reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie. Jeszcze jutro i 5 dni wolnego....ojj tak...

anaconda fajnie, ze umowe dostałaś taka jak chciałaś :-)
super wekend za Wami..

elza masz racje, czas za szybko płynie...

iwonka trzymam kciuki za pomyślne odwołanie:tak:

misia super, udanego wypoczynku:-)

Marta jaki gość?
Zdrowka!

Madzienka zdrówka dla Lenki:-)

Justyna udanego długiego weekendu :-)

MotyllaJak sie mieszka?

gon1a a ja wlasnie oglądałam że pogoda ma byc kiepska....

reklama
Witajcie
ja dzisiaj normalnie do domu wróciłam
:-D i stwierdziłam, że nawet mam dużo czasu do końca dnia :-p
w piątek Hubert w przedszkolu miał jakieś zajęcia o wodzie i teraz mamy w domu fascynację wodą i doświadczeniami
:-D

madzienka pw...zaraz napiszę

mandziula dostałam, dostałam, doszły...?

sienio no nie bardzo z tym czasem wolnym, bp co mi z tego jak ja mam wolne, a reszta w pracy i w przedszkolu:baffled:

gon1a u nas podobno te płatne nadgodziny to 1 raz w historii:baffled: a praca to i u nas do domu się zabiera jak trzeba

eliza jeszcze tylko osiem godzin, yupi, yupi, yupi:-)

anaconda ty się ciesz, że do końca czerwca dostaniesz szybciej na stałe umowę, ja bym się trzymała póki co

Nareszcie mam lapka :-) w końcu mogę normalnie napisać, a nie jak przez tel:wściekła/y:. Mieszkamy już w Nałęczowie:-):tak:, pierwszego dnia to Krystek chciał wracać do domku czyli tam gdzie mieszkaliśmy, może trochę przez to, że W. dopiero w środę do nas dołączy. Dzisiaj jest już lepiej .Rano było chłodno ale popołudniu zrobiło się bardzo fajnie. Koło domu mamy trochę piachu:-D i chłopaki się nim bawili, wyjęłam im przybory do piaskownicy:tak:, teraz to duże samochody mogą na dworze trzymać:tak:. Dzieciaki wcale nie chciały do domu wchodzić i Radek pomagał mi wyprowadzać psa:-D, a później to i Krystek z nami poszedł. A jak pies szedł koło rowerku Krystka to mój syn stwierdził, że Totek mu zje rower:-D
Motylla jak tam przeprowadzka, szybko poszło?? Trzymam kciuki za odwołanie:-)

Witam,
My już po spacerku, dzisiaj zimno i wietrznie. Tak, więc za długo nie pobyliśmy na dworze. Michał teraz drzemie, nastawiłam kolejną partię prania(jak to w poniedziałki zawsze bywa;-)). Obiadek mam od mamusi więc i stanie nad garami mnie omija. Ale za to mam w planach pieczenie sprzątanie i pakowanie! jutro wyjeżdżamy:tak:
Przeprowadzka bardzo sprawnie poszła:tak: Szerokiej drogi życzę:tak:

Witam słonecznie.
Chrzciny udane i to baaardzo, choć wiecie jak nie lubię zaskakujących zwrotów akcji - uroczysty obiad przenieśliśmy do knajpki znajomej - jestem pełna podziwu bo z dnia na dzień naszykowała wszystkiego i to w takich ilościach na 8 osób że po drugim daniu nie mieliśmy siły na deser o torcie nie wspominając. Paweł całkowicie się rozłożył :crazy: - na dwa fronty go wzięło i przez niego te zmiany, bo mógł gości pozarażać, tortu nie robiłam i z chlebem też dałąm sobie spokój z tych samych względów. Za to w kościele :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:;-);-) czekała nas niespodzianka (wiecie kto specjalnie przyjechał;-))- ROKi przespał wszystko :-p. I mamy zaproszenie do LBN na Chmielewskiego:tak:.
Justynko, Antuanet, Misiu, Mandziulko udanej majówki.
Madzienka, inhalujcie się żeby nic się nie rozwinęło Lenusi.
Super, że chrzciny się udały:tak: Zdrówka podsyłam dla Pawełka:tak:

witam,
auto naprawione...jutro rano ruszamy:-)
Udanego wyjazdu życzę:tak:

MotyllaJak sie mieszka?
Mieszka się dobrze:-), nie ma porównania z mieszkaniem w bloku.

