reklama

czy tylko mężatki?

reklama
Malinka...co racja to racja..moj bly teraz gryzie sie w dupcie..bo nie potradil docenic tego co mial..ale widocznie tak mialo byc ja napewno nie zaluje..mam teraz mojego miska i dzidziolka pod serduszkiem..i nie cofnelabym czasu za nic na swiecie..:)

Kociak..a krzycz kochana..tylko ze spokojem ..bo wiesz dzidziolek nie moze sie denerwowac..;)

a moj calyczas.lata..:)..i gryzie sie ..hihi..ale ja go kocham teraz jak brata ..on sama ma dzidzie i nie jest z ta laska bo jej nie kocha..ale kocha malego..:)..a o tym ze ja bede miala dzidzie nie wie..:)..dowie sie na swieta jak urodze i wysle mu zyczenia..:)..jestem paskudna ale coz zycie ..on tez nie traktowal mnie jak wypadalo ..:)..wiec ja go potraktuje podobnie..:)..hmm...Kociak..ale zawsze jest jakas szansa na innego faceta..moze Twoj byly bylby lepszy od tego..zawsze jest jakies rozwiazanie wrazie ..W...

KOCIAK ale na swiecie istenije wiecej facetwo a ty wpadlas z deszczu pod rynne jeden bil drugi traktuje jak jakiegos podlotka

DIDI moj byly tez za mna dlugo lazil:) potem sobie darowal i stiwerdzil ze szybko sobie znalazlam innego jak mnie spotkal na imprezie z moim obecnym mezem.Potem mialam troche problemow bo kumepl z roku sie do mnie przystawial i powstawaly zgrzyty pomiedzy mna i mezem. ale sie wyjaznilo ze kocham jego a nie kumpla i jest luz :) a teraz znowu chlopak przyjaciolki sie do mnie przystawia brrr :) i nie wiem co mam robic zeby sie go pozbyc na dodatek jedziemy z nimi na wakacje :) a on wali przy moim mezu teksty tupu : DZIEWCZYNY SA JAK TELEFO ZAJETA ALBO POMYLKA ( zajeta chodzilo o mnie ) przyznal sie potem ze to byla aluza aj ale ja kocham mojego misia i tate dzidzi.Wiec nie maja szans. ale wiem ze facetwo na siwecie jak kwiatkow i nie warto marnowac zycia z jednym nie wartm uczuc

Malinka masz racje..:).nie warto tego kawiatu jest pol swiatu jak to mowia..:)..a powiedz mezuskowi ze ten sie przystawia..hihi..bynajmiej bedziesz miala pokaz prawdziewgo Lwa jak walczy i broni swoja Lwice i male..:)..uwielbiam cos takiego wtedy czuje sie tak bardzo kochana i jedyna dla faceta..:)..hmm..tylko ten jedyny chyba potrafi sprawic ze czujemy sie jak w niebie przy nich .sa tacy odwazni i mescy..:)..moj to nawet pronil mnie p[rzed myszka..mala szara bezbronna myszka ktora buszowala w kuchni na dzialce a ja narobilam wrzasku na caluskie dzialki..a on o malo co nog nie polalam tak lecial na pomoc..:)..widok przecudowny..:)

Kociak..no to masz pcha do facetow..ale glowa do gory ja mialam podobnie tylko ze nigdy mnie nie bito..zastanow sie  i przeanalizuj za i przeciw i wywal mu wszystko jak kawe na lawe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry