reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka jak warsztaty?????
Justyna rowerek kupiliśmy ze względu za cene aby za chwile nie musiec wydawac prawie dwa razy tyle....
Patlysia ze akurat musialas w deszcz isc wspolczuje.....dobrze ze cos ze sprzętem się cos ruszylo walcz walcz...

M nie odchodzi na krok od biegowki:-Dchyba na moment odstawi swój "dorosły" rower....B jeszcze musze troszkę nozki urosnąć ale bardzo mu sie podoba....;-)bardzo polecam kto nie ma a ma w palnach zakup;-)

Mi mało dzisiaj głowy nie urwało jak po pracy szłam dosłownie kilka kroków do eleclerca...nazczescie jutrzejszy wyjazd z przedszkola odwołany na 18czerwca.....

I jeszcze fotka prezentu i Moi chłopcy:happy:

Załączniki

• DSCF4679.jpg
    DSCF4679.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Hejka :-):-):-)
Pogoda do bani, wstawało mi się dzisiaj okropnie :crazy::crazy:
Normalnie jak jesień :sorry::sorry:
Marz śliczna fotka Twoich chłopaków :tak::tak: i super że komunia udana i prezent trafiony :tak:
Madzienka dobrze masz z tym spaniem Lenki :tak::tak: oj widzę że się wzięłaś za siebie :tak::tak: mi kg wolną ale lecą w dół odkąd zaczęłam pracować :tak::tak:
Motylla a co się stało?! Kciuki mocno zaciśnięte :tak::tak:
Patlysia współczuję chodzenia w deszczu, ale mnie też dzisiaj to nie ominęło bo rano pojechałam z J a z powrotem autobusem wracałam i cała zmokłam bo nie miałam ani parasola ani kaptura przy kurtce :crazy::crazy: współczuję przejść z pralką :-:)-(
Iwonka super że weekend udany, ja mam nadzieję że tą sobotę będę miała wolną ale czy tak się stanie :sorry::sorry:
Zmykam myć Majkę bo jutro znowu rano trzeba wstać :tak::tak:

Madzienka co do basenu to właśnie pani Justyna mówiła że nie dostali godzin na nowe grupy:no:, a wiesz że trwają zapisy na kolejny semestr?
Wow, to z Lenki będzie śpioszek:-)

no właśnie wiem...ale mam nadzieje że gdzieś mi pani Justyna upchnie Lenkę...

Patlysia pewnie cięzko będzie teraz kupić taką trampolinke ja pamiętam ze w tamtym roku to pierwszego dnia wszystko sprzedali...jeszcze podczas pobytu w Lublinie możesz sprawdzić na Diamentowej, tam zwożą większość rzeczy z pozostałych biedronek

przydałby sie taki wynalazek do prowadzenie wózka i trzymania parasola:-D
umbrella1.jpg

Madzienka jak warsztaty?????

M nie odchodzi na krok od biegowki:-Dchyba na moment odstawi swój "dorosły" rower....B jeszcze musze troszkę nozki urosnąć ale bardzo mu sie podoba....;-)bardzo polecam kto nie ma a ma w palnach zakup;-)

I jeszcze fotka prezentu i Moi chłopcy:happy:

Warsztaty całkiem ciekawe psycholog i pedagog ok ale zwiałam ze spotkania z logopedą...Zumba wygrała...:-p;-)

co do biegówki to ja też polecam...moja Jula nadal chce na niej jezdzic...:-D:-D
super że Mati zadowolony z zakupu dla Bartusia...:-p

Fotka cudna...a jakie golasy na niej!!!!

ja dzisiaj zaliczyłam warsztaty dla rodziców Świadomy rodzic-szczęśliwe dziecko...a później mój wielki powrót na ZUMBĘ!!!!Club rewelacja w porównaniu z Strefą...bez tłumów i tych "zumbowych gwiazdeczek":-p(Marzenka wiesz o czym mówię;-), ale ta gruba, starsza zawsze na przodzie była)
Tatuś dzielnie dał rade z dziewczynkami...był z nimi u dentysty więc test zdany:tak:

teraz pora na relaks...
spokojnych nocek...

