reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciaza

Wiecie co . bylam w toalecie i na bieliznie mialam brazowa plamke . napewno do wieczora juz bede miec normalny okres

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joasia29, może będziesz miała, może nie. Plamieniami często zaczyna się okres, szczególnie przy małym poziomie progesteronu, czasem to zwiastuje ciążę.
Ja potrafiłam sobie przez wkręcanie ciąży przesunąć okres o prawie tydzień, także psychika tu też swoje robi.

Joasia29, może będziesz miała, może nie. Plamieniami często zaczyna się okres, szczególnie przy małym poziomie progesteronu, czasem to zwiastuje ciążę.
Ja potrafiłam sobie przez wkręcanie ciąży przesunąć okres o prawie tydzień, także psychika tu też swoje robi.
Ale jej wyszedł negatywny test...

Z testami różnie bywa ;) niektórym wychodzą bladziochy przy betach wysokich. Jak miałam bete ponad 200 test mi w ciągu dnia wyszedl negatywny, gdzie parę godzin nic nie pilam, beta HCG jest bardziej wiarygodna

Ja mam dziś 36dc wiec powinnam dostać okres 7/8dni temu... dalej czekam, boje się teraz robić test [emoji23] nie wiem ile wytrzymam jeszcze bo coraz bardziej się stresuje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Iga0071 to nie o to chodzi, że się niecierpliwie, ponieważ jak mówiłam mam córkę a drugiego dziecka nie planujemy jak się uda to będzie a jak nie to nie. Ja tylko się zapytałam czy ktoś miał podobną sytuacje. Czy to coś złego?

Testy mają różną czułość. Te o czułości 10mlU/ml wykrywają ciążę wcześniej te o czułości 25mlU/ml mogą wykryć ciążę nawet do kilku dni po spodziewanej miesiączce.

Iga0071 to nie o to chodzi, że się niecierpliwie, ponieważ jak mówiłam mam córkę a drugiego dziecka nie planujemy jak się uda to będzie a jak nie to nie. Ja tylko się zapytałam czy ktoś miał podobną sytuacje. Czy to coś złego?
Zazwyczaj wyniki bety są tego samego dnia lub następnego a Ty musisz czekać aż tyle dni. Ja nie pisze że to coś złego to twoje słowa, szczerze mówiąc nie wiem o co Ci chodzi.

Niestety mieszkam w bardzo małej miejscowości labolatorium mamy tylko w szpitalu Państwowym i badania są wykonywane tutaj ale próbki są przekazywane do Radomia dlatego to tyle trwa :(

reklama
Do góry