reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy to już ???

Mi niby gin mówił że w połowie marca powinnam urodzić. teraz sprawa się skomplikowała bo się okazało że w przyszłym tygodniu nie ma go przez pięć dni..a po tym co zobaczyłam w szpitalu, zdecydowałam że chcę żeby był przy porodzie.
i znając moje "szczęście" pewnie wtedy się zacznie jak go nie będzie :( co mnie stresuje dodatkowo.
poza tym od wczoraj jestem na L4 więc mam więcej czasu na głupie myśli, które tłuką mi się w głowie całymi tabunami..

reklama
Kurcze, Ci Wasi lekarze to tak jakby są z Wami w tym, że hccecie już urodzić, a moja to po prostu co tydzień umawia się ze mną na kolejną wizytę... Zobaczymy co będzie w środę, bo to będzie już dwa dni do terminu, może coś powie ...

U mnie nic... porodu ani widu ani słychu... :-(

Catherinka ja bylam u gina 1 marca i powiedzial ze juz sie zobaczymy pewnie po pologu, no chyba ze bedzie sie cos działo nie tak to mam sie zglosic. Termin mam na poniedzialek, a porodu u mnie tez ani widu ani slychu :( chyba bedziemy nastepne ktore urodzą po terminie.

U mnie na razie też cisza, za to Rafał jest tak przejęty, że wczoraj wieczorem, jak pognało mnie do toalety, stwierdził, że mój organizm sie już oczyszcza i mam już szykowac sie na poród w nocy... Noc minęła, a Rafi załamany, że nici z jego przepowiedni ;D ;D ;D

Hej Kinga - jak zdrówko?

moja małżowinka na wszelkie moje stęknięcia i bóle też radośnie stwierdza: "no to rodzimy!!!"
przepwiada mi termin na pełnię księżyca w przyszłym tygodniu - nie wiem z czego się tak cieszy?

na dodatek brzuch mi się obniżył !!!!!!!!!!!!!!!

jestem przerażona! - coraz bardziej do mnie dociera, że niedługo wszystko się zmieni - wiem, że to trochę późno ale mój umysł chyba działa w zwolnionym tempie!

cześć dziewczyny!
u mnie totalna cisza!!!
naprawdę nie mogę się już doczekać-całą ciążę miałam dobre samopoczucie, prawie nic mi nie dolegało, a teraz koszmar ;)
od kilku dni robi mi się słabo jak chwilkę postoję, albo jest za ciepło - też tak macie??

U mnie tez cisza, ale juz sie tym az tak bardzo nie przejmuje bo wiem ze juz blizej niz dalej. Dziewczyny pamietajcie ze ciąza trwa 40 tygodni a pewnie nam pisane własnie te 40 tyg. Zeby tylko nie było ponad 40 tyg. bo wtedy sie wkurze. Ja czekam na 16 marca jak nie to 23 marca jak sie nie urodzi to wtedy zadzialamy.

reklama
Do góry