reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy tylko mężatki?

wiesz Kociak..ja jestem zdania, zę lepiej nie wychodzić za maz tylko po to by nabyć praw-złapać usidlić..on musi wiedzieć czego kogo tak naprawdę chce..bo inaczej rani bliskich....Może dorośnie ..i do roli męża?..Moze przerasta go to wszystko...Mlodzi jesteście..i wszystko przed Wami..nawet Wasze relacje dzis do bani..jutro mogą być szczęśliwym pozyciem!:)..

reklama
Będzie dobrze..ale duzo ze sobą przebywajcie i rozmawiajcie..mówcie co jest miedzy wami i starajcie sie rozwiazywać Wasze rpoblemy..Szczera rozmowa to obok miłości podstawa zwiazku.

zeby to sie dalo ze soba tyle przebywac ;D
on calymi dniami w pracy a pozniej zmeczony jedzie albo do siebie do domu albo do mnie przyjedzie i bedzie bredzil ze go wszystko boli ::)

niby on chcial ale nic nie slyszalam na ten temat takiego konkretnego
teraz dopiero sie odezwal cos o odkadaniu pieniedzy na mieszkanie

Oj Kociak Kociak-rozmawiajcie..:) a nie niby:)..tylko bardziej konkretnie:)..ale spokojnie..poznajecie sie wciaz..docieracie(nie lubię tego słowa..ale to prawda:)..dopasowujecie do siebie..wiec spokojnie..wszystko się ułozy skoro sie kochacie i macie teraz swojego Skarba..który na pewno Was przybliży!

dorka ja sie jeszcze zastanawiam czy on teraz nie jest ze mna dlatego ze jestem w ciazy
Bo mama jego powiedziala ze to nie jest juz zwykle chodzenie A niestety mieszka u niej i musi w jakims stopniu jej sluchac

Ja Ci Kociak w każdym razie życzę by wkoncu sie wyjasniło wszystko..byś żyla w mniej stresowej sutacji!..Może jak zamieszkacie..będzoiecie wiecej ze sobą..a dzidzia już miedzy Wami:)-będzie cool?:)!!!

reklama
Do góry