reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już ???

reklama
iwon to juz to trzymaj sie,pewnie juz na porodowce ;)

iwosz ale masz uparciucha,moze czeka az sie cieplutko zrobi ;)

mnie wczoraj w nocy bolal brzusio i myslalam ze to juz moze cos sie zaczyna ale przeszlo..............

jak nie urodze do soboty to wyrecze sasiadow i pozmywam korytarz od gory do dolu(tylko 4 pietra ;D) i moze cos ruszy,maz mi pilke do skakania chce kupic ::) bo juz sie doczekac nie moze(czyt.ma dosyc moich humorkow ;D)

a ja dzis rodzic nie moge wszyscy w pracy i jestem sama...........
maly stale sie wierci i kluje mnie w brzuszku oj zeby mu sie dzis nie snilo mnie straszyc ;)

ciekawe jak tam ivon??

a ja juz wariuje powoli. wiem ze zostalo jeszcze troche czasu ale juz nie moge! od 20 marca zaczyna sie semestr na uczelni i jak do tego czasu nie urodze to na samym wstepie go zawale (dziekanki juz nie moge wziac) i spac mi ta sprawa nie daje. bo przeciez po terminie nie odwaze sie lazic do szkoly sama i siedziec na zajeciach jak mi teraz juz trudno usiedziec przed kompem. :-[ och ale ten moj syn uparty!!

reklama
magdalenaB pisze:
ciekawe jak tam ivon??

tez o tym myslalam - czy juz mamy kolejną marcowa mame?

MagdalenaB na pewno urodzisz do tego czasu tym sie nie przejmuj trzeba tylko troche cierpliwosci - chociaz mi juz sie czasami konczy tez bym chciala byc juz z moja dzidzia.

Do góry