Witam się wieczorowo madzienka już jesteśmy cali i zdrowi na miejscu! Mam nadzieję że Lenka już lepiej z katarkiem... marta1981 super że chrzciny udane!Oby Pawełek szybko wyzdrowiał, ale Was wzięło... misia2010 szczęśliwej podróży, super że autko naprawione. iwona07 trzymam kciuki żeby Cypek z odwołania się dostał... anaconda super że się wdrożyłaś już w nowy system pracy... My od wczoraj lenimy się w Wiśle, Kubuś szybko się zaaklimatyzował ale Wiki coś się buntuje, nie chce się bawić, jeść, ogólnie maruda...Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej. Dzisiaj pozwiedzaliśmy Wisłę i Ustroń, jutro może na dolinki jakieś wyskoczymy. Pogoda dzisiaj była piękna, termometr na rynku pokazywał 24 stopnie. Więc mam nadzieję że jutro też będzie ładnie, spokojnej nocki.

hej hej nadaje z posterunku pracy....1 dziecko przyjdzie gdzieś koło 8 więc mam chwilkę....jejku jak się cieszę że jeszcze dzisiaj i dłuuuuuggiiii weekend:-):-):-):-) szkoda tylko że pogoda do bani:no::no::no: ale może się poprawi...

anaconda super że dostałaś umowę która w jakiś sposób Cię zadowala....ale myślę że po tych 2 m-cach na pewno Ci ją przedłużą jak zobaczą jaką jesteś świetną kobitką:tak::tak::tak:

maltanka fajnie jest wróci do domu i stwierdzić o matko dopiero ta godz.:-D:-D:-D dobrze że już nie łapiesz nadgodzin skoro i tak za nie nie płacą....

motylla mieszkanie w domku ma swoje uroki....fajnie że chłopaki lekko się aklimatyzują....ja jak się przeprowadziłam do Czarek przez 2tyg prawie nic nie jadł tak przeżywał

antuanet bawicie się dobrze i pogody życzę....wracaj wypoczęta i pięknie opalona...

madzienka jak tam nosek Lenki.....lepiej z katarkiem?????

WSTAWAĆ ŚPIOCHY......

Witajcie ale pusto tutaj...

u nas po katarku już prawie śladu nie ma i niech tak zostanie...
zrobiliśmy badania krwi i nic nie wyszło...jeszcze tylko mocz...ale jak go złapać w ten woreczek:sorry2:

Antuanet super że już na miejscu...odpoczywajcie!!!

Elizka dziękuje jest ok....

Misia super że autko zrobione....udanego wypadu

i wszystkim udanych weekendów...

Witam,

Iwonka wow w góry jedziecie:-)ale Wam fajnie:tak:w takim razie udanej majóweczki:-)

Antuanet, Misia i dla Was miło spędzonej majówki życzę:-)

Anaconda, Eliza dostał się tam gdzie chciałam, na Kustronia:tak:

Madzienka zdrówka dla Lenki...dobrze że badania wyszły ok...ja to sama nie wiedziałabym jak złapać siuśki u dziewczynki...z chłopakami łatwiej:-D;-)
Tak, M dostał się do przedszkola, razem z Justysią Emilki:happy2:

Sunday upragnione wolne?;-)

Dzień dobry wszystkim, jeszcze tylko 4 godzinki i rozpoczynam dłuuuuuugi weekend, już się nie mogę doczekać:-) chciałam jeszcze dziś wieczorem na depilację do jakiegoś salonu skoczyć, ale tak zostawiłam to na sam koniec i nie wiem czy wypali:sorry2:

