elvie3
Fanka BB :)
Taki:jak wygląda ten smoczek ?? nie widziałam takiego... możesz wrzucić jakis link do tego?
Smoczek AVENT TRÓJPRZEPŁYWOWY 3m+ TANIO!!!! (1288241266) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taki:jak wygląda ten smoczek ?? nie widziałam takiego... możesz wrzucić jakis link do tego?
no nieźle 
ja "niestety" mam TT wiec nie pomoge. Chyba tez nie kalkuluje mi sie innej butelki i tego smoczka kupowac skoto Mlody na butelke niechetnie patrzy...kurde tez chyba musze taki smoczek skombinowac.
Z tego co wiem do butli TT pasuja tylko smoki TT, ale do NUK? Wie ktoras? Dopasuje do tego np avent?
po obiadku 100, i dopchala cyckiem!!!!!!!!! Ja wczoraj z ciekawości sprawdziłam ile moje dziecię wypija w ciągu dnia.Po kaszce rano wypila 150 mlpo obiadku 100, i dopchala cyckiem!!!!!!!!!
Katik - zapodaj młodej wapno i wit. C profilaktycznie, bo podobno wzmożone siusianie może zapowiadać choróbsko:/
850 ml?Ja wczoraj z ciekawości sprawdziłam ile moje dziecię wypija w ciągu dnia.
Więc wczoraj wypiła 850ml.
Do tego mleko
racjaa co to znaczy wzmozone siusianie??? Pola wiecej sika, bo więcej wypiła...więc to chyba normalne...gorzej byloby gdyby pila a nie siusiala...
Mój niestety taki nie jest :-(
Sprawdzałam i tak, smoczek z nuka, mam taki Nuk First Choice, smoczek na butelke silikonowy (6-18 miesięcy), L, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie, pasuje do butelki z Aventu, ale już avent nie pasuje do Nukakurde tez chyba musze taki smoczek skombinowac.
Z tego co wiem do butli TT pasuja tylko smoki TT, ale do NUK? Wie ktoras? Dopasuje do tego np avent?