Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Alija wazy 7400 i ma 70 cm wzrostu i chyba jest miesiac starsza od twojego synka, ale chlopaki to zawsze inaczej, twoj maly dobrze wazy i mierzy, nie masz sie co martwic, a Alijka to sama nie wie czego chce, bo raz je np caly tydzien duzo, a potem ma jakies dni ze je malo i tak w kolko...justa24 ile wazy malutka? no coz trafily nam sie dzieci malo jedzace,trudno sie mowi,pociesza mnie fakt,ze dziecko jest kochane,ruchliwe i smieje sie non stop zwlaszcza do obcych...maly wazyl pol miesiaca temu 7200 na 73cm wzrosu,,,
Moje dziecię stało się przewidywalne! W końcu!
8.00 - kaszka na śniadanie
ok 9.30-10.30 drzemka
11.00 - deserek generalnie coś z owocami wszystko zależy od mojej inwencji
14.00 - obiad zrobiony przeze mnie
ok 14.30-15 przez ok godzinkę drzemka
17.00 - podwieczorek tak jak deserek
19:30 - 220 ml MM z kleikiem
ok 1.00 - 220 ml MM
Mamuski... Pomoztaaaa!!!Wczoraj moja Pierdulka (specjalnie U zwykle
) dostal pierwszy nowy produkt- ziemniak. Zjadl w sumie lyzeczke... i troche podziumdzial prostokacik, ktorym sie bawil.. Moje pytanie... Czy dzis tez mam mu zafudowac pyrke? Czy zrobic 2-3 dni przerwy na reakcje??? Jak robilyscie? Przewertowalam kilknascie stron i ... no nie moge znalezc :/ A nie wiem czy mam sie wstrzymac z wyjsciem i mu gotowac warzywko...
Pozdrawiam
Milla