reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dobra, w sypialni okno gotowe, u młodych firanka zdjęta i wszystkie się piorą. Wysuszę włosy i śmigamy po Jula, bo ta kumpela co przychodziła to zrezygnowała i trzeba ROKiego i żuczka zabierać ze sobą, potem Olek ma próbę spowiedzi w Kościele i szybko na trening ( nie wspomnę o tradycyjnie 40 krokietach zamówionych:confused2:).
Justynko, będziemy tylko my i chrzestni z partnerami i rodzice chrzestnego więc specjalnie dużo nie muszę gotować, tradycyjnie rosołek, pałki z kurczaka i ziemniaczki, 1 sałatka i naleśniki z nutellą i lodami. Fajnie że spacerek w doborowym towarzystwie udany;-):tak:.

reklama
Witam :-):-)
Dzisiaj z rana nie dałam rady zajrzeć bo musiałam Maję do przedszkola podwieźć :tak::tak:
Justyna kiedy do mnie wpadniesz, masz niedaleko ;-):tak::tak::-D:-D nie było dzisiaj tak źle :tak::tak:
Marta no no weekend będzie uroczysty :tak::tak: musisz sobie kogoś nowego znaleźć bo ciężko tak chłopaków ze sobą ciągnąć :tak::tak:
Patlysia oj to trochę do ogarnięcia masz z owocami :tak::tak: ja to nie lubię takich prac :no::no::no: co moja teściowa ma mi za złe :-p:-p
Prasowania mnie czeka a tak mi się nie chce, w ogóle na nic nie mam czasu i oczywiście z jutrzejszego wolnego nici :crazy::crazy: ponoć mam mieć w piątek ale jakoś marnie w to wierzę :crazy::crazy:

Witam. Niestety mamy kolejny antybiotyk:no: na 3 dni może doleczy Radka do końca...doła złapałam :-(, chyba przez to, że ładna pogoda, a ja z dziećmi kisimy się w domu...jeszcze przeprowadzka w sobotę :shocked2:... z jednej strony się cieszę, a z drugiej czy Krystek się szybko przyzwyczai bo rozmawiam z nim na temat przeprowadzki to on mówi, że tutaj chce mieszkać. Wiem, że za bardzo się przejmuje bo chłopaki będą mieć więcej ciekawych miejsc w Nałęczowie od osiedla felin.:-p Dzisiaj jak Radek spał, a Krystek grał na kompie spakowałam trochę rzeczy, musiałam torchę się pomęczyć,żeby zamek zapiąć w torbie:-p.
anaconda27;To mówisz, że przy lodach robisz;-), dajesz jakieś zniżki na nie:-p:-D
Justyna, Normatywna:
Fajnie, że razem sobie spacerujecie:tak:

Witajcie. Dzien za dniem leci, w pracy intensywnie, ale jeszcze jutro zebranie z rodzicami i bedzie troszke lżej. Wlasnie przed chwilą usmiadomilam sobie,że to juz za tydzień majówka... coś mi dni uciekły:eek:
Maks zaczął narzekać na gardło, ale po lizaku na gardło nic już nie wspomina, więc mam nadzieje że nic więcej się nie pojawi. Po za tym pani w przedszkolu pochaliła mi Maksia za talent plastyczny, byli na jakichś zajęciach plastycznych i panie powiedziały że ma zaloty artystyczne... choroba - trzeba zacząć coś działać - może akurat... hehe....

Motylla to już się wyprwdzacie? Oby chłopcy szybko i bez problemów zaklimatyzowali sie na stałe w Nałęczowie.

Marta zdrówka jeszcze raz, daj znac co powiedział lekarz.

anaconda witaj w świecie pracujących mam i pań domu ;-) dasz rade, bo jak nie Ty to kto? ;-)

Justyna super ze możecie tak z Ewa sobie pospacerować :-)

patlysia i jak prace w ogrodzie?

