reklama
kelts
Fanka BB :)
a mnie w nocy zaczely bolec jajniki (?!) i bola bez przerwy (moze ktoras tez tak ma???).jak mialam miec @ to najpierw tez bolaly mnie jajniki a potem juz takie normalny skurcze sie pojawialy. wreszcie sie spakowalam do szpitala!!!moze wiec cos sie ruszy?
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dziewczyny! trzymamy kciuki!
iwosz zostawiła mi na gg o 21 wiadomość, że odeszły Jej wody!!!
doczekała się ;D
iwosz zostawiła mi na gg o 21 wiadomość, że odeszły Jej wody!!!
doczekała się ;D
wróciłam z usg ale dopiero teraz minął mi szok, łożysko mam III stopień, mało wód, dzidzia ustawiona w kanale rodnym, lekarz kazał zrobić rano ktg bo maluch ma nierówną pracę serduszka i kazał nastawić się na szpital i szybki poród, ważne jest , że synek jest donoszony , waży 3240 i jak mówi gin nie ma na co czekać, aha i wg niego to już skończyłam 38 tydzień :
także chyba nie będę miała baranka
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
fionka pisze:wróciłam z usg ale dopiero teraz minął mi szok, łożysko mam III stopień, mało wód, dzidzia ustawiona w kanale rodnym, lekarz kazał zrobić rano ktg bo maluch ma nierówną pracę serduszka i kazał nastawić się na szpital i szybki poród, ważne jest , że synek jest donoszony , waży 3240 i jak mówi gin nie ma na co czekać, aha i wg niego to już skończyłam 38 tydzień :
jestem w szoku! patrz fionka, ten sam termin, a taka różnica!!! trzymam kciuki nza Ciebie i maleństwo
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
fionka pisze:ja nie mam pojęcia co się stało, że takiego tempa to wszystko nabrało :, podobno chłopcy są bardziej wyrywni na świat,
zobaczymy jutro mam nadzieję, że dam znać![]()
koniecznie daj znać!!!
kurcze, Ty mnie opuszczasz, jeszcze nich mi tu Koga i Mokkate napiszą, że idą rodzić, to się załamię! chyba powinnam przenieść się na kwietniówki
osinka pisze:fionka pisze:ja nie mam pojęcia co się stało, że takiego tempa to wszystko nabrało :, podobno chłopcy są bardziej wyrywni na świat,
zobaczymy jutro mam nadzieję, że dam znać![]()
koniecznie daj znać!!!znowu sypną się dzieci!!!
kurcze, Ty mnie opuszczasz, jeszcze nich mi tu Koga i Mokkate napiszą, że idą rodzić, to się załamię! chyba powinnam przenieść się na kwietniówki![]()
osinko ja już męża pszeszkoliłam w kwestii obsługi bb także jak nie ja to on napisze co i jak, a ty się nie martw, że sama zostaniesz do kwietnia, bo marcówki raczej mają tendencje do rodzenia przed terminem a nie po
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
i ja muszę swojego przeszkolić w tej kwestii!
wizytę u gina mam dopiero 21.03, ciekawe czy dotrwam
wizytę u gina mam dopiero 21.03, ciekawe czy dotrwam
Podziel się: