze ta noc już bez niespodzianek i Maksowi polepszy się po specyfikach

maltanka i tak macie już za sobą wiele w odpieluchowaniu, super aby tak dalej
Anet za Was też kciuki trzyamam żeby juz wszystki poprzechodziło no i zastrzyki Karolci już nie groziły
marz ja też wiem jak to jest leczyć zęby podczas ciąży

Moja Gabi dziś ładnie jadła najpierw miseczka zupki z dokładka, potem kasza z pulpetem a teraz na spanie 240 kaszy manny:happy: mamusia jest zadowolona:tak:
mamy już za sobą rehabilitację dzis Pani dr uznała ze bez sensu jet jej dalsze chodzenie na zajecia, więc mamy już to za sobą:tak::tak::tak:
Sunday na etacie w Oświacie i tak całkiem sporo przebywa sie w domu, ale fakt weekend jest bardzo przez wszystkich pożądany:-p

reklama
Witajcie my po przedszkolu...Jula zadowolona...spotkałam koleżankę ze studiów ze swoim dzieciaczkiem więc miałam z kim pogadać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:parę fotek pstryknęłam ale może dostanę kilka od profesjonalisty:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo mąż tej koleżanki to zawodowy fotograf...

Sunday ja skonsultowałabym Maksia u lekarza, w szczególności że weekend idzie....ale to wasza decyzja...zdróweczka niech walczy dzielnie...

Madziarka dla Juleczka też zdróweczka starczy tego chorowania...wiosna idzie...

Anet i dla Was.....i dla wszystkich chorowitków zdróweczka;-):tak::tak::tak:

Marzenko współczuję ząbków chorych ale nie ma wyjścia trzeba je wyleczyć....:tak::tak:

Maltanka i co wyszło z piersi???? :tak:a napisałam coś na gg

a to mój mały przedszkolaczek.....
przedszkolak.jpg

Talia super że rehabilitacja już niepotrzebna...

Ostatnia edycja:
Do góry