reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzieńka fajny przedszkolaczek z Twojej Julci
zdrówka dla wszystkich dzieciaczków
Mandziula szkoda że wcześniej nie wwiedziałam to bym Cię zgarnęła po drodze

Madziara blog superrrrr :tak::tak::tak:

wróciłyśmy z wojaży po Lublinie, na basenie było super, byłam z siostrą i siostrzenicą (6 lat) i wiecie co, mała Wiki ubrała się w strój kąpielowy, bo ona chce z nami wejść i mi pomagać przy Oli, tłumaczymy jej że tylko ja mogę wejść do wody, a ona może popatrzeć, zrobiła minę :-:)-:)-( i siostra się pyta czy nie będzie problemu jak sobie posiedzi na schodkach, ratownicy że nie, niech sobie siedzi, siostra lata zdjęcia pstryka, Wiki coraz dalej chce wejść więc ta na nią krzyczy, ale ratownik że spokojnie, ona i tak już cała mokra :-D

reklama
madziara bo te ciasteczka są pyszne:tak::tak::tak:, moja babcia takie robiła:tak::tak:

anetcierpliwości do małych marudek zyczę i oby juz nie trzeba było zstrzyków:tak::tak:

madzienkaJula to super przedszkolaczek:tak::tak:

sunday zdrówka Maksowi podsyłam:tak::tak:

marzdobrze, że już wizycie u detysty sadysty;-);-) i nie zazdroszczę leczenia kanałowego:tak::no::no::no:

aneta oj widzę że dzisiejsze basenikowanie się udało;-);-) my już mamy kilka zajec do odrobienia, ale jakościągle małżowemu coś wypada i nie odrabiamy:confused2::confused2: jak się zrobi cieplej to bede z małym autobusem jeździć, a po drodze to by ci raczej nie było bo ja d strony Nałęczowa mieszakam, ale dziękuje za propozycję:tak::tak:

umówiłam sobie na jutro wizytę u gina, a tu niespodzianka @ przyszła, 5 dni za wcześnie:confused2::confused2::confused2::confused2::angry::angry:

ja to chyba zaraz spać idę:tak::tak: bo mi sie oczy same kleją i tak nie wiem co czytam:-D:-D:-D
życzę więć dobrej nocy;-);-)

a ja dopiero co z reala wróciłam:tak:kupiła H mleko, kaszki i pampki dla bratanka:tak:fajnie tak prawie pusto w sklepie kolejek w kasach nie ma, jeszcze jakby druga wypłata była to w ogóle było by super:sorry:

marzenka
obyś szybciutko się uporała z zębami, a po kieszeni nieźle to daje:angry:
talia no widzisz, jak głodna to zje
sundey no ja też chociaż bym zadzwoniła do lekarza
madzienka super przedszkolak, gg odpisałam;-) a z kurczaka to wyszedł taki gyros znalazłam przyprawę z sosem paprykowym;-)
mandziula też tak miałam dwa miesiące temu że @ 5 dni wcześniej przyszła:eek: a basen też mamy do odrobienia ale to chyba jak się cieplej zrobi

Witam:cool:
zaglądam na chwilę, bo próbuję coś napisać od 18 i nic...co chwilę mi wiesza lapka:angry::angry::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: piszę więc z kompa stacjonarnego, ale na chwilę bo zaraz mąż tu siada:sorry:a ja jutro idę do pracy później, bo mamy konferencję, więc zamierzam się wyspać:tak::tak:Natalka dostała kaszkę "na noc-spokojny sen" i jak nie prześpi całej nocy to zażądam od Bobovity zwrotu gotówki:-p:-p:-p
maltanka dzięki za PW:tak::tak:wygląda to fajnie:tak: a na gg nic do mnie nie dotarło:no::no::crazy:a Ty dostałaś moją wczorajszą wiadomość?:sorry:
madziara..hmm...ja chyba przegapiłam Twego bloga....jakbys mogła na PW podać linka to z chęcią zajrzę:tak::tak:
Marta niezły test do męża:-D:-D:-D a faktycznie dorodne dzieci rodzisz:tak::tak::-D:-D
madzienka ależ przedszkolak z Julki:szok:widać jednak, że się super bawi:tak:
anet zdrówka dla Karolci:tak::tak:

witajcie dziewczynki
przepraszam ale nie nadrobię tyle piszecie aja jestem padnięta po tych 2 dniach
wczoraj byłam bliska obłędu jak na termometrze zobaczyłam 39,9 stopni po lekach tmp spadała do 38,5 i zaraz rosła do prawie 40...

