Bo można np. nie ryzykować zdrowia swoich rodziców odwiedzając ich. No chyba że nie zależy Ci na nikim...Tylko pytanie, co ci da ten pozytywne test? Na grypę też robisz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo można np. nie ryzykować zdrowia swoich rodziców odwiedzając ich. No chyba że nie zależy Ci na nikim...Tylko pytanie, co ci da ten pozytywne test? Na grypę też robisz?
Z natury jak jestem chora nawet na katar nie chodzę po starszych schorowanych ludziach. Nie potrzebuje do tego testu, na chorobę która od poniedziałku będzie już zwykła grypaBo można np. nie ryzykować zdrowia swoich rodziców odwiedzając ich. No chyba że nie zależy Ci na nikim...
Ja jestem w ciąży i mi ten test był potrzebny, żeby powiedzieć lekarzowi co się w dzieje i aby ten zalecił ewentualne dalsze badania dziecka.Z natury jak jestem chora nawet na katar nie chodzę po starszych schorowanych ludziach. Nie potrzebuje do tego testu, na chorobę która od poniedziałku będzie już zwykła grypa
Izolacje też znoszą, z tego co czytałam. Sanepid już nie będzie nic nakładał, kontrolował.Ja jestem w ciąży i mi ten test był potrzebny, żeby powiedzieć lekarzowi co się w dzieje i aby ten zalecił ewentualne dalsze badania dziecka.
Ministerstwo rezygnuje z maseczek i kwarantanny, a nie izolacji i testów.