reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już ???

sylwia532 pisze:
anian twojemu maluszkowi tez nie spieszno............no chyba ze juz jestes na porodowce ;)

nie jestem na porodówce i mam nadzieję, że nie będę tam musiała lądować w nocy, bo mój mąż ma teraz nocną zmianę....
A z Maleństwem się umówiłam, że czeka, aż będę w szpitalu (mam się stawić 8.). I mam nadzieję, że Młode nie przyspieszy swojego wyjścia ;)

reklama
no ja sie najbardziej boje ze jak bedzie na nocce to sie zacznie............
zawolam go on sie zwolni przyjedzie a to nie bedzie to-o to sie boje ::)

catherinka pisze:
Hmmm, ja wczoraj jakoś od 14 do w sumie 3 w nocy z przerwami, ale miałam jakieś takie dziwne bóle... Może to były jakieś skurcze? ::) Czy doświadczone w skurczach mogłyby je opisać? ;D Czy to jest takie uczucie coś jakby kłucia, ale takiego przedłużonego?

ja wlasnie tez mam pytanie odnosnie do skurczow. mi sie wydaje ze jak taki skurcz nadchodzi to boli mnie ciagle i nie umiem tego zmierzyc (tzn co ile i jak dlugo trwa).po prostu boli. czy tak moze byc czy jak sie poajwia te wlasciwe to bede mogla je zmierzyc? prosze Was bardziej doswiadczone kobitki o opis.

nie wiem czy jestem doswiadczona w skurczach czy nie ale mialam kiedys takie skurcze jak catherinka (takie dluzsze klucie w samaym dole brzucha jakby w szyjce) ale teraz mam innego rodzaju skurcze takie uciskanie na kregoslup i uda czesto teraz tak mam lae nie jest to zbyt regularne. dopiero dzisiaj rano bylo to reguralne ale ustalo :( a juz sie ludzilam ze sie zaczelo :)

mnie jak boli na @ to caly czas i mysle ze jak juz przyyjda te wlasciwe(chyba ze nie przyjda ::)) to czas bedzie mozna zmierzyc

I nadszedł wieczór i znów mam takie bóle jak wczoraj - tylko ciekawe co one oznaczają ;D Hmmm... One są tak jakby na wysokości górnej krawędzi majtek ;D Bolą, ale jakoś tak inaczej to się znosi niż normalny ból - bo dla maleństwa :-)

ja jak dostaje to cos podobnego do skurczy to licze tylko co ile sie powtarzaja ale nie skupiam sie- narazie- :D na tym ile czasu trwaja

a boli cie ciagle czy z przerwami. bo ja mam czasem tak ze boli stale ale momentami jakby sie powieksza ten bol (hmm ciekawe czy to po ludzku napisalam, bo jakos tak nie bardzo mi to brzmi :) )

reklama
mnie jak boli gl w nocy to np 2-3 godzinki i caly czas.............nasilac sie chyba nie nasila ::) jestem zdezorientowana
i w ogole mi sie wydaje ze nic sie nie wydarzy,ze juz mi ten brzuch zostanie ;)

Do góry