• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Darmowe próbki oraz linki do ciekawych stron ;)

Andzia19

Fanka BB :)
Wklejmy tu linki do stron gdzie można zamówić darmowe próbki ;)
Podając stronę piszcie czy zamawiałyście już próbki lub czy ktoś ze znajomych zamawiał i czy dostał czy nie :-) i jaki był czas oczekiwania na paczke ;)

Możecie jeszcze dodawać str z ciekawymi artykułami ;)

reklama
PromoBaby.pl na tej stronie sa produkty dla dzieci posegregowane w kategorie i mozna sobie sprawdzic gdzie w tym momencie jest na co promocja :) polecam, ja zawsze podgladam gdzie kupic pieluchy jak sie skoncza :)

Popieram, to co pisała Elomelo. Pierwsze pół roku to tylko i wyłącznie łagodne mydełko, ciekła parafina, sól fizjologiczna i dobry krem na mróz. Radziłabym nie zamawiać już teraz próbek, roczną próbką bym dziecka nie posmarowała...

reklama
https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

ja zamówiłam ok 2 tyg temu tutaj - jeszcze nie przyszło:)

zamówiłam jeszcze chyba coś na stronie bebilon.... szczerze nie pamiętam do końca...

Z kosmetykami Johnsons baby trzeba ostrożnie, jak moje córki były malutkie, to niestety się nie sprawdziły, lubią uczulać, no chyba, że coś ulepszyli przez te kilka lat. Ja używałam najczęściej kosmetyki Bambino, Oilatum do kąpieli a do pupy najlepsza była maść robiona w aptece na receptę, dostałam taką w szpitalu po porodzie a później pediatra dawał receptę na nią.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry