nie uważacie że to niesprawiedliwe....

koniec wolnych dni a tu słońce wyszło...masakra...no ale dobrze że już jest słonecznie...
my dzisiaj zaliczyliśmy już wypad do marketu ( w końcu niedziela
) i kupiłam Cz trampki spodnie koszulkę...a teraz w oczekiwaniu na obiad piszę scenariusz na DzMiT i znalazłam piosenkę Paschalskiej i cały czas słucham tak mi się podoba.....gdybym miała starsze dzieciaki to bym ją na pewno wykorzystała....
udanej niedzieli.....

koniec wolnych dni a tu słońce wyszło...masakra...no ale dobrze że już jest słonecznie...my dzisiaj zaliczyliśmy już wypad do marketu ( w końcu niedziela

) i kupiłam Cz trampki spodnie koszulkę...a teraz w oczekiwaniu na obiad piszę scenariusz na DzMiT i znalazłam piosenkę Paschalskiej i cały czas słucham tak mi się podoba.....gdybym miała starsze dzieciaki to bym ją na pewno wykorzystała....udanej niedzieli.....
a dzisiaj wstaliśmy o 12 bo trochę się zasiedzieliśmy na imieninach u tesciwej i do domu zjechaliśmy na 2
a jutro jeszcze jeden dzień wolny w "samotności" trzeba trochę odpoczac;-)
później krotki pobyt u mamy i obiadek, moja siostra wracając z gór zajrzała, więc była okazja do spotkania i ponownie spacerek więc nasze nogi dzisiaj zapracowały na odpoczynek...
chopaki spia ja delaktuje się piffkiem i zaraz zmykam do lozeczka....My popołudnie tez spedzilismy na powietrzu poszliśmy na dłuuuugasny spacer wawozem ja z wózeczkiem z B a P biegal za M bo drugi dzień uczy go jezdzic na dwóch kolkach i kurcze ku mojemu zaskoczeniu zalapal dzisiaj i daje rade:-):-):-)ale to dzięki P który ma dużo cierpliwości i motywuje go bardzo go chwalac a to dodaje mu skrzydel i ile radości ma przy tym