K
Kropka.88
Gość
2 kreski widzeCześć Dziewczyny
Nie mogłam się doczekać i zrobiłam test w 23dc
Co myślicie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 kreski widzeCześć Dziewczyny
Co myślicie?
Co nieee??! W koncu ktos to powiedzialCi którzy tak mówią to w dupie byli i ***** widzieli za przeproszeniem[emoji2356] Jeśli się czegoś bardzo chce to nie da się o tym nie myślećPowodzenia!
No właśnie jutro wszystko się okaże, gdyż idę na betę. Wczoraj test wyszedł jak na zdjęciu a dziś rano robiłam test tego samego producenta i wyszedł biały jak śnieg2 kreski widzePoszlabym na betę dla pewnosci
super jesli wyszlo! Gratulacje
![]()
Dziwne. Tym bardziej, że naprawdę widać tam kreskę.No właśnie jutro wszystko się okaże, gdyż idę na betę. Wczoraj test wyszedł jak na zdjęciu a dziś rano robiłam test tego samego producenta i wyszedł biały jak śnieg![]()
2 ostatnie cykle 28dniDziwne. Tym bardziej, że naprawdę widać tam kreskę.
Ile dni mają Twoje cykle?
Mój poprzedni 33dni. Robiłam w tym cyklu testy owu, jeśli była to jestem jakieś 3dni po ..
Najwcześniej mogę testować dopiero za tydzień w niedzielę ale moja intuicja mi mówi , że się nie udało .
Za Ciebie trzymam kciuki :*
Zmęczenie znam bardzo dobrze z poprzednich ciąż2 ostatnie cykle 28dni
Mdli mnie strasznie, przesypiam 15 h na dobę a dziś wyszłam na ogródek przeplewic rabatki i zmęczyłam się hak przy półmaratonie
I to nie tak, ze sobie wmawiam tylko tak jest
Ale 2 msc temu miałam podobnie ale była to ciaza biochemiczna wiec teraz tez się jakos nie nastawiam...
Trzymam kciuki mocnoCześć Dziewczyny
Co myślicie?
Pozytyw! Teraz beta !Cześć Dziewczyny
Co myślicie?
I beta ujemna , miałam pecha i trafiłam na wadliwy test2 kreski widzePoszlabym na betę dla pewnosci
super jesli wyszlo! Gratulacje
![]()