Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie mi bardziej chodzi o te kaszki na mleku, albo to mleko na noc z kleikiem, bo ja uzywam humane to musze wszystko z humany kupowac bo na tym samym mleku jest, czy np moge kupic mleko na noc od hippa co na mleku od hippa jest??I tak w sumie większość z was miesza mleka , te dziewczyny co kaszki podają . Bo np karmiecie beilonem a dajecie kaszki z mlekiem nestle i bobovity . a bobovita jest na bebiku a nestle na nanie .
Ja jak dawałam kaszki Szymkowi kupowałam te bez mleka

Kubie dawałam Nan Active (potem Enfamil) i różne kaszki i nic mu nie było, Bartkowi też tak daję, dziecię żyje. Obaj nie przepadali za kaszkami bezmlecznymi, do których wlewałam ich mleko (nie mam pojęcia dlaczego tak było), za to kaszki mleczne były/ są jami... hitem jest kasza manna ;-) niech sobie Bartuś poje kaszek, bo niedługo będą znikać z jego diety (za jakieś 2-3 miesiące)... niech chłopak korzysta póki może![]()
U nas z kaszkami tez nie ma szału tak jak u ciebie aniam. A ja nie wpycham. Na początku az sie trzasl za kasza..a teraz kaszka nie, owsianka nie, manna nie...ja zajadam zapasy jakie mamy....