reklama
Chybra
Fanka BB :)
My pokój osobny mamy u góry, także na razie bobo będzie z nami na dole ( ciężko by było dymać co chwilę po tych schodach ) , myślałam jedynie o wyczyszczeniu łóżeczka, jakiejś ładnej pościeli i tym ochraniaczu na szczeble. Do tego może dodamy jakieś literki imienne i karuzelę doczepianą do łóżeczka.
Xmam - wow, jak pięknie, może i nam się kiedyś uda u góry ogarnąć tak ładnie pokoik jak oczywiście najpierw spłacimy dół
Xmam - wow, jak pięknie, może i nam się kiedyś uda u góry ogarnąć tak ładnie pokoik jak oczywiście najpierw spłacimy dół

My pokój osobny mamy u góry, także na razie bobo będzie z nami na dole ( ciężko by było dymać co chwilę po tych schodach ) , myślałam jedynie o wyczyszczeniu łóżeczka, jakiejś ładnej pościeli i tym ochraniaczu na szczeble. Do tego może dodamy jakieś literki imienne i karuzelę doczepianą do łóżeczka.
Xmam - wow, jak pięknie, może i nam się kiedyś uda u góry ogarnąć tak ładnie pokoik jak oczywiście najpierw spłacimy dół![]()
Dziękuje ślicznie
szczesliwa.4
mamuska widzę, że nawet kosmetyki pod kolor wybierałaś
też niebieskie
piękny kącik

mamuska widzę, że nawet kosmetyki pod kolor wybierałaśteż niebieskie
piękny kącik
hahahaahaha w poprzdnich ciążach szał był na róż x 2 więc teraz raz a porządnie niebieski

Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1443488812.856999.jpg33 KB · Wyświetleń: 337
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1443488821.469814.jpg25,8 KB · Wyświetleń: 341
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1443488829.406063.jpg25,9 KB · Wyświetleń: 326
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1443488837.889606.jpg33 KB · Wyświetleń: 329
reklama
malinka89
Buba jak ślicznie! Jak miałam kryzys malowania łóżeczka i stwierdziłam że pomalowanie go pod koniec 8 miesiąca jest niewykonalne bo za dużo akrobacji to już wypatrzylam na necie identyczne, bardzo mi się podoba! Ale zebralam siły i pomalowalam jakoś :-)
Podziel się: