reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
fionka pisze:może do 21 dotrwasz ale na kwiecień bym nie liczyła;D biorąc oczywiście pod uwagę tendencje panujące wśródmarcóweczek :
![]()
no i dobrze!
oczywiście za zamek oberwało się bednemu mężowi, niech juz nastąpi ten poród, bo przez 8 lat tyle się nie kłociłam z nim, co teraz
fioolka81
Fanka BB :)
;D to i ja juz zaczynam sie powoli nastawiac na wczesniejszy termin - skurcze mnie coraz czesciej lapia-tak mi sie wydaje ze to skurcze no i w koncu brzuszek sie opuscil ;D tylko czy dzidzia tez sie u was tak rozpycha?? bo moje malenstwo jakby innej drogi wyjsciowej szukalo-przez pepek 
Iwosz powodzenia i szybciutkiego rozwiazania!!!
Iwosz powodzenia i szybciutkiego rozwiazania!!!
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Jejku Fionka, ale super!!!
Trzymaj się i powodzenia!!!
Ja do ginki idę jutro - może też obwieści mi coś podobnego, bo już się nie mogę doczekać!!!! Mi też się wydaje, że brzuch mam niżej, ale to nie dlatego, że tak wygląda (bo nic się nie zmienił ;D) tylko jakoś tak czuję go inaczej, no i nie mam zgagi już piąty dzień!!!! A dziś miałam pierwszy taki chyba prawdziwy skurcz... :
Ale mimo bólu - miałam uśmiech na twarzy... :-)
Ja do ginki idę jutro - może też obwieści mi coś podobnego, bo już się nie mogę doczekać!!!! Mi też się wydaje, że brzuch mam niżej, ale to nie dlatego, że tak wygląda (bo nic się nie zmienił ;D) tylko jakoś tak czuję go inaczej, no i nie mam zgagi już piąty dzień!!!! A dziś miałam pierwszy taki chyba prawdziwy skurcz... :
koga
Mama Maksa i Julka
a to wieści!!!!!
IWOSZ trzymam kciuki!!! - a może jesteś już po? :
fionka - za Ciebie też trzymam kciuki!!! a to zaskoczenie, aż się trochę zdenerwowałam bo ja jutro też idę na usg i ktg, a moje łożysko 3 tygodnie temu było już III stopnia :
ale myślę, że jeszcze trchę pociągnę!
IWOSZ trzymam kciuki!!! - a może jesteś już po? :
fionka - za Ciebie też trzymam kciuki!!! a to zaskoczenie, aż się trochę zdenerwowałam bo ja jutro też idę na usg i ktg, a moje łożysko 3 tygodnie temu było już III stopnia :
iwka31
Fanka BB :)
no tak wszystkie z Was maja jakies objawy a u mnie cicho jak przed burza.
na dodatek dzisiaj pocalowalam klamke u lekarza bo zachorowal i nie zostalam poinformowana ze wizyty nie bedzie.
Wiec nadal jestem w nieswiadomosci a termin mam w piatek i pewnie jak tak dalej pojdzie to sie bede musiala sama zawiezc do szpitala na ktg jak co tydzien.
Dziewczyny czy ktos slyszal o przypadku urodzenia w aucie bo mnie to wszyscy przepowiadaja
Iwosz- wreszcie sie doczekałaś!! Pewnie już przytulasz dzidziusia!!!
Fionka- wobec powyższych faktów, zwalniam Cię z danego słowa
Rybki, to tez ładny znak.
Osinko- możesz sie nie denerwować, że zostaniesz sama, bo ja się nigdzie nie wybieram. ;D
Skurczy nie mam, a łozysko było ostatnio II stopnia.
Ostatnio lekarz sugerował, że przed 25 nie urodzę, więc się nie nastawiam.
Idę do niego w piątek, to sie dowiem, czegoś nowego.
Fionka- wobec powyższych faktów, zwalniam Cię z danego słowa
Rybki, to tez ładny znak.
Osinko- możesz sie nie denerwować, że zostaniesz sama, bo ja się nigdzie nie wybieram. ;D
Skurczy nie mam, a łozysko było ostatnio II stopnia.
Ostatnio lekarz sugerował, że przed 25 nie urodzę, więc się nie nastawiam.
Idę do niego w piątek, to sie dowiem, czegoś nowego.
koga
Mama Maksa i Julka
iwka31 pisze:no tak wszystkie z Was maja jakies objawy a u mnie cicho jak przed burza.
na dodatek dzisiaj pocalowalam klamke u lekarza bo zachorowal i nie zostalam poinformowana ze wizyty nie bedzie.
Wiec nadal jestem w nieswiadomosci a termin mam w piatek i pewnie jak tak dalej pojdzie to sie bede musiala sama zawiezc do szpitala na ktg jak co tydzien.
Dziewczyny czy ktos slyszal o przypadku urodzenia w aucie bo mnie to wszyscy przepowiadajaa nie chcialabym ale chyba to niemozliwe co :-[
![]()
iwka - chyba tylko w gazetach i na filmach
ty sama prowadzisz jeszcze samochód? bo ja też jeszcze sobie jeżdżę i zastanawiam się czy powinnam przestać? tylko, że to dla mnie tak normalna czynność, że nawet jej nie zauważam- jeżdżę od 14 roku życia odkąd mnie tata nauczył
hej mokkate - końcówka musi się trzymać razem! ja mam jeszcze wizytę u dentysty 21 marca i zamierzam się dokulać
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Mokkate, kochana jesteś
będziemy się razem wspierały 
Podziel się: