reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czy to ciąża

Beta hCG a Twoja ciąża - Ciążowy.pl tu masz artykuł który rozwieje wszelkie wątpliwości ;-)
Trzymam kciuki za pozytywny wynik :-)
Jeszcze jedno jak beta przyrosnie to leć do gina po coś na te plamienia duphaston lub luteine.

Ostatnia edycja:
reklama
myślisz że lepiej poczekać do piątku? czy nie ma sensu skoro i tak się stresuje :/ tak czytałam ten artykuł :) dostałam duphaston 3x1

Ostatnia edycja:
zrobiłam dziś znów badanie bo nerwy mnie zjadały mam już wynik 377, mam nadzieję, że idzie to w dombrym kierynku a te plamienia to normalne.

:( jest nieciekawie, wczoraj dostałam mocnego krwotoku, tj 1 dzien miesiaczki, polecialam do lekarza, nie bylo mojego, wiec inny powiedzial mi ze to pewnie miesiaczka, ze tak jest na poczatku i ze moze doszlo d "selekcji" naturalnej :( przeplakalam cala noc :( a dzis? tylko niewielkie plamienia, co to moze byc? myslisz ze poronilam, czy to wogole nie byla ciaza? czy sa jakies szanse ze jeszcze nic straconego?

Może być tak, że to wczesne poronienie, na Twoim miejscu nie odstawialabym jeszcze duphastonu i w poniedziałek powtorzylabym betę, jeśli będzie niższa to niestety będzie oznaczało poronienie na wczesnym etapie, które bardzo często się zdarza:-( . Jeśli beta nadal prawidłowo będzie rosła to może taka Twoja "uroda ". Nie miałaś czasem może miesniakow lub krwiakow w macicy to by wiele wyjaśniło.

nie nigdy nic mi nie bylo, przynajmniej o tym nie wiem a w miare regularnie, a ostatnio czesto mialam usg robione ze wzgledu na nieruegularne cykle. myslisz ze to moze to? ale na usg by bylo widoczne wczesniej nie? 18 sierpnia mialam usg i wtedy doktor nawet mowil ze sa 2 pecherzyki a jeden duzy wiec moze cos sie uda..
myslisz ze jest jeszcze szansa na dzidzie? bo juz nocke przeplakalam :(

reklama
dziś robiłam bete wynik 122 :( jeszcze nizszy niz za 1 razem :( pewnie to wszytsko wyjasnia jutro mam wizyte, ale fatalnie sie czuje od wczoraj bolą mnie piersi wogole juz nie plamie, caly brzuch mam napecznialy :/ co 2 h jem jestem taka glodna :( moze to po duphastonie, a nie wiesz moze po ilu jesli to poronienie beta powinna zmalec i do ilu? boje sie ze to cos powaznego

Do góry