reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już ???

reklama
Wczoraj byłam 45 min na spacerze (co sie bardzo rzadko zdarza) efekt taki ze mi sie brzuchol troche obnizył. Dobre i to.

osinka pisze:
od kilku dni robi mi się słabo jak chwilkę postoję, albo jest za ciepło - też tak macie??

osinka - też tak miałam!!! przez cały 2, 3, 7 i 8 miesiąc!!!! nic nie pisałam, bo myślałam, że to od żelaza! - to nadchodziło niespodziewanie i często np jak myłam naczynia albo jak robiłam kanapki, albo jak wchodziłam z dworu do sklepu (raz aż musiałąm usiąść w lodówce z serami! :) - ale w sklepie nic nie powiedzieli) - robiło mi się wtedy słabo, gorąco, mdło, miałam mroczki i musiałąm usiąść, a najlepiej położyć się na chwilkę z głową w dół! - teraz przeszło ale nie wiem od czego to było!
spróbuj może trochę się dotlenić, choć wiem, że z Twoją nogą to nie będzie łatwe.

qurcze a u mnie cos chyba sie ruszylo, od 18 nastej spina mi sie brzuch co 10 minut mniej wiecej, i teraz czuje ze to boli juz bardziej niz na poczatku (chyba ze sobie juz to wymyslam), ale mam treme jak przed wystepem w przedszkolu na dzien mamy :D
ciekawe czy to falszywy alarm czy nie... Pawel siedzi juz z usmieszkiem na buzi :D

Koga ostatnio non stop robię w domu przeciągi albo wiszę ubrana na balkonie ;) co jakiś czas podjeżdzam do jakiegoś sklepu, ale to chyba za mało
4 dni temu MUSIAŁAM wyjść na dwór po 20, myslałam, że się uduszę :(

osinka - Też mam takie wrażenie! otwieram okna i codziennie muszę gdzieś wyjść bo nie mogę oddychać!

dziewczyny- czy u Was też jest cały czas taka obleśna pogoda???!!!! brudny śnieg, szaro - buro i zimno - no rodzić się normalnie nie chce ;) :laugh:

reklama
A mnie pobolewa brzuch. Cieszy mnie to, bo po tych pieciu dniach leżenia w pełnym przeziębieniu wczoraj wzięłam się za jakieś prace domowe. Nie śmiejcie się, ale odkurzałam ... sufity (było pełno pajęczyn :) )

Do góry