Załączniki

• umbrella1.jpg
    umbrella1.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 60
Witam dziewczynki :-)

Wróciliśmy dziś do domku dopiero;) po weselu tydzien zostalam u mamy z dzieciakami, ale pogoda nie dopisała :( i przez ostatnie dni kisiliśmy sie w domu... a ja chodziłam zła jak osa:sorry:

Nie wiem czy wam pisałam, ale Szymus musi byc pod kontrola ortodonty...... ma juz taka szyne silikonowa na zabki za 350 zł i za nic w swiecie nie chce jej załozyc..... :no: Chyba zły czas bo bunt dwulatka w rozkwicie.. u Tymka do aż tak to nigdy nie rozkwitł:sorry:

Madzienka, dziekuje za pamiec :tak::tak: i za komplement :tak:ale chyba lepiej z chłopcami wygladałam... na twarzy jakies cuda mam:sorry: i moja fryzjerka mnie sie pytała co z moimi włosami, bo ich wogóle ułożyć nie może :sorry::-D

Marzenka, cudny prezent :) ja od chlopców dostałam srebrny łańcuszek z wisiorkiem, pierscionek do kompletu i Merci, o ktore sie poszarpali przy okazji:-D ale cudne to bylo;)

Elza, az sie cofnęłam, zeby Cezarego zobaczyć :) Minke ma rozanieloną:tak:
i padłam z butelki:-D

Idę na herbatkę, bo po drodze zatrzymalismy sie, zjadłam kebaba i mam za swoje - pierwsza zgaga w tej ciazy...............

Aaaaa!!! Dziewczynka niby potwierdzona, ale nie uwierzę póki nie zobacze na własne oczy ;)
A zresztą same wiecie jak jest, zanim zaszłam w ciąże, to chciałam dziewczynkę:) i fajnie by bylo jakbym mogła kupowac różowości, ale teraz to szczerze i z reką na sercu:tak: juz nie ma takiego ciśnienia:) jak będzie trzeci siurek to będę się cieszyć :) i modlić się o dobre synowe:-D:-Dnajwazniejsze, ze usg potwierdza zdrowe dzieciątko:)

Atali córa zabiera urodę...podobno tak jest...bo u mnie tego nie zauważyłam a mam dwie:-p:laugh2:nie ma to jak skromność...
ale potwierdzona córa???...pewnie ze najważniejsze że zdrowa!!!!!
poszukaj jakiejś bajki o aparacie i może uda Ci się przekonać Szymusia:tak:

Madzienka ale się zmobilizowałaś wow!!!!
Atali mas zbardzo zdrowe i madre do tego podejście....ja Ci i tak życze aby córunia się potwierdziła abys mogła sprawdzić się w innej roli chociaż jesteś super mama-czekasz na swoje maleństwo a nie na konkretna płec......;-)trzymam mocno kciuki aby Szymus przekonał się do "aparaciku"...pewnie nam się nie pokazecie jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz Ty już nie wspominając o Twoich chłopcach.....
Super prezent dzieci Ci sprawiły!!!!
Anaconda ja tez się dzisiaj czułam jak w listopadzie....

Jestem wsciekła meccze się od prawie godziny aby wystawić dwie rzeczy na allegro i ile się opisałam na dodawałam zdjęć a na koniec nie zatwierdzilam i wszystko szlak trafil....ide spac!!!!!

witam porannie
atali ja to przy każdym USG prosiłam, zeby lekarz sorwdził czy nic dodatkowego się Zosi nie pojawiło:-D:-D i też jkaoś tak do konca nie mogłam uwierzyć, zę dziewucha:-D:-D powiem ci ze się cieszyłam na te róze a w sumie teraz jak idę do sklepu to sie za chłopakowymi ciuszkami rozglądam;-);-) trzymam mocno kciuki żeby u was nic się nei zmianiło:tak::tak: i super ze maleństwo prawidłowo się rozwija:tak:
madzienka super, zę tata dał radę z dziweczynkami, ja niestety nie dałam rady bo z 2 dziecikaów to by było cięzko....
marz u nas dopiero teraz Miki odkrył rowerek biegowy, wcześniej nie chcaił jexdxić a teraz cały czas go włóczy za sobą:tak:
patlysia oj szkoda że trampolina była dziurawa... i ciężko bedzie kupić w naszej biedronce było tylko 3...
motylla co uwas??? dlaczego skierowali was do szpitala???

