Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwaga! Zaczynamy odliczanie! Tego nie przegap i przygotuj się z nami do Świąt. mam nadzieję, że ten link zadziała ;) Jesli masz problem z wysłaniem zgłoszenia - napisz do mnie - aniaslu KALENDARZ ADWENTOWY - kliknij
A jesli wybierasz się w zimową podróż nie zapomnij wziąć ze sobą tego zestawu. Co wolisz? Ciepły śpiworek do wózka, czy miękką wkładkę. Ja osobiście jestem fanką mufki. Zobacz i wybierz!
Oczywiście że mogą oznaczać ciąże. Dla potwierdzenia można zrobić test w labo z krwi.Witam razem z mężem sie staramy o dziecko... Czy te testy mogą oznaczaćZobacz załącznik 1044976
Jutro z rana idę bo nie daje mi spokojuOczywiście że mogą oznaczać ciąże. Dla potwierdzenia można zrobić test w labo z krwi.![]()
Nie w każdym przypadku. Poczytaj sytuację na innych wątkach.Przeczytaj instrukcję obsługi. Jest wyraźnie napisane, że DRUGA KRESKA OZNACZA CIĄŻĘ.
To jest oczywiste. Jeśli test jest zepsuty to może oznaczać po prostu nic, ale zakładam że jest dobry.Nie w każdym przypadku. Poczytaj sytuację na innych wątkach.
Nawet testy z datą ważności i dobrze wykonany może pokazać dwie wyraźne kreski a ciazy może nie być. Po tym co ostatnio czytałam tutaj na forum to już nawet w mocna kreche na teście ciążowym nie uwierzę chyba że beta to potwierdzi lub gin na usg.To jest oczywiste. Jeśli test jest zepsuty to może oznaczać po prostu nic, ale zakładam że jest dobry.
To Twoje zdanie. Test ciążowy z reguły służy do potwierdzania ciąży i jeśli są dwie kreski to jest ciąża według instrukcji.Nawet testy z datą ważności i dobrze wykonany może pokazać dwie wyraźne kreski a ciazy może nie być. Po tym co ostatnio czytałam tutaj na forum to już nawet w mocna kreche na teście ciążowym nie uwierzę chyba że beta to potwierdzi lub gin na usg.
Polecam przeczytać forum i te przypadki u dziewczyn. Ja jak czytałam byłam w szoku ze test może tak perfidnie oklamac.To Twoje zdanie. Test ciążowy z reguły służy do potwierdzania ciąży i jeśli są dwie kreski to jest ciąża według instrukcji.
Czasem może być to ciąża biochemiczna, ale to również ciąża.
Ja zrobiłam bardzo dużo testów i żaden mnie nigdy nie okłamał. Ani owulacyjny, ani ciążowy.
Piszę to ostatni raz: Wedlug INSTRUKCJI POPRAWNY test ciążowy ma za zadanie wykryć poziom hcg we krwi, czyli ciążę. Jeśli są dwie kreski zakłada się, że kobieta jest w ciąży.Polecam przeczytać forum i te przypadki u dziewczyn. Ja jak czytałam byłam w szoku ze test może tak perfidnie oklamac.
Autor | Podobne tematy | Forum | Odpowiedzi | Data |
---|---|---|---|---|
M | Czy to moze być ciąża ? | Potrzebuję porady | 42 | |
![]() |
?? Co to moze być?? | Potrzebuję porady | 3 | |
![]() |
Co to moze być? | Roczniaki i dwulatki | 1 | |
A | Czy to moze być ciąża? | Potrzebuję porady | 20 | |
X | Czy to moze być ciąża? | Potrzebuję porady | 1 |