reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy tylko mężatki?

Ja miałam taką sytuację że była mojego męża kontaktowała się znim( na szczęście tylko przez internet) wysyłała mu teksty z podtekstem i jęzory. Natknęłam się na to przypadkiem jak zobaczyłam to się rozpłakałam i wogóle. Zaczęło się wyjaśnianie i powiedziałam że nie życzę sobie takich tekstów z żadną dziewczyną i żeby nie odpowiadał na głupie zaczepki. Posłuchał. Dla niego te rozmowy nic nie znaczyły ale mnie to bolało. Ale jak zobaczył jak to przeżywam to przestał :) Mężczyźni czasem tak robią nie wiedząc że nas tym ranią. Mój mi powiedział że nie wiedział że mnie tym zrani i że sobie tak żartował.

reklama
Tak-Malinka ma rację..porozmawiaj i powiedz, ze boli Cię to jak sobie gada..żartuje..i po co to robi..?..
Ile Wy Kociak jesteście ze sobą Ty i Patryk???

a moj dobrze o tym wie i widzial jak przez to plakalam
Nie przestal z nia gadac nawet wczoraj z nia gadal tylko ze ona zauwazyla ze ma opis dumny tatus sie zaczela wypytywac  tylko jedno mnie martwi
Ona sie spytala czy chcial i czy jest szczesliwy
Nie odpisala jej napisal ze idzie jesc

reklama
Do góry