P
paola121214
Gość
Tez jestem w podobnej sytuacji.
Zrobiłam bete I progesteron w piątek powtórka bety.
We wtorek wizyta .
Zrobiłam bete I progesteron w piątek powtórka bety.
We wtorek wizyta .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie nie mam takiej opcji. Liczyłam na wasze jakieś opinie zaglądając na dołączone zdjęciaA masz możliwość zapisać się do innego lekarza?
Zobacz jak moje wygląda
Pierwsze z wczoraj drugie sprzed 2 tyg.
Beta też coś powie jak to wygląda. W piątek powtórzę. Lekarz zlecił to robię. Zostaje tylko czekanie
Dlatego kazał czekać.Moim zdaniem u Ciebie nie musi być źle.
Jest pęcherzyk ciążowy, żółtkowy i zarodek. Co prawda masz tam, że zarodek jest na 6+0 a Ty byłaś z tego co pisałaś w wyższej ciąży. I zarodek nie wykazał co prawda akcji serca. Ale trzeba pamiętać, że to są minimetry. Wystarczy lekkie ruszenie inne zaznaczenie i już będzie się wszystko zgadzać.
U mnie też tak było i jak wiesz dziecko jest na świecie. Akcja serca uwidoczniona dopiero w okolicy 8tc. Bardzo dużo zależy od lekarza i sprzętu
Właśnie nie mam takiej opcji. Liczyłam na wasze jakieś opinie zaglądając na dołączone zdjęcia
Dlatego kazał czekać.
Położna wystawiła skierowanie i mam zbadać.
Do wtorku będę gdybać.
Zostaje mi czekać do poniedziałku na USG i się łudzić że się pojawi zarodekW moim totalnie laickim oku też widzę, że w tym pęcherzyku jest jakby pęcherzyk żółtkowy. Ale ... On wydaje się być bardzo duży w porównaniu z pęcherzykiem ciążowym. Dodatkowo pęcherzyk ciążowy ma niereguralny kształt. Tylko, że to jest zdjęcie. Ciężko powiedzieć czy w obrazie faktycznie też tak wyglądało i nie są to jakieś złudzenia optyczne.
Generalnie jeżeli jest pęcherzyk żółtkowy to w max 3 dni powinien pojawić się zarodek. Rzadkością jest brak zarodka przy pęcherzyku żółtkowym
Miejmy nadziejęJeszcze dodam, że masz tam napisane że zarodek ma 3.2mm - a zakłada się, że serce zaczyna bić od 3mm więc naprawdę jest duża szansa na pozytywne zakończenie