reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My już po zakupach i spacerku na hulajnodze a pogoda dzisiaj super...upał ale wiaterek boski...oj dzisiaj to człowiek poopalałby się:zawstydzona/y:

Justyna
biedny Michaś....powodzenia u laryngologa, i pisz co Wam powiedział...a może on miał ostatnio niedoleczone to ucho :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zdróweczka....a co do serduszka to nie martw się bo czasami przy chorobie w serduszku słychać szmery...tak mówiła nasza pediatra:tak::tak::tak:

Aneta zdjęcia super...z Oleńki to mały pływak
oj z zaproszenia to i ja skorzystałabym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula je zupkę i do spania, bo pluskanie przed nami:tak::tak::tak:

P.S. Wybieracie się???
http://brzuszekimaluszek.pl/o-targach&edition=6

Ostatnia edycja:
reklama
Justynko mam nadzieję że laryngolog pomoże!! co do szmerów to moze warto by malego osłuchał inny lekarz ?? i co zaleciła ta lekarka ???

marz
w sumie znam tylko picasse do wystawiania większej ilości zdjęć
ewentualnie mozesz wrzucić na imageShack - a jak założysz sobie konto to mozesz sobie album na stałe zalozyc z tymi zdjęciami :-)

anetka ale masz pływaczka w domu.... ehhh brakuje mi ogrodu

maltanka oby ramiona przestały boleć!! okłady rób!! ewentualnie polecam jakiś żel z witaminą C po opalaniu!!

Anaconda oby szybko Majeczce zeszla opuchlizna!!

atali niestety przy dwójce jest dość mało czasu na czytanie hehhehe

Madziarka a to moze z tego przegrzania bo na dworze teraz strasznie gorąco ...

dzisiaj rano pobiegłam sobie do apteki do sklepów i normalnie mi się już słabo zrobilo .... na razie na ta spiekotę z dzieciakami nie wychodzę ... Gabi siedzi w basenie, Norb śpi a ja gotuje obiadeczek :-) mniam :-)
miłego dnia

Witam poweekendowo
madziara współczuję tego ciepełka w domu, ale my mamy to samo- grzeje równo od dachu. Oby to nic poważnego z Julianem ale klimatyzacja bywa zdradliwa...
madzienka jak tam zakupki? Po ile na mieście truskawki?
maltanka sunday super wyjazd mieliście, fajnie że tak się zgrałyście.
aneta82 super relaksik miała Oleńka w basenie...
justyna2729 zdrówka dla Michałka:tak:
marz21 współczuję tych rannych hałasów.
karlita super wyjazd mieliście wczoraj!
misia2010 jak tam Natalcia się czuje?
My już szczęśliwie w domu. Dzisiaj babcia była z małym na spacerze to sprzątanie nadrobiłam bo na obiedzie mamy gości... Weekend mega udany, tylko strasznie gorąco było. Trochę po sklepach połaziłam, tylko w Ikei nie byliśmy :-( i zleciało...Teraz mały śpi więc chwila spokoju...Idę ziemniaki gotować, miłego popołudnia:-)

Madzienka nie widzę żadnego problemu, wsiadacie w busa albo jakieś auto, 20 min i jesteście na miejscu, przestrzeni wystarczy dla wszystkich

Ola poszła spać z uśmiechem na buzi, mam nadzieję że pośpi chociaż 2 godzinki, a jak wstanie to pójdziemy na spacer, może nie będzie już takiego gorąca

A ja już z miasta wróciłam i zabieram się za szybki obiad czyli odgrzanie pierożków od teściowej wyjętych z zamrażalnika, w tym tyg to już chyba nic nie będę gotować coby lodówkę opróżnić :-D:-D
Aneta super foteczki Oli w baseniku :tak::tak::tak:
Justyna idź z Michałem do laryngologa bo z uszami nie ma żartów, my też przez to przechodziliśmy bo ucho było niedoleczone :wściekła/y::wściekła/y:
Karlita masz rację że nie wychodzisz na dwór w tą spiekotę bo praży nieźle :szok::szok:
No to idę kawusię sobie zrobić :tak::tak::tak:

mój śpi a ja przeglądam zdjęcia
wam też ta picassa tak długo zgrywa fotki? czy to tylko wina mojego systemu:dry: dopiero mi 3 wrzuciło:dry:

anaconda ty znowu odgrzewany obiad:-p

Maltanka i inne dziewczyny, zapraszam do nas, u nas nie dość że chłodniej, przynajmniej w domu, to jeszcze ciszej i powietrze inne, a dzieci mogą się wyszaleć na ogrodzie albo w parku i na placu zabaw

hmmm anetka kusząca propozycja:tak:

Maltanka nauczka na przyszłość:-p...krem z wysokim filtrem i problemów z piekącymi ramionkami nie będzie a dzisiaj kefir i okłady....

a no co racja to racja

super:tak:

U nas Nelusia śpi, Julo ogląda baję a ja idę do łazienki na golenie i prysznic - jednym słowem- idę się szykować na basem... :)

Aneta nie zachęcaj tak bo wszystkie się do ciebie zwalimy z dzieciakami hehehe :-D

Justyna
czekamy na wieści co powiedział laryngolog....

Karlitka ja też dziś na balkonie z Nelą urzędowałam w wodzie :-)

Co do Julka - czekam czy całkiem mu przejdzie czy coś się rozwinie... jak na razie nic złego się nie dzieje...

madziara może to tak klimatyzacja zadziałała, ja pamiętam dwa lata temu jak jechaliśmy na wakacje, stojąc ponad godzinę w korku klimatyzację coraz niżej i niżej dawałam, odchorowałam następnego dnia właśnie tak z gorączką i tylko jeden dzień to trwało

Maltanka mi w miarę szybko wgrywa, gorzej z filmem, kiedyś pół dnia czekałam, ale to chyba wina Playa, zawsze przed 20 każdego miesiąca dostaję wiadomość, że mój limit transferu jest wyczerpany i wszystko wolniej idzie

Madziara nie ma problemu, Ola będzie wniebowzięta ze szczęścia :tak:

a mi się nic nie chce, brzuch mnie dziwnie boli już 3 dzień, biorę nospę bo to takie bóle skurczowe, ale mało pomaga, dodam od razu że jestem w połowie cyklu i ciążę wykluczam :-p

reklama
Do góry