reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już ???

Już to ja okna pomyłam, podłogi wyszorowałam jeszce razposprawdzałam czy w torbach do szpitala wszystko jest, poprałam ręcznie żeby się pomęczyć i czekam. Ach pewnie męża jeszcze dziś zgwałce :)

reklama
2 tyg.temu odchodzil mi czop-bezbarwny glutek przez 2 dni
potem cisza
dzis znowu -tez bezbarwny

ja sie chyba nie doczekam

a dzidzioel od 2 dni jakis niemrawy-malo sie wierci cos-moze nabiera sil i leniuszkuje..................

U mnie to chyba fałszywy alarm- raczej nie czop, tylko plamienie.
Jutro wieczorem się dowiem.
Ale wreszcie dzis pierwsze niesmiałe skurcze. Coś sie ruszyło ;D
Przynajmniej wiem, że nie urodze w maju ;) :D

a ja nie wiem co u mnie sie dzieje. od kilku dni (jakies 3 albo 4 dni) wyplywa ze mnie takie zoltawe cos, konsystencji troche gestej ale rano troche rzadsze potem, popoludniu jakby gestenieje. i co to jest ??? ???
o bolach tych na okres i tych takich dziwnych juz nie wspomne bo mnie od tygodnia mecza i nic z tego nie wynika :-[ ale te "gluty" mnie niepokoja

magdalenaB ja miałam wczoraj wieczorem coś podobnego - dosłownie żółtawe gluty i to takiej dziwnej konsystencji... wydaje mi sie że to jakaś drobna infekcja czy coś więc wziełam wczoraj wieczorem tabletke dopoch. i troche nie wiem co dalej :) ja we wtorek ide do gina więc chyba przetrzymam do tego czasu...

Kosmi- Może zadzwon do gina, będziesz spokojniejsza.

A mi jednak czop odchodzi. Więcej napisałam w wątku "Po wizycie..."

ja skurcze mam co jakis czas i juz mnie denerwuja bo cholernie przy nich boli kregoslup ledzwiowy
mogloby sie cos rozkrecic
gin dzis powiedzial ze jak chce to sie umowimy na czwartek i bez dzidzi juz nie wyjde

reklama
mokkate dzięki, chyba faktycznie powinnam bo moja mała powinna jeszcze co najmniej z 2tyg. posiedzieć w brzuszku, tak gin mówił na ostatniej wizycie...

Do góry