dzisiaj tmp poniżej 38 ale za to z wielkim marudzeniem wcale sie nie dziwie bo dziecko jak chore to marudne ale byłam szczęśliwa ze nie ma tak wysokiej temperatury

dodatkowo katar utrudnia spanie co powoduje większe marudzenie ... dzisiaj tez sie pewnie nie wyspie ;-)

dodatkowo Norb ma wieczorne kolki ...

z dobrych wieści to Norbert sie częściej uśmiecha i dzisiaj nawet probował gaworzyć

a teraz dobranoc o juz nosem po klawiaturze suwam

Karlita zdróweczka dla Gabi...od wczoraj trzymamy kciuki...bo oczywiście na FB doczytałam co u Was:eek:
I za Norba żeby kolki ustały i za Ciebie-wytrwałości.....

Maltanka fajnie że zakupy w spokoju bez zbędnego stania w kolejce zrobiłaś:tak::tak:
Misia udanej konferencji:rofl2: i oby laptop przestał szwankować:sorry:
Madzienka
uroczy przedszkolaczek z Julci:-):-)
Karlita współczuję tego choróbska:-( oby Gabi jak najszybciej wróciła do zdrówka a Norbercikowi żeby kolka czym prędzej minęła:confused::confused: w miarę spokojnej nocki Ci życzę:confused::confused:
Anet15 dużo zdróweczka Karolci życzę żeby zastrzyki już nie były potrzebne:tak::tak: bidulka to sie wymęczyła :-:)-(
Justyna jak tam nocka mija?:sorry:
Marz to dobrze że jesteś zadowolona z wizyty:tak::tak:
Gratuluje postępów anty pieluchowych:-)
Sunday cieszę sie ze Maksio ma sie już dużo lepiej:tak::tak: oby szybko go to choróbsko opuściło:sorry:
Talia to świetnie ze już rehabilitacja nie jest konieczna:-):-)
Brawa dla Gabi za ładne jedzenie posiłków:tak::tak:
Fogia jak tam Antos sie miewa?:sorry:
Aneta82 fajnie ze wypadzik na basenik udany:-)
Madziara jestem cichą fanką Twojego blogu więc nie przestawaj go pisać bo ja uwielbiam go czytać :tak::tak:Masz świetne pomysły jak umilić dzieciom czas nic tylko sie od Ciebie uczyć:-)
Ps. Gdzie mozna takie oczka kupic jak maja kurczaki:sorry:
Zdróweczka Wam podsyłam zeby Was choróbsko nie rozłożyło:tak::tak:
Emilia jak widac Natalcia wie co nalezy jeść dla zdrowotności;-):cool:
Anaconda jak tam po podsumowaniu przedszkolnego półrocza:sorry:

Madziara78 moja też wczoraj usnąć nie mogła, kręciła się po łóżku z 30 minut, w końcu zaryła głową o ścianę i poszła spać w płaczu. I pospała 30 minut. A maruda była jak się obudziła :confused2:, bo w pół godziny to się wyspać raczej nie da :sorry:

anet15 trzymam kciuki by Karolcia już więcej zastrzyków nie miała :tak:

Justyna2729 z przepisu i ja skorzystam, zaraz się zabieram zresztą. Co dospania to może Cię pocieszy fakt, że Natalka też tak spała do roku. Później już było dużo lepiej. I potrafi 2 - 3 godziny spać.

marz21 ja też coś wiem o leczeniu kanałowym w ciąży. Z Justysią miałam ten zaszczyt. I to w 8 miesiącu. Dentysta to co chwilę się pytał czy mnie nie boli, tak się bał :szok:.

sunday_ biedny Maksio, kurcze może jednak przedzwoń do lekarza. A on to odkaszlnąć nie może tak?? Może go oklepuj, będzie łatwiej :tak:.

