reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Do listy dodaje paluszki
Oczywiscie te słone, a nie własne ;-) Taki paluszek zajmuje Julę calkowicie. Potem nastepny i nastepny. Tylko ciuchy po takim jedzeniu do prania sie nadaja

Oczywiscie te słone, a nie własne ;-) Taki paluszek zajmuje Julę calkowicie. Potem nastepny i nastepny. Tylko ciuchy po takim jedzeniu do prania sie nadaja

Agado
Mamusia Mateuszka :)
U nas swietnie sprawdza się lodówka + magnesy, wyciaganie z pudełka chusteczek do pupki, koszyk z klamerkami;-)
Moja teraz wymyśliła sobie taka zabawę: mamy ramę od wiklinowego fotela (środek pękł i wyrzucony) i Tosia łapie się na stojąco rączkami i pcha do przodu. "Chodzi" tak jak babcia z balkonikiem
Spędza przy tym duuuużo czasu. Ostatnio bawi się też swoimi włosami, siedzi i loczki kręci. Albo ściąga sobie spodenki, mąż podciąga Jej a Ona znowu ściąga. Ostatnio cisza w pokoju, mąż idzie do niej a Ona śpi na plecach ze ściągniętymi spodniami do połowy
Lubi też podkładki drewniane pod szklanki wrzucać sobie pod meble a potem zagląda pod meble schylając się na płasko, wyciaga i znowu wrzuca gdzieś. Bardzo to lubi i zajmuje troszkę czasu:-)

Lubi też podkładki drewniane pod szklanki wrzucać sobie pod meble a potem zagląda pod meble schylając się na płasko, wyciaga i znowu wrzuca gdzieś. Bardzo to lubi i zajmuje troszkę czasu:-)
Ma_Dunia
Fanka BB :)
Pojawił się nowy wątek. :-)
U nas rzeczą najbardziej pożądaną jest laptop
, potem piloty (jak wyjmuję baterie żeby nie przełączał, to strasznie się wkurza
), telefon domowy (zabawkowy już się znudził
), miski psa (robią okropny hałas
). Zabawki też lubi, ale nimi dość szybko się nudzi. :-)
U nas rzeczą najbardziej pożądaną jest laptop

U nas także laptop na pierwszym miejscu. Najlepsza zabawa to uderzanie myszka o klawiature o ile w poblizu rodzicow nie ma.
Ja jak potrzebuje pozbyc sie na chwilke swojego dziecka, to zapuszczam na komputerze Teletubisie. Maly siedzi i oglada od poczatku do konca, klaszcze, smieje sie itd. Nie ma dziecka.
Ja jak potrzebuje pozbyc sie na chwilke swojego dziecka, to zapuszczam na komputerze Teletubisie. Maly siedzi i oglada od poczatku do konca, klaszcze, smieje sie itd. Nie ma dziecka.
tak, tak zabawki są fajne, ale jak można nimi rzucić i zrobic trochę hałasu, a najlepszy jest laptop i wydłubywanie klawiszy, pilot i sprawdzanie czy baterie aby na pewno są na miejscu, no i komórka na której ogląda swoje zdjęcia.
Dominik jak dorwie pustą butlę 5l po wodzie to potrafi po całym mieszkaniu za nią latać, no i piorąca pralka - potrawi z 10 min. siedzieć i się do niej śmiać - wie że dotknąć nie może, ale walczy ze sobą strasznie, bo chęć przeokropna - niezły mamy ubaw.
Dominik jak dorwie pustą butlę 5l po wodzie to potrafi po całym mieszkaniu za nią latać, no i piorąca pralka - potrawi z 10 min. siedzieć i się do niej śmiać - wie że dotknąć nie może, ale walczy ze sobą strasznie, bo chęć przeokropna - niezły mamy ubaw.
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
A u nas najlepiej zająć Agatkę na 5 minut lub nawet więcej potrafi starsza siostra :-);-) Agatka uwielbia bawić się kuchenką Ani - namiętnie ściąga z niej "palniki", trzaska czajnikiem o kafelki, obgryza plastikowe talerzyki i sztućce. Oprócz tego uwielbia sklep Ani - pozrzucać z półek "towar" i go pokosztować (zwłaszcza pieniądze).
Lubi też bardzo wyciągać mokre chusteczki z pudełka.
Ostatnio uwielbia łazienkę - jak tylko ktoś wejdzie do łazienki to leci za nim.
Najbardziej ja kusi szczotka do WC
;-)
Lubi też bardzo wyciągać mokre chusteczki z pudełka.
Ostatnio uwielbia łazienkę - jak tylko ktoś wejdzie do łazienki to leci za nim.
Najbardziej ja kusi szczotka do WC

reklama
Podziel się: