reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy to już ???

a ja sobie robię dzisiaj dzień leżenia...oczywiście jak zrobię co muszę (obiadek, sprzątanko i prasowanko) :D I nikt mnie nie ruszy z wyrka, chyba że Młode będzie chciało przyjść na świat o czasie ;)

reklama
a mnie w nocy zaczely bolec jajniki (?!) i bola bez przerwy (moze ktoras tez tak ma???).jak mialam miec @ to najpierw tez bolaly mnie jajniki a potem juz takie normalny skurcze sie pojawialy. wreszcie sie spakowalam do szpitala!!!moze wiec cos sie ruszy?

wróciłam z usg ale dopiero teraz minął mi szok, łożysko mam III stopień, mało wód, dzidzia ustawiona w kanale rodnym, lekarz kazał zrobić rano ktg bo maluch ma nierówną pracę serduszka i kazał nastawić się na szpital i szybki poród, ważne jest , że synek jest donoszony , waży 3240 i jak mówi gin nie ma na co czekać, aha i wg niego to już skończyłam 38 tydzień ::)
także chyba nie będę miała baranka

fionka pisze:
wróciłam z usg ale dopiero teraz minął mi szok, łożysko mam III stopień, mało wód, dzidzia ustawiona w kanale rodnym, lekarz kazał zrobić rano ktg bo maluch ma nierówną pracę serduszka i kazał nastawić się na szpital i szybki poród, ważne jest , że synek jest donoszony , waży 3240 i jak mówi gin nie ma na co czekać, aha i wg niego to już skończyłam 38 tydzień ::)
także chyba nie będę miała baranka

jestem w szoku! patrz fionka, ten sam termin, a taka różnica!!! trzymam kciuki nza Ciebie i maleństwo

ja nie mam pojęcia co się stało, że takiego tempa to wszystko nabrało ::), podobno chłopcy są bardziej wyrywni na świat,
zobaczymy jutro mam nadzieję, że dam znać ;)

fionka pisze:
ja nie mam pojęcia co się stało, że takiego tempa to wszystko nabrało ::), podobno chłopcy są bardziej wyrywni na świat,

koniecznie daj znać!!! :) znowu sypną się dzieci!!! :)
kurcze, Ty mnie opuszczasz, jeszcze nich mi tu Koga i Mokkate napiszą, że idą rodzić, to się załamię! chyba powinnam przenieść się na kwietniówki ;)

osinka pisze:
fionka pisze:

koniecznie daj znać!!! :) znowu sypną się dzieci!!! :)
kurcze, Ty mnie opuszczasz, jeszcze nich mi tu Koga i Mokkate napiszą, że idą rodzić, to się załamię! chyba powinnam przenieść się na kwietniówki ;)

osinko ja już męża pszeszkoliłam w kwestii obsługi bb także jak nie ja to on napisze co i jak, a ty się nie martw, że sama zostaniesz do kwietnia, bo marcówki raczej mają tendencje do rodzenia przed terminem a nie po ;) ;D

reklama
Do góry