reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy tylko mężatki?

reklama
Kociak-ja to jednak bym chciała od mojego po takich rozmowach z była wyjaśnien..no taki szpieg ze mnie..i wsztko muszę miec jasne:)

malinka wczesniej bylo tylko dokladnie poprostu nie pamietam jak to bylo wlasnie na tematy jakis rozkladania nog i wogole
nie pamietam wiec nie bede teraz wymyslac niewidomo czego
Wiem ze jak to przeczytalam to ryczalam calusienka noc

KOCIAK no to jak tak to przegiecie ja kiedys znalazlam u meza w archiwum wtedy jeszcze jako narzecoznego rozmowe z kolezanka i napisala do niego witaj kotku a on do niej witaj slonko tak mnie to wkzylo ze do tej pory nie potrawie o tym zapomniec wykazowalam mu jej numer telefonu i numer gg ale to siedzi jeszcze w sordku

malinka ja tez to zrobilam
Ale wczoraj juz widze ze znowu ma ja na gg
na komorce nie ma ale moze znac na pamiec do niej numer i mi to nic nie da

KOCIAK nio mozliwe.Umnie to inna sutyacji bo soibe niby zartowali a ona nie jest w jeog typie i ma oniej jak najgorsze zdanie to jakas tam kolezanka z bylej szkoly czasem jej nagrywal muze ale to co widzialm czy zart cyz nie zartw w glowie siedzi:) taka juz jestem

no to naprawde ty masz inna sytlacje
Kolezanka a byla dziewczyna to jest co innego
Zebym ja kurna wiedziala wczesniej ze to jego byla to jak przychodzila do niego do pracy w wakacje to tak jak przyszla tak by wyleciala za wlosy
Albo juz bez ;)
Tez jestem glupia ze nie pomyslalam kiedys byla sytlacja ze sie spotkalismy z paroma osobami wlasnie byla ta dziewczyna tez
i sie cos odezwal ze mi nie chce dac
Cos tam mu powiedzialam
To mi odpowiedzial
Jak nie to nie Pojde do edyty
A ta kurewka sie jeszcze glupio usmiechnela

reklama
Do góry