Ala trzymaj się dzielnie, my tu wszystkie wierzymy że wszystko bedzie dobrze :tak:

mandziula a u Was jak warzywniak?

sienio Antuanet super,ze spacerke sie udał:tak:

Witajcie ja tylko na chwilę dać znak, że żyjemy,
ja drugi tydzień prawie do 20 w pracy siedzę, jutro to samo i w piątek, a do tego sobota pracująca, ale już odliczam do majówki i 5 dni wolnego.

sunday, anaconda, mandziula, sienio, justyna
dzieĸuję za życzenia

Moi 3 dżentelmeni:-D śpią, więc jestem na chwilkę:tak:
ROKi się pochorował, oby nie jelitówka, jedziemy na kroplówkę do szpitala:-(.
Zdrówka życzę:tak: Daj znać co z Rokim:tak:

Witajcie. Dzien za dniem leci, w pracy intensywnie, ale jeszcze jutro zebranie z rodzicami i bedzie troszke lżej. Wlasnie przed chwilą usmiadomilam sobie,że to juz za tydzień majówka... coś mi dni uciekły:eek:
Maks zaczął narzekać na gardło, ale po lizaku na gardło nic już nie wspomina, więc mam nadzieje że nic więcej się nie pojawi. Po za tym pani w przedszkolu pochaliła mi Maksia za talent plastyczny, byli na jakichś zajęciach plastycznych i panie powiedziały że ma zaloty artystyczne... choroba - trzeba zacząć coś działać - może akurat... hehe....

Motylla to już się wyprwdzacie? Oby chłopcy szybko i bez problemów zaklimatyzowali sie na stałe w Nałęczowie.
To mały artysta Ci rośnie,super:tak:. Za kilka dni można powiedzieć będziemy już mieszkać w Nałęczowie, szybko ten miesiąc zleciał, nawet nie wiem kiedy:tak:
A gdzie Madzienka :confused:

Witajcie, cały dzień podczytuje Was na telefonie ale nie miałam kiedy odezwać się, dzisiaj znowu prawie cały dzień na dworze+odwożenie i przywożenie Julci i dzień zleciał...dobrze ze miałam mamusiowe pierogi:-) to przynajmniej obiad był:tak::tak:

A gdzie Madzienka :confused:

jestem jestem.....
udanego pakowania...

Witajcie ja tylko na chwilę dać znak, że żyjemy,
ja drugi tydzień prawie do 20 w pracy siedzę, jutro to samo i w piątek, a do tego sobota pracująca, ale już odliczam do majówki i 5 dni wolnego.

w budżetówce:szok:nadgodziny...współczuje...mam tylko nadzieje że jakoś solidnie Cie wynagrodzą
i ja podczepiam się do życzeń rocznicowych:tak::tak:

oczywiście z jutrzejszego wolnego nici :crazy::crazy: ponoć mam mieć w piątek ale jakoś marnie w to wierzę :crazy::crazy:

uuuuuuuu znowu coś Ciebie chcą wykorzystać, nie dawaj się;-)

Justyna super że spacerek udany...wózeczek wyprany???

Sunday oby ból gardła nie powtórzył się

Elizka gdzie jesteś???

Marta co u Was???jak bąbel??

spokojnych nocek...

reklama
Witajcie

motylla nie martw sie Krystek pewnie nie rozumie co to przeprwadzka, ale dzieci baardzo szybko sie aklimatyzują, wiec nie martw sie bedzie ok:tak:
anaconda ojoj to niefajnie, ze ten wolny dzień tak Ci obiecują i nic z tego, am nadzieję, ze to za Twoim przyzwolneniem a nie tak odgórnie:sorry: masz juz jakieś fanty z nowej pacy?:-p
marta zdrówka dla Rokiego, jak on sie ma?
maltanka ojej to duzo spędzasz czasu w pracy, oby ktoś zauważył Twoje poświecenie:tak:
madzieńka pogoda boska, nic dziewnego, ze całe dnie spacerujesz pewnie sie trochę opaliłaś:tak:
sunday miło usłyszeć, ze dziecko ma talent pewnie po tacie, pamietam jak pokazywałaś, kiedys Kubusia Puchatka:tak:

Młego dnia dziewczyny:-)

Do góry