reklama
Taaa opróżniła;-)
Nie udało mi sie wczoraj isc czysto w Diecie od Mamy Maksa...ale ogólnie było dietetycznie i bez słodyczy;-)
No to odchudzania dzień drugi;-)
Marko a jak mnie wczoraj kusiło na słodkie heheheh
Nie udało mi sie wczoraj isc czysto w Diecie od Mamy Maksa...ale ogólnie było dietetycznie i bez słodyczy;-)
No to odchudzania dzień drugi;-)
Marko a jak mnie wczoraj kusiło na słodkie heheheh
magdziunia
Październikowa Mama'08
Pisałam już na głównym - ale koniec ze słodyczami.
Witajcie owocki, warzywka i mega ilości wody :-)
Od dziś zaczynamy dietowanie a raczej zdrowe odżywianie.
Witajcie owocki, warzywka i mega ilości wody :-)
Od dziś zaczynamy dietowanie a raczej zdrowe odżywianie.
Mama Maksa
październikowa mama
Ja wczoraj dałam rade. Ja nie mam problemów ze słodyczami. Dla mnie mogą nie istniec. Ale mam inne słabostki. Ja poprostu uwielbiam jeść. Kocham ziemniaki, makarony, chleb itp. Uwielbiam mc'donaldsa, pizze i różne takie. Ja poprostu kocham jeść.Ale wczoraj dałam rade. Obiadek był bez ziemniaków:-( Te pierwsze dni są dla mnie koszmarem ale musze dać rade
No to dzień drugi!!
U mnie wczoraj też było OK :-) nie głodzenie się, ale tak racjonalnie..bez tłuszczu, bez słodyczy, bez podjadania, może trochę za mało wody. No i brzuszki i pośladki poćwiczyłam :-)
Dzisiaj na razie kawa, banan i jogurt naturalny z truskawkami. I to mi musi starczyć do około 16. A na obiad wołowina z piekarnika, bez tłuszczu, cukinia i może jeszcze jakieś warzywko. Byle nie myśleć o słodyczach i kaszkach niemowlęcych (UWIELBIAM!!!!!!).
U mnie wczoraj też było OK :-) nie głodzenie się, ale tak racjonalnie..bez tłuszczu, bez słodyczy, bez podjadania, może trochę za mało wody. No i brzuszki i pośladki poćwiczyłam :-)
Dzisiaj na razie kawa, banan i jogurt naturalny z truskawkami. I to mi musi starczyć do około 16. A na obiad wołowina z piekarnika, bez tłuszczu, cukinia i może jeszcze jakieś warzywko. Byle nie myśleć o słodyczach i kaszkach niemowlęcych (UWIELBIAM!!!!!!).
reklama
J
justyneczka
Gość
ja wczoraj spokojnie dałam rade dziś drugi jogurtowy dzień:-) i pomyśleć że kiedyś nie cierpiałam naturalnych a teraz chętniej jem od smakowych
tyle że czuje sie jeszcze wodą napompowana, jak ja tego nienawidze!!! w pl robiłam badania bo myślałam ze to może od tarczycy ale nic nie wyszło.
Kaka truskawki mmm....ślinka mi cieknie
pycha słodkie, mają dużo wody i mało kalorii

tyle że czuje sie jeszcze wodą napompowana, jak ja tego nienawidze!!! w pl robiłam badania bo myślałam ze to może od tarczycy ale nic nie wyszło.

Kaka truskawki mmm....ślinka mi cieknie