my wczoraj mieliśmy przedstawienie z okazji dnia mamy i taty, Miki ślicznie mówił wierszyki (a miał ich sporo do nauczenia jak na 3 latka). Zofia wtórowała przedszkolakom przy śpiewaniu, myślałam,z ę siępzrestraszy i ze bedę musiła wyjśc a ta zrobiła oczy jak pięc złotych i zaczeła krzyczeć coś po swojemu z uśmiechem na twarzy:-D:-D

a dziś od 4 nie śpi:no::no::no:chyba chce mnie po cichu wykończyć... najadła się i zaczeła gugać.... moze mi padnie zaraz to się jeszcze zdrzemnę zanim Miki wstanie...

Witajcie w ten kolejny piękny dzień :-(
Dzisiaj mam przedstawienie w przedszkolu

Marzenka zobaczymy kiedy mi ten zapal opadnie:zawstydzona/y:
Szkoda że z allegro nie udało się, ja to szykuje sobie opis w wordzie i kopiuje do allegro

Mandziula super że przedstawienie udane brawo dla Mikiego...
I mega buziak dla Zosi za skończone 4 miesiączki!!!!!

Ma ktoś wieści od Motylli?

Mandziula brawo za zdolnego Mikiego:-)Zosia jest bardzo towarzyska wiec nie ma co sie dziwic jej reakcji;-)ale pobudke to Ci ladna zafundowała....przespij sie w ciagu dnia....
Madzienka ja poprostu na koniec po podsumowaniu nie zaakceptowałam i mi nic nie zapisało...z opisem w samym allegro nie ma problemu.....
Motylla co u Was????

Milego:baffled:dnia życze.....

reklama
Witam w ten brrr piękny poranek:wściekła/y:ale zmarzłam w drodze do pracy:crazy:
Natalka w przedszkolu..ale jej się wstawać nie chciało, ledwo zdążyliśmy na śniadanie:-Djak to dobrze,że nie musimy być na godzinę;-)Stacho własnie wstaje(cały czas jeszcze trochę zakatarzony...niby już mniej:sorry2:):-Dno ale w nocy niestety ze 3 razy wstawał:angry:a już wczoraj tak ładnie spał:tak:no ale nic dziwnego...zostawiłam go wczoraj po południu z M a z Natalką poszłam na tańce i co?spał godzinę:angry:no i z uwagi na tańce nie mogłam dotrzeć na warsztaty:sorry2:
madzienka podziwiam zapał:tak:gdzie byłaś na tej Zumbie??:confused:weź i mnie zmobilizuj,bo ostatnio odwalałam ćwiczenia...dziś już trzeba porządnie:sorry2:udanego przedstawienia:tak:ja wczoraj dostałam kartkę z życzeniami od Natalki:tak:a od początku miesiąca ćwiczą na przedstawienie na zakończenie roku:tak:

Motylla co u Was?co się stało?
Mandziula super że przedstawienie udane brawo dla Mikiego...Buziak dla Zosi za skończone 4 miesiączki!!!!!:tak:
atali wiem z autopsji,że aparacik nic fajnego,ale zmuś go jakoś...mnie też siła,groźbą ojciec zmuszał...teraz dopiero widzę,że miał rację:sorry2:masz rację,że najważniejsze,by dzieciątko było zdrowe...no i życzę by jednak była córeczka:tak:

marz super ten prezent dostałaś:tak:może coś takiego zamówię na Dzień Taty?:confused:madzienka gdzie Ty zamawiałaś?
Patlysia współczuję kłopotów ze sprzetem:no:

Do góry