Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
od 10 tc dawka 1,0 dobrana na podstawie badania anty xaod początku ciąży dawka 0,4 w8 tc 0,6 12 tc lekarz zwiększa do 0,8 - ale to już są moim zdaniem duże dawki i nie widze by któraś z Was takie stosowała. Mam mthfr heterozygote w dwóch wariantach i pai homozygota. Napiszcie o swoich dawkach
Wykonywałam w dwóch laboratoriach w tym samym Czasie anty xa w jednym wyszło 0,4 w drugim 0,6. Jaka mialas wartość przy której podjęto decyzje o zwiększeniu heparyny?od 10 tc dawka 1,0 dobrana na podstawie badania anty xa
przy 0,4. Przy wyniku 0,6 dawka bez zmianWykonywałam w dwóch laboratoriach w tym samym Czasie anty xa w jednym wyszło 0,4 w drugim 0,6. Jaka mialas wartość przy której podjęto decyzje o zwiększeniu heparyny?
A dla jakiej wartości schodzilas na mniejsza dawkę?przy 0,4. Przy wyniku 0,6 dawka bez zmian
póki co miałam największe anty xa 0,9 i przy tej wartości nie miałam zmienionej dawki.A dla jakiej wartości schodzilas na mniejsza dawkę?