reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąza?

reklama
Cześć kochane piąty dzień spóźnia mi się miesiączka, ból w pod brzuszu i skurcze jak na miesiączkę a jej brak, nacisk na pęcherz, bolące piersi, w pierwszy, drugi dzień dzień dni płodnych doszło do stosunku z dojściem w środku, zawsze okres przesunal sie o te dwa dni w ta czy w ta ale juz sama nie wiem dziewczyny jaka wasza rada?? poczekac na test czy co??? zastanawiam się czy zaraz okres przyjdzie czy nie wiem HEEELP
Na test ciążowy może być jeszcze za szybko, badanie krwi bedzie najlepszym ruchem z Twojej strony. Powodzenia

wiecie co dziewczyny niby przyszlo to plamienie a byc moze początek okresu ale ten bol pod brzusza jest inny niz zwykle
Ja w dniu spodziewanego okresu miałam identyczne bóle i samopoczucie jak co miesiąc, zero odstępstw dlatego nie podejrzewałam nawet ciąży, tylko czekałam na plamienie. Jeśli ból Ciebie niepokoi to może jutro postaraj się dostać do gina?

reklama
wiecie co dziewczyny niby przyszlo to plamienie a byc moze początek okresu ale ten bol pod brzusza jest inny niz zwykle
z mojego doświadczenia wiem ze plamienie nie wróżyło nic dobrego:-( :( bóle wydają się za każdym razem inne a tak samo jak plamienie były tylko zapowiedzią okresu

Do góry