reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już ???

Magdalena- nie chciałabym Cie zasmucić, ale wszędzie piszą,
że najbardziej wiarygodne jest pierwsze USG.
Potem błąd pomiaru wynosi nawet 2 tygodnie.

Wiem, że już się niecierpiliwicie i chciałybyście urodzić...
Żeby sie tak nie stresować- pomyślcie, że każdy dzień dłużej w brzuszku
działa na korzyść dla dzidziusia. ;D
Może to Wam osłodzi mekę czekania...

reklama
wiem o tym bledzie, tez to gdzies wyczytalam, ale wole sie tak poludzic troszke ;) ze moze ... a keidy maluszek wyskoczy to bedzie i tak nic na to nie poradze nie wytrzase go z brzuszka :D
ale wierze ze ten 16 marzec to jednak taki pewny bo zazwyczaj z tego co widzialam u was to za kazdym usg bylo inaczej a u mnie powtorzyla sie ta data wiec moze moze... ale sie nie upieram mam tylko nadzieje ze nie bedzie trzeba wywolywac. no i ze nie zawale studiow bo od 20 marca juz semestr rusza i mialam nadzieje ze jzu bede po porodzie bo z brzuchem nie dam rady tam chodzic :(

ja jestem w trakcie praktyki( do konca przyszlego tygodnia) i potem dwa miesiace semestru,wlasnie dlatego ze ten sem. jest taki krotki tak mi zalezy. ale ja legalnie sie nie zwolnilam z tego sem wiec jak zawale to musze go poprawic w przyszlym roku :( i to mie sen z powiek spedza...

ja od listopada nie byłam na uczelni...

dobrze że dziewczyny działały w moim imieniu...

teraz "tylko" do napisania kilka prac zaliczeniowych, praca dyplomowa, przekonanie kilku niepokornych do wpisu w moim indeksie i dwa egzaminy i będzie już po...
mam nadzieje że dam rade

najberdziej mnie boli że mojego 4 tygodniowego bobasa zostawię na całe 18 godzin.

uuu azik ty to masz juz kompletnie przechlapane, ze sie tak wyraze ;) wspolczuje tego siedzenia nad pracami i tego ze bedziesz musiala zostawic maluszka. mi tez wlasnie nie usmiecha sie wizja zostawiania dzieciatka by pojsc do szkoly... tyle na nie czekam ze nie bede chciala sie z nim rozstawac :)

Dziewczyny współczuje Wam. Na szczęście szkoła za mną tzn studia. Do pracy ide od września ( szkoły nota bene)i już się wkurzam na samą myśl że zostawie dzidziola. Ale mam 0,5 minuty i z pracy widze swój dom. Całe szczęśćie

och no wlasnie do tej pory wszystkie mialysmy maluszki ze soba, zawsze i wszedzie a teraz nastapi moment gdyy trzeba bedzie sie rozdzielic i niejednokrotnie zostawimy nasze ukochane maluszki... och tak zle i tak niedobrze : :-[

wrrrr a mnie wczoraj o mało krew nie zalała, po pierwsze ginka stwierdziła,że napewno przenoszę, po drugie znajomi zadręczają mnie smsami kiedy urodzę? a niby skąd mam to wiedzieć, jestem wróżka czy co...no i oczywiście teks, który mnie rozbraja, jak zaczniesz rodzić to daj nam znać...oni chyba sobie myślą,że jak zacznę rodzić to pierwsze o czym będę myślała to o wysyłaniu smsów z tą informacją ;)

reklama
Do góry