Justynka a dziękuję dziękuję, Wam też spokojnego wypoczynku życzę;-)

Anaconda dobrze, że na krótszy okres umowa, zawsze to szybciej do umowy na stałe :-p

Madzienka
uuu, siuśki złapać, powodzenia:sorry2: dobrze, że po katarku ani śladu:tak:

Motylla chłopaki pewnie szybko zapomną, że jakaś przeprowadzka;-)

Antuanet udanego wypoczynku z piękną pogodą;-)

I Wszystkim wyjeżdżającym i zostającym na miejscu, udanego weekendu:happy2::happy2:

Długiiiiiiii weekend :-) !!! Maks odebrany, jesteśmy w domku zjemy coś i za godzinke idziemy na plac bo Maksio umówił się z kolegą ;-)

Iwonka oby wizyta u kosmetyczki wypaliła :tak:

Justynka tak juz jest :-) Super ze Michaś dostał się tam gdzie chciałaś...:-)

Madzienka dobrze ze u Was juz jest ok :tak:

elza i jak juz wolne?

Antuanet super ze juz jesteście na miejscu:-) Odpoczywajcie :-)

Motylla to fajnie ze juz sie zaklimatyzowaliscie :-) i fajnie,ze mamy kogos w Nałęczowie ;-)

maltanka masz długi weekend?

reklama
Hejka :-):-):-)
Wy macie długi weekend a ja niedługo znowu jadę do pracy na nockę bo dzisiaj mamy inwentaryzację i z tego co mi mówili to siedzi się dotąd dokąd nie spisze się wszystkiego ze swojego działu :szok::szok::szok: mam nadzieję, że mi to sprawnie pójdzie i nie będę siedzieć do rana tym bardziej że przecież dzisiaj do 15 pracowałam :crazy::crazy: no cóż takie uroki marketów :sorry2::sorry2:
Życzę Wam miłego wolnego bo ja jutro zamierzam spać do oporu :-D:-D
Madzienka wiesz że nasz lewiatan jutro otwarty :szok::szok::szok: jak mi sprzedawczyni powiedziała to uwierzyć nie mogłam :no::no: super, że Lence katarek odpuścił a z tym łapaniem siuśków to i ja miałam spory problem jak Maja była mniej więcej w wieku Lenki :tak::tak:
Justyna super że Michaś dostał się do tego przedszkola co chciałaś i super że z Justysią Emilki będziecie mogły czasem się spotkać w szatni ;-);-):tak::tak::-D:-D
Motylla to fakt mieszkanie w domku ma swoje uroki zwłaszcza wiosną i latem :tak::tak: wypuszczasz dziecko na podwórko i masz spokój a nie to co wychodzenie z nim na plac zabaw :tak::tak:
Sunday to i tak u Was jakoś dziwnie bo w tej szkole co Maja ma chodzić to już od wczoraj mają wolne :sorry2::sorry2: i jak udało się spotkanie Maksia z kolegą? :confused::confused:
Iwonka no nie Ty na sam koniec jeszcze depilację zostawiłaś ;-);-):-D:-D
Maltanka pożyjemy zobaczymy jak to dalej będzie ;-);-):tak::tak: fajnie tak wcześnie wrócić do domu i mieć całe popołudnie dla siebie :tak::tak:
Elza a może ja nie zechcę z tymi ludźmi pracować ;-);-):-p:-p nareszcie Twój ukochany dłuuugi weekendzik :-D:-D a jak H nadal daje popalić? :confused::confused:
Antuanet to przyjemnego pobytu i oby pogoda Wam dopisała :tak::tak: i rób dużo zdjęć to nam się potem pochwalisz :tak::tak:
Dobra zmykam się szykować bo za godzinkę trzeba ruszać :sorry2::sorry2:

Do góry