Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kociak to milo z jego strony ze Mowi to bie o uczuciach....mi moj polowek ..mowi to bardzo zadko a w sumie prawie wcale....ale za to okazuje mi uczucia ..czasami niepotrzebne sa slowa....ja juz wiem ze on nie kocha....nie wym,agam aby mowil mi to setki razy co ktorys dzien..chociaz byloby milo..ale sa tacy faceci co niepotrafia mowic o uczuciach..ale wystarczy ze je okazuja....my kobietki i tak wiemy swoje..widzimy wiecej niz oni....
Malinka..a jak..te dni dzialaja cuda....od czasu do czasu faceta potrzebny jest wstrzas..nawet malusienki..
KOCIak Kazdy robi jak uwaza jak ja bylam z tym swoim poprzednim to wyplakalam duzo nocy przez niego niby go kochalam tak myslam bylam z nim bo bylo sie do kogo przytulic tylko nie wiedzialam ze jemu na mnie nie zalezy ze jesetem dla niego bo ma do kogo przyjsc
Didi mowi ze kocha ale co to da jak za jakis czas robi swoje
Potrafi mi w tym samym dniu powiedziec ze mnie kocha i rozmawiac z swoja byla dziewczyna
tak jak pisalam wczesniej
Dlatego malinka ma racje powinam zrobic pare takich dni
KOCIAK mosisz sie postarac badz silna wtedy sprawidzsz czy jemu na tobie zalezy nie wyciagaj pierwsza reki jesli tego nie zrobi znaczy ze nie mozesz byc z czlowiekiem ktoremu na tobie nie zalezy a jest z toba bo jest
malinka dzisiaj jest tez dzien na rozmowe mam jechac z nim do mamy jego
Mam nadzieje ze bede miala pozniej czas zeby z nim porozmwiac wlasnie o tych sytlacjach co pisalam
Boje sie rozmawiac zeby sie na niego nie wydzierac