reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
KOCIAK to rozmowa nie jest taka straszne nie ma tam zadnych zbereziienstw moze nie ma sie czym przjemowac
malinka wczesniej bylo tylko dokladnie poprostu nie pamietam jak to bylo wlasnie na tematy jakis rozkladania nog i wogole
nie pamietam wiec nie bede teraz wymyslac niewidomo czego
Wiem ze jak to przeczytalam to ryczalam calusienka noc
nie pamietam wiec nie bede teraz wymyslac niewidomo czego
Wiem ze jak to przeczytalam to ryczalam calusienka noc
m.a.l.i.n.k.a
KOCIAK no to jak tak to przegiecie ja kiedys znalazlam u meza w archiwum wtedy jeszcze jako narzecoznego rozmowe z kolezanka i napisala do niego witaj kotku a on do niej witaj slonko tak mnie to wkzylo ze do tej pory nie potrawie o tym zapomniec wykazowalam mu jej numer telefonu i numer gg ale to siedzi jeszcze w sordku
m.a.l.i.n.k.a
KOCIAK nio mozliwe.Umnie to inna sutyacji bo soibe niby zartowali a ona nie jest w jeog typie i ma oniej jak najgorsze zdanie to jakas tam kolezanka z bylej szkoly czasem jej nagrywal muze ale to co widzialm czy zart cyz nie zartw w glowie siedzi
taka juz jestem
no to naprawde ty masz inna sytlacje
Kolezanka a byla dziewczyna to jest co innego
Zebym ja kurna wiedziala wczesniej ze to jego byla to jak przychodzila do niego do pracy w wakacje to tak jak przyszla tak by wyleciala za wlosy
Albo juz bez
Tez jestem glupia ze nie pomyslalam kiedys byla sytlacja ze sie spotkalismy z paroma osobami wlasnie byla ta dziewczyna tez
i sie cos odezwal ze mi nie chce dac
Cos tam mu powiedzialam
To mi odpowiedzial
Jak nie to nie Pojde do edyty
A ta kurewka sie jeszcze glupio usmiechnela
Kolezanka a byla dziewczyna to jest co innego
Zebym ja kurna wiedziala wczesniej ze to jego byla to jak przychodzila do niego do pracy w wakacje to tak jak przyszla tak by wyleciala za wlosy
Albo juz bez
Tez jestem glupia ze nie pomyslalam kiedys byla sytlacja ze sie spotkalismy z paroma osobami wlasnie byla ta dziewczyna tez
i sie cos odezwal ze mi nie chce dac
Cos tam mu powiedzialam
To mi odpowiedzial
Jak nie to nie Pojde do edyty
A ta kurewka sie jeszcze glupio usmiechnela
reklama
m.a.l.i.n.k.a
KOCIAK porozmawiaj z nim szczeze czy nadal cos do niej czuje czy tylko sobie czasem zartuje z niej skoro sie rozstali to cos w nich nie gralo