talia no ślicznie Ci Gabi dzisiaj jadła :-)

Madzienka widać że Juli się bardzo podoba :tak:, super sprawa z tymi zajęciami :-)

aneta82 nie no coraz bardziej się przekonuje do tego basenu. Kiedy zaczyna się następna grupa??

mandziula oj matko my to się z tym okresem mamy. I weź tu sobie coś zaplanuj :szok:

maltanka fajne są takie zakupy wieczorne, zero tłumu, też tak właśnie staram się jeździć :tak:

misia2010 oby kaszka pomogła, choć ja osobiście w takie cuda typu kaszki na sen nie wierzę :sorry:

karlita zdróweczka dla Gabi, oby Norb się nie zaraził. A na kolki coś dajesz?? Jej bo to przerąbane, szczególnie jak się ma drugie małe dziecko :-(.

aluśka jak Martynka z ulewanie?? Lepiej po tym zagęszczaczu?? My dodajemy do każdego mleczka kleik ryżowy.

Witam się :tak:

Ale popisałyście wieczorkiem.

My po śniadanku, zbiera się do robienia ciasteczek i przyszykowanie obiadu. Później codzienne sprzątanie i pranie jak zwykle wstawić.

Pralka się coś wali, bo do pojemniczka gdzie się płyn do płukania wlewa woda wpada z pralki. Trzeba do serwisu znaleźć telefon i niech przyjeżdżają naprawiać, żeby nas nie zalało.

Mi się szykuje miły weekend, znaczy sobota. M ma wolne :-), to pewnie będziemy się byczyć. I może wspólny spacerek w końcu :tak:

reklama
Witam z rana :-):-):-)
Na wieczór jedziemy do mojej mamy więc znowu zniknę na weekend :tak::tak:
Wczoraj było zebranie w przedszkolu takie podsumowujące umiejętności dzieci i były wyszczególnione te dotyczące higieny osobistej, ubierania się, tego jak dziecko zachowuje się w grupie, co potrafi no i pani powiedziała ze Maja jest najlepsza w grupie, tych podpunktów były 3 strony A4 i chyba tylko Maja miała 3 minusy, nawet nie wiecie jak super się czułam gdy przy wszystkich rodzicach pani tak zachwalała Maję, ze wszystko potrafi co należy :tak::tak: oby tak dalej to i w szkole nie będzie z nią większych problemów :tak::tak:
Gon1a Maja jest rocznikiem który przymusowo za rok idzie do pierwszej klasy :tak::tak: ja nie mam wyboru czy ją poślę wcześniej czy nie, teraz tylko albo zostanie w zerówce przedszkolnej albo już szkolnej, ale ja już zdecydowałam że nadal będzie chodziła tu gdzie teraz :tak::tak:
Marz oby wizyta u dentysty była bezbolesna No i gratulacje dla Mateuszka za odpieluchowanie :tak::tak::tak:
No i doczytałam że 2 kanałowce cię czekają - oj nie zazdroszczę :no::no:
Talia super że już nie musicie chodzić na rehabilitację :tak::tak:
Wczoraj na zebraniu była też pani logopeda i mówiła właśnie że jak za bardzo się chce nauczyć dziecka prawidłowej wymowy to nieraz jeszcze gorzej wychodzi niż jakby się je zostawiło samo i poczekało na rozwój wydarzeń, to a propo tego jak pisałaś ze też niektórzy lekarze mówili że niepotrzebnie rehabilitujesz Gabrysię
I mam do ciebie pytanie, jak się jedzie przez Puławy do Radomia przez stary most to tam na tej głównej ulicy po lewo jest taki duży sklep z ubraniami dla dzieciaków, chyba coś pisze texmarket czy jakoś tak, czy warto tam zajechać? Jest coś taniej?
Madzienka super przedszkolaczek z Julci :tak::tak::tak:
Misia i jak nocka? Będzie reklamacja do bobovity? :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
Karlita oby ta gorączka u Gabi wreszcie odpuściła, a kolek norbusia ogromnie współczuję bo nie wyobrażam sobie ciągłego płaczu dzień w dzień :-:)-(
Sunday jak Maksio?

Do góry