reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

talia u nas samochody to najlepsza atrakcja:tak::tak: a jak raz pan orał pole traktorem to Kola wisiał na ogrodzeniu aż ten skończył:dry::dry::dry::dry::-D:-D

maltanka dzięki za pamięc, odcielimnie wczoraj od świata, jakoś tak dziwnie bez internetu nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, ale przynajmniej w łazience posprzątałąm:-D:-D:-D

teraz uciekam bo mi ise oczka kleją a jeszcze jutro do pracy, potem urlopik:tak::tak::tak: czyli kolejny dłuuugi weekend:tak::tak::tak::-D:-D kolorowych snów życzę

reklama
Witam :-):-)
Ja jestem już od godz.7 na nogach ale musiałam z łóżkami zrobić porządek no i kawkę sobie zaserwować :-D:-D
A jutro znowu czeka mnie zaprowadzanie Mai do przedszkola bo mąż jedzie na szkolenie do Wa-wy :crazy::crazy:
Talia tak jak dziewczyny pisały może jeździć dziecko na przednim siedzeniu, ale ja też nigdy się nie odważyłam Mai sadzać z przodu, zresztą ona do jazdy to pierwsza więc nie było nigdy problemu z tym że sama z tyłu siedzi :tak::tak::tak:
Maltanka czemu się budzi to nie wiem, chyba tylko po to żeby mnie w środku nocy do siebie zawołać :crazy::crazy: ja to już się pogodziłam że chyba do 10 lat będzie się tak budziła :-:)-( może gdybym była bardziej konsekwentna i nie kładła się koło niej tylko odchodziła to by się to skończyło, ale jakoś w nocy nie mam ochoty na metody wychowawcze tylko po prostu chcę jak najszybciej spać
Mandziula oj tak, bez internetu to jak bez ręki :-D:-D:-D uzależnienie swoje robi :-D:-D:-D

Witajcie

My już na nogach, mały jeszcze ScoobyDoo ogląda, a dzisiaj przed nami przedszkole i basen, madzienka idziecie?

misia jak Twoje zdrówko?

madzienka śpicie?

karlita jak nocka u was?

a marzenka coś też ostatnio do nas nie zagląda:blink:

sienio, a Ty gdzie się podziewasz, podobno urlop masz:-p

Gabi za psami kotami wronami :tak:

u nas też ostatnio ptaki, koty na topie, no i "pani sowa"- na gołębie tak mówi jak usłyszy

talia u nas samochody to najlepsza atrakcja:tak::tak: a jak raz pan orał pole traktorem to Kola wisiał na ogrodzeniu aż ten skończył:dry::dry::dry::dry::-D:-D

:-D:-D:-D to przynajmniej miałaś spokój:-D

Maltanka czemu się budzi to nie wiem, chyba tylko po to żeby mnie w środku nocy do siebie zawołać :crazy::crazy: ja to już się pogodziłam że chyba do 10 lat będzie się tak budziła :-:)-( może gdybym była bardziej konsekwentna i nie kładła się koło niej tylko odchodziła to by się to skończyło, ale jakoś w nocy nie mam ochoty na metody wychowawcze tylko po prostu chcę jak najszybciej spać

ja też miałam dzisiaj pobudkę w nocy, nie wiem po co

witajcie,
ja też dziś od 6 na nogach, jakoś spać nie mogłam...
Ale dzięki temu błam już w sklepie po świeże bułeczki dla dzieci, wyprawiłam Julcia do przedszkola, zupkę ugotowałam... teraz zostaje iść się umyć i później idziemy na dworek z Nelcią...

Mandziula widać że to chłopak ;-) mój Julo też od małego uwielbiał samochody...

Talia a Nela tak jak Gabi - wszystkie zwierzątka ją interesują... a jak kota zobaczy to aż piszczy... :-D

Anaconda dzielna Maja. ciotki są z niej dumne że tak ładnie zniosła dentystę...

Maltanka to co - kąpiesz się dziś w baseniku z H.??

Aluśka jak nasza mała królewna się ma?

Karlitka a jak u was? jak katary i kaszle???
Co do rehabilitacji to nie pomogę więcej jak dziewczyny... mam nadzieję że Norbi szybciutko rozprostuje rączki na dobrze! ;)

a co do uciekającej Gabi - ja też nie widziałam żeby ona uciekała, fakt swoimi ścieżkami chodzi ale taka jest grzeczniutka że nie masz co narzekać :-) masz grzecznego aniołeczka :-)

Madzieńka Jula super już sobie radzi na hulajnodze!!! Julian się będzie cieszył bo wreszcie będzie miał z kim hulać :-D

No i nie wiem co jeszcze miałam pisać...
idę się umyć póki Nela się zajęła... a później kawusię muszę sobie zrobić... wreszcie mam na nią ochotę, bo wczoraj niestety ale miałam dzień do tyłu przez moją głowę... blee... dobrze że dziś tfu tfu ma się lepiej :-)

Hej:-p
Przepraszam,ze sie nie odzywam,ale mamy troche spraw do załatwiania i jakos tak wyszło, do tego mam mały problem z Julka:sorry2:
Madzieńka super sobie Jula radzi na hulajnodze:tak::tak: przekonała mnie:-D:-D
karlita sorki ,aleTwoj opis zamachu na Twoj nos strasznie mnie rozbawił:laugh2::laugh2::sorry:dobrze, ze jestes cała:tak::tak:;-)
antuanet no to mieliście super weekend:tak::tak:

Witam i ja. Pogoda ładna się zapowiada i chętnie na spacerek bym poszła ale uwiązana jestem w domu ze wszystkimi młodymi:confused2::confused2:, Julowi antybiotyk niezbyt pomógł:no:, w nocy Olek zaczął się dusić i oddychać nie mógł :no::-(to zapisałam nas do pediatry na 16:40 i przy okazji Pawełka doktorka obmierzy i zważy:tak:.
Madziara, jak tak śmigasz to skocz i mi kalafiora do zupy kup;-):tak:.
Mandziula, ja 2 tygodnie "odcięta" była od neta i jakoś dałam radę - dobrze że już masz dostęp do wirtualnego świata:tak:.
U nas dziś nie ma do 15-ej ciepłej wody, wczoraj przynieśli rozliczenie za centralne - dopłata 280zł, nic tylko za kieszeń się trzymać. Dobrze ze wcześniej zapasy pampków w promocji zrobiliśmy a odwiedzający Pawełka chusteczki przynoszą:tak::-).

reklama
Martusia to czekamy na wieści od pediatry :)
zdrówka dla Julka i Olka

co do pogody u mnie pochmurno ...

sienio ja wiem ze to smieszne sama sie z tego śmieje :E tylko moja mama od razu panikara "a co by było jakbyś głowa uderzyła?? dzieci za małe by wezwać pomoc"

Madziarka wiem ze mam aniołka ale czasem te różki wyłażą wczoraj z piaskownicy uciakała mi za blok i przełaziła w dziurze w płocie w której ja się ledwo mieściłam a tam pełno szkieł ale nie docierało ze nie można ...

co do katarów to Gabi cos tam jeszcze pokasłuje odksztuszając, Norbertowi cos bulgotało wczoraj w nosku ale nie wiem czy to nie od ulewania bo spi ładnie i nic mu nie przeszkadzało w nocy

Dziewczyny czy któraś z was pamięta jak ta Pani rehabilitantka się nazywała ???

Do góry